ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αρχή με Κάρδαρη

αρχή-με-κάρδαρη-253141

Για την ομάδα της Νίκης Βόλου, που έντυσε στα κυανόλευκα τον 27χρονο δεξιό μπακ

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στα κυανόλευκα της Νίκης Βόλου ντύθηκε και επίσημα ο Κωνσταντίνος Κάρδαρης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στον Βόλο, έχοντας ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Στάικου Βεργέτη.

Ο Κάρδαρης έχει γεννηθεί στις 05/04/1992 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία του Πανιωνίου, παίζοντας στη συνέχεια και στους μικρούς του Παναθηναϊκού: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Κάρδαρη» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση των κυανόλευκων και προσθέτει: «Ο Κάρδαρης είναι 27 ετών κι αγωνίζεται ως δεξιός οπισθοφύλακας. Έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Πανιώνιο, Αθηναϊκό, Πανθρακικό, Αιγάλεω και Προοδευτική. Τελευταία του «στέγη» στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ήταν η Εξέλσιορ, ομάδα στην Reunion Premier League. Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

Συνολικά ο Κάρδαρης στην Ελλάδα έχει 29 συμμετοχές στη Β’ Εθνική, και ακόμη 90 στη Γ’, έχοντας ξεκινήσει τα επαγγελματικά του βήματα με τους Τράχωνες.

Η επαγγελματική πορεία του Κάρδαρη στην Ελλάδα:

Σεζόν Ομάδα (Κατ.) Συμμ.

2013-14 Τράχωνες (Γ) 25

2014-15 Τράχωνες (Β) 18

2015-16 Τρίγλια Ραφήνας (Γ) 28

2016-17 (1) Πανθρακικός (Β) 11

2016-17 (2) Άγιος Ιερόθεος (Γ) 8

2017-18 Αιγάλεω (Γ) 17

2018-19 (1) Μ. Αλέξ. Ιάσμου (ΤΟΠ) –

2018-19 (2) Προοδευτική (Γ) 12

Πρεμιέρα στο 2020 με Θεσπρωτό

Το πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου της Football League απασχολεί ήδη την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, η οποία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων επέστρεψε από την Κυριακή σε ρυθμό προπονήσεων. Απαντες οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» στο Βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, ενώ η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες στο Π. Μαγουλάς. Αξίζει να σημειωθεί πως η προετοιμασία θα συνεχιστεί χωρίς ρεπό για τους κυανόλευκους, οι οποίοι θα προπονηθούν και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ενώ σήμερα στις 2.30μ.μ. η Νίκη Βόλου θα επισκεφτεί το Ορφανοτροφείο, προκειμένου να μοιράσει δώρα στα παιδιά που βρίσκονται εκεί, δίνοντας τους χαρά. Το παρών θα δώσουν μέλη της διοίκησης, ο προπονητής Στάικος Βεργέτης και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών.

Οι ακαδημίες του μπάσκετ πάνε Euroleague

Ακόμη ένα ταξίδι γεμάτο μπασκετικές εμπειρίες θα κάνουν οι αθλητές των ακαδημιών του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Πιο συγκεκριμένα, το Εφηβικό, το Παιδικό και το τμήμα των Παμπαίδων θα ταξιδέψουν στις 2 Ιανουαρίου για Αθήνα όπου θα δώσουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του ΑΣ ΠΕΡΑ, μια ομάδα με την οποία μας συνδέουν κοινές ρίζες, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο!

Το ίδιο βράδυ οι αθλητές θα παρακολουθήσουν το πολύ σημαντικό παιχνίδι της Euroleague μεταξύ Ολυμπιακού Πειραιώς και Φενέρμπαχτσε, ένα παιχνίδι που πιθανότατα να μείνει στην Ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς σε αυτό αναμένεται ένας μεγάλος αστέρας του Ελληνικού μπάσκετ, ο Βασίλης Σπανούλης, να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ του θεσμού.

Την επόμενη ημέρα οι αθλητές των ακαδημιών θα μεταβούν στο ιδιόκτητο γήπεδο της Eurohoops Academy, όπου πέρα από τους φιλικούς αγώνες που θα δώσουν με τα αντίστοιχα τμήματα της, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ακόμη δύο θρύλους του Ελληνικού μπάσκετ, τους Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη, ιδιοκτήτες και προπονητές της Eurohoops Academy.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο του Πειραιά, ενώ θα την συνοδεύσουν ο πρόεδρος της Δ.Ε. Μπάμπης Τουτουντζόγλου, οι έφοροι των ακαδημιών Δημήτρης Μανώλης και Μάνθος Μπάντελης, το μέλος της ΔΕ Κώστας Παναγιώτου, καθώς και οι προπονητές των ακαδημιών Ανδρέας Τσιριγωτάκης και Βασίλης Γιωτόπουλος.

«Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, πιστή στον προγραμματισμό της για συνεχή ανάπτυξη των υποδομών της ομάδας μας συνεχίζει να οργανώνει ενέργειες με σκοπό την συλλογή εμπειριών και την μπασκετική ανάπτυξη των νεαρών αθλητών μας» αναφέρει η ανακοίνωση των κυανόλευκων.

Πάνω από 30 σωματεία στα «10α Νικητήρια»

Πάνω από 700 αθλητές και πάνω από 30 αθλητικά σωματεία θα συμμετέχουν στα «10α Νικητήρια» που διοργανώνει το τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» 3-5 Ιανουαρίου 2020 στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας.

Τα σωματεία που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι τώρα είναι: ΝΟ Λάρισας, ΝΟΒΑ, ΟΕΑ/ΝΑΒ, Λαρισαϊκός – Τιτάνες, Υδάτινος Κόσμος, ΑΣΕ Τρικάλων, ΚΕ Κοζάνης, Ολυμπιακός Βόλου, Μαγνησιακός, ΑΚΑ Καρδίτσας, Πρωτέας Λαμίας, Νηρέας Λαμίας, Νηρέας Καρδίτσας, ΚΟ Καρπενησίου, ΟΦΑ Μαγνησίας, Ποσειδώνας Κατερίνης, Παμφιωτικός Α.Σ. Παγκρατίου, ΣΚ Ροή, ΠΑΟΚ, ΑΕ Τρικάλων, Ζευς, Ολυμπιακός Καρδίτσας, ΑΝΟ Αργυρούπολης, Δελφίνια Πτολεμαΐδας, ΝΟ Διαύλου Ωρεών, Νηρέας Ορεστιάδας, Αρης, ΑΟΠ Φαλήρου, ΚΟ Δράμας, Νίκη Βόλου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς της ΚΟΕ, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Επιτροπής και της ΚΟΕ και η κατάταξη στα αποτελέσματα θα γίνεται ανά κατηγορία και στην Αγωνιστική και στην Προαγωνιστική.

Βραβεύσεις, μετάλλια και διπλώματα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές ανά κατηγορία. Θα απονεμηθεί τιμητικό κύπελλο, στον καλύτερο κολυμβητή και στην καλύτερη κολυμβήτρια των Αγώνων στις αγωνιστικές κατηγορίες, βάση της διεθνούς βαθμολογίας της FINA, και θα δοθεί χρηματικό ποσό, ανάλογο με τις εισπράξεις από τα παράβολα συμμετοχής. Χρηματικό έπαθλο θα δοθεί και για την επίτευξη Πανελλήνιας Επίδοσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου