ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κάθε Κυριακή ένας τελικός

κάθε-κυριακή-ένας-τελικός-217459

Για τη Νίκη Βόλου που φιλοξενεί το Αιγάλεω θέλοντας ακόμη ένα τρίποντο

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ακόμη ένα παιχνίδι εντός έδρας, ακόμη ένας «τελικός» για την ομάδα της Νίκης Βόλου, που την ερχόμενη Κυριακή φιλοξενεί το Αιγάλεω στις 3 μ.μ. για την 18η αγωνιστική της Football League.

Οι κυανόλευκοι μετά την επικράτηση επί του Ιάλυσου με 2-0, παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της 2ης θέσης, που δίνει και άνοδο, ωστόσο ακόμη αυτός ο στόχος δεν φαίνεται πως είναι ο πρωταρχικός για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη. Οπως τόνισε ο προπονητής από την Αρκαδία, αυτό που προέχει είναι η παραμονή, και με συνδυασμό αποτελεσμάτων αυτή ίσως να έρθει μετά την επικράτηση επί του Αιγάλεω.

Εφόσον τα πράγματα βαδίσουν κατά το δοκούν, τότε οι κυανόλευκοι μπορούν να σκέφτονται λίγο ψηλότερα, κάνοντας πλέον νέα σχέδια για τα οκτώ παιχνίδια που θα απομένουν.

Μέχρι τότε η δουλειά συνεχίζεται, με τη Νίκη να καλείται να διαχειριστεί προβλήματα απουσιών, λόγω τραυματισμών, όπως αυτό του Λούκας Γκαρσία με θλάση δευτέρου βαθμού, ή τιμωρημένων ποδοσφαιριστών.

Η λίστα με τους απόντες, που έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν ποινή με το Αιγάλεω δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο Παρασκευή, με τον Στάικο Βεργέτη να καταστρώνει παράλληλα τα πλάνα του, υπολογίζοντας στους Σωτήρη Μπαλάφα και Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, που επιστρέφουν μετά από μία αγωνιστική.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Γιώργος Ιορδανίδης δεν συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις, αισθανόμενος ενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία ενόψει Κυριακής.

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά δεν αποκλείεται η περαιτέρω ενίσχυση για τους κυανόλευκους μετά την απόκτηση του Στέργιου Οικονομίκου, μιας και στο στόχαστρο βρίσκεται ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα, αλλά τα χρονικά περιθώρια πιέζουν.

Συνεχίζεται η ΑΜΚ

Η ΠΑΕ Νίκη αυξάνει το μετοχικό της κεφάλαιο κατά 250.000 ευρώ και η διορία για την αγορά μετοχών εκπνέει στο τέλος Φεβρουαρίου. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση:

«Οι μέτοχοι, με συμμετοχή 100% σε Γενική Συνέλευση στις 17 Νοεμβρίου του 2019, αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 250.000 ευρώ και την έκδοση 25.000 νέων ονομαστικών μετοχών, αξίας 10 ευρώ η μία. Έτσι, το συνολικό κεφάλαιο της ΠΑΕ διαμορφώνεται σε 300.000 ευρώ, αποτελούμενο από 30.000 ονομαστικές μετοχές, με ονομαστική αξία 10 ευρώ η μία.

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, τελευταία ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό για την αγορά νέων μετοχών ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2020. Προτεραιότητα αγοράς των νέων μετοχών, βάσει του καταστατικού σύστασης της ΠΑΕ, έχουν οι ήδη μέτοχοι, καθώς και οποιοσδήποτε επιθυμεί να αγοράσει ποσοστό των νέων μετοχών.

Ο λογαριασμός που μπορεί ο καθένας να καταθέσει χρήματα και να αγοράσει μετοχές είναι ο 311002002011699 και Iban GR3201403110311002002011699 της Alpha Bank».

Την Παρασκευή ο χορός των βετεράνων

Αύριο Παρασκευή 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα στις 21:00 στο Ergon του συγκροτήματος Τσαλαπάτα. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει γεύμα, ποτά. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6948571700.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου