ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς Ιορδανίδη στην Καλαμάτα

χωρίς-ιορδανίδη-στην-καλαμάτα-235335

Ο μέσος της Νίκης Βόλου συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του την Κυριακή

Στο Στάδιο Καλαμάτας δοκιμάζεται την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου, κόντρα στη μία εκ των δύο ομάδων που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Football League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι συνέχισαν και χθες την προετοιμασία τους, με τον Στάικο Βεργέτη να επιλέγει τον Γιώργο Ιορδανίδη να μείνει εκτός αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ερχόμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Αντίθετα, έχοντας εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΙ το περασμένο Σάββατο, επιστρέφει και πάλι ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε και πάλι στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, με το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ μέχρι αύριο αναμένονται και τα δελτία των νεοαποκτηθέντων Μαρτίν Μπαταγίνι και Θωμά Τσιμπούκα από την ΕΠΟ.

Μαχαίρας στην Καλαμάτα

Ο Ευστράτιος Μαχαίρας από την Ένωση Αθηνών θα διευθύνει το κυριακάτικο παιχνίδι της Νίκης Βόλου στην Καλαμάτα για την 16η αγωνιστική της Football League, όπως ανακοίνωσε χθες η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Βοηθοί του θα είναι οι Άγγελος Κολλιάκος (Αθηνών) και Δημήτριος Αλέξανδρος Σταυρόγλου (Αθηνών) και χρέη τέταρτου θα έχει ο κ. Ηλίας Κοκκόρης από την Αρκαδία.

Ισοπαλία με Ολυμπιακό Βόλου οι Νέοι της Νίκης

Στο τοπικό ντέρμπι της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των «μικρών» της Football League, η ομάδα Κ-17 της Νίκης Βόλου αναδείχθηκε ισόπαλη με τον τυπικά γηπεδούχο Ολυμπιακό, στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, με σκορ 1-1, σε ένα παιχνίδι που οι κυανόλευκοι, βάσει της απόδοσής τους, κυρίως, στο δεύτερο μέρος, άξιζαν τους τρεις βαθμούς.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κι ευτύχησε να προηγηθεί στο 12’, ύστερα από μία φάση διαρκείας στα καρέ του Καθινιώτη και μία αμυντική αδράνεια των κυανόλευκων, η οποία έδωσε την ευκαιρία στον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας να πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι, λίγα λεπτά μετά το τέρμα τους. Στη συνέχεια, όμως, η ομάδα του Αριστοτέλη Σίμου ισορρόπησε το παιχνίδι, είχε κάποιες καλές στιγμές για τέρμα, «προειδοποιώντας» τον αντίπαλό της και στο 37’ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Πέτρου κινήθηκε όμορφα από τα δεξιά, «έσπασε» την μπάλα εντός περιοχής στον Χρόνη, ο οποίος «έστρωσε» στον Αναγνώστου που, με πλασέ εκτός περιοχής, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για το 1-1.

Στην επανάληψη, η Νίκη ήταν απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης. Κυκλοφόρησε εξαιρετικά την μπάλα, δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για γκολ, οι οποίες, όμως, παρέμειναν ανολοκλήρωτες και στο τέλος του παιχνιδιού έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει αυτό που δικαιούταν, όταν ο Αλεξανδρίδης πραγματοποίησε μία εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 30 μέτρα, την οποία απομάκρυνε στο «Γ» της εστίας του, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, χαρίζοντας, ουσιαστικά, τον βαθμό στην ομάδα του.

Τελικό αποτέλεσμα 1-1, με την ομάδα της Νίκης, την επόμενη εβδομάδα να πραγματοποιεί το ρεπό της και να αγωνίζεται ξανά την 26η Ιανουαρίου, κόντρα στα Τρίκαλα, εκτός έδρας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Κ-17: Καθινιώτης, Καραπάνος, Αναστασόπουλος, Ιωάννου, Αλεξανδρίδης, Τσιανάκας, Πέτρου, Κουμπουρλής, Αναγνώστου, Χρόνης, Αγόρος

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Σταΐδης, Γκινίδης, Παππάς.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής για τον Βόρειο Ομιλο

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 1-1

Τρίγλια-Τρίκαλα 2-1

Θεσπρωτός-Βέροια 2-2

Βαθμολογία

1. Καβάλα 12

2. Τρίγλια 12

3. Τρίκαλα 7

4. Ολυμπιακός Βόλου 7

5. Βέροια 5

6. Θεσπρωτός 5

7. Νίκη Βόλου 2

Εκδικάζεται στην Καρδίτσα η επίθεση με μολότοφ στον Ομιλο Φιλάθλων

Επίθεση με δύο αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ είχαν δεχθεί τα γραφεία του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, στην οδό Μαιάνδρου, στις 25 Φεβρουαρίου του 2018 και σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση στην Καρδίτσα. Σημειώνεται πως μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος 27χρονου και 23χρονου.

Η επίθεση έγινε με δύο αυτοσχέδιες βόμβες η μια σε πλαστικό και η άλλη σε γυάλινο μπουκάλι, που εξερράγησαν αλλά δεν προκάλεσαν φθορές και τις οποίες πέταξαν επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου