ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βεργέτης: «Νίκη για δύο λόγους»

βεργέτης-νίκη-για-δύο-λόγους-215140

Τους τρεις βαθμούς πάση θυσία θέλει αύριο στις 3 μ.μ. η Νίκη Βόλου, η οποία στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής υποδέχεται το Αιγάλεω σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η είδηση του θανάτου του 35χρονου οπαδού της Νίκης Βόλου Βαγγέλη Κωστή την περασμένη Τετάρτη ήρθε να σκορπίσει θλίψη στο κυανόλευκο στρατόπεδο και μια ενδεχόμενη νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα είναι αφιερωμένη στον «κάπτεν» της κυανόλευκης κερκίδας. Αυτό τόνισαν με δηλώσεις τους τόσο ο προπονητής Στάικος Βεργέτης, όσο και ο αρχηγός της ομάδας Μάνος Αποστολίδης.

Ο τεχνικός από την Αρκαδία θέλει επίσης τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η παραμονή κι από κει και πέρα να διεκδικήσει η ομάδα του έναν υψηλότερο στόχο, που μπορεί να είναι η άνοδος, μέσω της διεκδίκησης, τουλάχιστον της 2ης θέσης, από την οποία η Νίκη απέχει σήμερα μόλις δύο βαθμούς.

Αναλυτικά όσα σχολίασε ενόψει της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League μιλώντας στο nikifc.gr ο κ. Βεργέτης: «Σήμερα (σ.σ. χθες) παρουσιάσαμε στους παίκτες τον αντίπαλο στη βιντεοανάλυση. Δώσαμε το στίγμα, κατά το οποίο θα προσεγγίσουμε τον αγώνα της Κυριακής κι είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί που θα εξασφαλίσουν την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και ο δεύτερος να κάνουμε τον φίλο μας τον Βαγγέλη να χαμογελά από κει ψηλά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αποστολίδη: «Το ματς είναι δύσκολο, όπως όλα τα παιχνίδια, μέχρι τώρα. Το Αιγάλεω είναι μία ομάδα που θα έρθει στο Βόλο να αγωνιστεί με αμυντικούς προσανατολισμούς, “καίγεται” για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε τη νίκη που τη χρειαζόμαστε. Η οικογένεια της Νίκης Βόλου πέρασε ένα μεγάλο σοκ, στα μέσα της εβδομάδας, με τον χαμό του Βαγγέλη. Όταν μάθαμε στα αποδυτήρια τί συνέβη, το κλίμα ήταν περίεργο, πολλά παιδιά δεν τον γνώριζαν, αλλά πάντα ο θάνατος ενός φιλάθλου που αγαπά την ομάδα, επηρεάζει αρκετά. Εννοείται ότι έχουμε διπλό χρέος σαν ομάδα να κερδίσουμε την Κυριακή και να αφιερώσουμε τη νίκη στη μνήμη του. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για τη δική μας εμψύχωση, αλλά και για να τιμήσουμε τον φίλο μας τον Βαγγέλη».

Τα εισιτήρια με Αιγάλεω

Για τα εισιτήρια του αγώνα με το Αιγάλεω και τη διαδικασία εισόδου ενημερώνει η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ανακοίνωσή της. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, για τον αγώνα με το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 15:00.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη Θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στις 13:30, ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η χρήση πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου.

ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924-Γιατί… Νίκη είσαι!».

Μηχανοκίνητη πορεία

Οι Blue Angels διοργανώνουν μηχανοκίνητη πορεία αύριο Κυριακή, ξεκινώντας από το «Π. Μαγουλάς» προς τη Νεάπολη, πριν το παιχνίδι με το Αιγάλεω. Ετσι θα πραγματοποιήσουν την επιθυμία του Βαγγέλη Κωστή, που έφυγε από τη ζωή στα 36 του. Η ανακοίνωση:

«Αυτή η Κυριακή θα είναι μια διαφορετική Κυριακή από όλες τις άλλες. Μετά την μεγάλη απώλεια του αδερφού και συνοπαδού μας Βαγγέλη, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε το έργο του και να πορευτούμε με τις αξίες του. Την Κυριακή, η φωνή μας και το πάθος μας στην κερκίδα θα είναι αφιερωμένα στον Βαγγέλη, όπως και κάθε Κυριακή από εδώ και πέρα.

Κάνουμε πράξη την επιθυμία του Βαγγέλη και καλούμε τον κόσμο αυτή την Κυριακή από τις 13:30 να συγκεντρώνεται στην κλούβα, για να πραγματοποιήσουμε μηχανοκίνητη πορεία προς το γήπεδο για τον αγώνα με το Αιγάλεω.

Βαγγέλη θα είσαι για πάντα μέσα στις καρδιές μας και πάντα δίπλα μας μέσα στην κερκίδα!».

Ενός λεπτού σιγή

Στο αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι παίκτες της Νίκης Βόλου θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του 36χρονου οπαδού της Νίκης, Βαγγέλη Κωστή.

Χωρίς τρεις

Τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αυριανή αναμέτρηση. Ο ένας εξ’ αυτών είναι ο Λούκας Γκαρσία, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και πλέον αναμένεται να χάσει εκτός του αυριανού ακόμη ένα παιχνίδι, μέχρι να προλάβει να αποθεραπευτεί. Ετσι πλην του αυριανού αγώνα θα χάσει και το επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια, όπου και θα εκτίσει και την ποινή μίας αγωνιστικής. Παράλληλα εκτός από την αυριανή αναμέτρηση θα είναι και οι Αλέξανδρος Μπιτσάκος και Τζόρνταν Ντομίγκεθ, που έχουν επίσης φορτωθεί με κάρτες. Αντίθετα ετοιμοπόλεμοι είναι και πάλι, έχοντας εκτίσει τις ποινές τους, οι Σωτήρης Μπαλάφας και Σεμπάστιαν Καμπαγέρο.

Stop στο Αιγάλεω

Δεν επιτρέπεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Αιγάλεω στον Βόλο για τον αγώνα με τη Νίκη την Κυριακή. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ότι απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου-Π.Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, την προσεχή Κυριακή (02-02-2020) και ώρα 15:00, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEGUE, περιόδου 2019-2020, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου