ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη… και στην έδρα της

νίκη-και-στην-έδρα-της-241741

Μετά το πρώτο φετινό διπλό στην Ηγουμενίτσα επί του Θεσπρωτού, η Νίκη Βόλου φιλοξενεί σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης και για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League τον ΟΦ Ιεράπετρας με τον οποίο έχει 21 βαθμούς και μοιράζεται την 6η θέση.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το ποδαρικό στο 2020 ξεκίνησε με τρίποντο για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, η οποία έστω και με το φτωχό 1-0 και με καρδιοχτύπι στο φινάλε, πέρασε από την έδρα του Θεσπρωτού την περασμένη Κυριακή στην πρεμιέρα του β’ γύρου.

Οι κυανόλευκοι για πρώτη φορά σήμερα παίζουν μπροστά στο κοινό τους, το οποίο θέλουν να αποζημιώσουν στο έπακρο, ψάχνοντας παράλληλα αγωνιστικό ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Απών από τη σημερινή προσπάθεια θα είναι ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ενώ θα απουσιάζουν επίσης τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Μαρτίν Λιονέλ Μπαταγίνι και Θωμάς Τσιμπούκας τα δελτία των οποίων αναμένονται στα χέρια των κυανόλευκων τη Δευτέρα, προκειμένου να υπολογίζονται πλέον στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα.

Από κει και πέρα στην αποστολή θα βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές μιας και προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν.

Για το σημερινό παιχνίδι υπολογίζονται οι: Παπαδόπουλος, Αποστολίδης, Καρακώστας, Κάρδαρης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Βοσνιάδης, Κυριακίδης, Ντομίνγκεθ, Ιορδανίδης, Λίτσιος, Κρουθ, Τσιώλης, Γκαρσία, Μπαλάφας, Καμπαγέρο, Καπός και Ροχάνο.

Βεργέτης: «Περιμένουμε με αγωνία…»

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΙ αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους τόσο ο τεχνικός των κυανόλευκων Στάικος Βεργέτης, όσο και ο Αλεξ Κρουθ, μιλώντας στο nikifc.gr. Ο προπονητής από την Αρκαδία σχολίασε αρχικά: «Συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που δίνει το παιχνίδι με τον ΟΦΙ. Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας, στην αποστολή θα υπάρχουν 20 ποδοσφαιριστές, γιατί θεωρούμε πως η κρισιμότητα του αγώνα είναι τέτοια που θέλουμε όλα τα παιδιά μαζί μας. Το πλάνο αγώνα έχει στηθεί, ο αντίπαλος έχει αναλυθεί και περιμένουμε με αγωνία στις 2 το μεσημέρι, με τη συμπαράσταση του κόσμου μας που τον καλούμε να είναι στο γήπεδο να ενισχύσει την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας, να πάρουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ο ερχόμενος αγώνας και τίποτα άλλο. Δεν παίρνουμε κομπιουτεράκια να κάνουμε υπολογισμούς. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στον αγώνα με την Ιεράπετρα. Δεν μελετάμε ποιοι αγώνες έρχονται, πόσους βαθμούς απέχουμε από τις θέσεις ανόδου, όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι ευελπιστούμε να πάρουμε όσα περισσότερα τρίποντα γίνεται».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος ανέφερε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, καθώς έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο άλμα στο βαθμολογικό πίνακα. Πρέπει να συνεχίσουμε να νικάμε στο «σπίτι» μας. Ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μας θα μας ενισχύσουν ξανά, όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι μας. Δε θα είναι μαζί μας στην προσπάθεια ο Μπιτσάκος, αλλά έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στη θέση του κι είμαι σίγουρος πως, όποιος ποδοσφαιριστής και να παίξει στη θέση του, θα κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

Τα εισιτήρια

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ιεράπετρα εξέδωσε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, για τον αγώνα με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, σήμερα στις 14:00.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 12:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι όποιοι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η είσοδος πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου».

Πρώτο παιχνίδι του ΟΦΙ

Το σημερινό θα είναι το πρώτο παιχνίδι της κρητικής ομάδας για το 2020, αφού αυτό με τον Ιάλυσο δεν διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα. Με προπονητή πλέον τις τελευταίες αγωνιστικές τον Τίμο Καβακά, ο ΟΦΙ στο τελευταίο παιχνίδι για το 2019 είχε επικρατήσει με 3-2 της Καλαμάτας εκτός έδρας. Ο ΟΦΙ θα βρει στον δρόμο του τη Νίκη Βόλου για τρίτη φορά συνολικά, έχοντας επικρατήσει στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους μέχρι στιγμής. Η πρώτη ήταν στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών το καλοκαίρι του 2016 (2-0), ενώ την κέρδισε και στο ματς του πρώτου γύρου την Ιεράπετρα με 2-1 πριν μερικούς μήνες.

Ενός λεπτού σιγή

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί πριν από τη σέντρα του παιχνιδιού Νίκη – ΟΦΙ μετά τον χαμό του παλαίμαχου τερματοφύλακα Σταύρου Κατσαλή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος

Ο Σάββας Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Έβρου θα διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ο.Φ. Ιεράπετρας. Ο Σιδηρόπουλος έχει διευθύνει φέτος τα ματς Καβάλα-Αιγάλεω 0-0 και Δόξα-Παναχαϊκή 1-1. Βοηθοί του θα είναι οι Αναστάσιος Φράγιος (Μακεδονίας) και Αλέξανδρος Κουφός (Μακεδονίας), ενώ 4ος ορίστηκε ο Αδάμος Κουκούλης από τη Λάρισα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί:

Σήμερα

14:00 Νίκη Βόλου-Ο.Φ. Ιεράπετρας

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)

Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Κουφός (Μακεδονίας)

4ος: Κουκούλης (Λάρισας)

15:00 Ασπρόπυργος-Τρίγλια

Διαιτητής: Λεμπέσης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά), Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)

4ος: Πίγγιου (Θεσπρωτίας)

15:00 Αιγάλεω-Καβάλα

Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Λιόντος (Ηπείρου)

4ος: Φίτσας (Δυτικής Αττικής)

Αύριο

13:00 Ιάλυσος-Καλαμάτα

Διαιτητής: Βλάχος (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής), Χρηστάκος (Πειραιά)

4ος: Κακουλίδης (Θράκης)

13:30 Τρίκαλα-Διαγόρας

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Κομισοπούλου (Χανίων)

4ος: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας)

15:00 Ιωνικός-Θεσπρωτός

Διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

4ος: Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

15:00 Βέροια-Ολυμπιακός Βόλου (ΕΡΤ 3)

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολάου (Αθηνών), Κηλικιώτης (Ξάνθης)

4ος: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Τρίκαλα 19:8 31

2. Βέροια ΝΠΣ 17:8 25

3. Ιωνικός Νικαίας 15:8 25

4. Καβάλα 17:10 23

5. Ολυμπιακός Βόλου 19:15 23

6. Νίκη Βόλου 16:13 21

7. ΟΦ Ιεράπετρας 13:14 21

8. Διαγόρας 17:10 19

9. Αιγάλεω 10:14 16

10. Ασπρόπυργος 13:22 14

11. Ιάλυσος 5:13 12

12. ΠΟ Τρίγλιας 11:22 12

13. Καλαμάτα 13:20 11

14. Θεσπρωτός 13:21 11

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου