ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χορδάν Ντομίνγκεθ: «Θα γυρίσουμε πιο δυνατοί»

χορδάν-ντομίνγκεθ-θα-γυρίσουμε-πιο-δ-258681

Ο μέσος της Νίκης Βόλου Χορδάν Ντομίνγκεθ αισιοδοξεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Η Νίκη Βόλου έκλεισε ιδανικά τη χρονιά κερδίζοντας με 2-0 το περασμένο Σάββατο τον ΑΟ Τρίκαλα και πλέον έχει μπροστά της έναν δεύτερο γύρο, καλούμενη να κάνει την υπέρβαση.

Το θετικότατο αποτέλεσμα εντός έδρας απέναντι στους κυανέρυθρους σε ένα θεσσαλικό ντέρμπι δείχνει να έχει ανοίξει την όρεξη των παικτών του Στάικου Βεργέτη, ο οποίος όμως προβληματίζεται από τις εκτός έδρας εμφανίσεις. Ο προπονητής των κυανόλευκων μίλησε σχετικά μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΑΟΤ, εξήρε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά δεν παύει να ζητά ακόμη περισσότερα.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και ο μέσος των κυανόλευκων Χορδάν Ντομίνγκεθ, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα κόντρα στους Τρικαλινούς μετά από 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ο 24χρονος Ισπανός βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου, σχολιάζοντας τα της 13ης αγωνιστικής για να αναφέρει πως η επικράτηση επί των Τρικάλων δίνει ψυχολογία στην ομάδα του, αλλά πρέπει η ομάδα του να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατή μετά τη διακοπή των εορτών και πλέον για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Αναλυτικά επεσήμανε: «Πιστεύω πως ήταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας. Η ομάδα των Τρικάλων έχει παίκτες με ποιότητα. Εμείς όμως δουλέψαμε πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι και εκτός από μια – δύο φάσεις δε δεχτήκαμε πολλή πίεση και μπορέσαμε κι εμείς να δημιουργήσουμε τις δικές μας φάσεις ως ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κερδίσαμε μία καλή ομάδα, όπως τα Τρίκαλα, και έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας πλέον. Στην έδρα μας είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Μας έδωσε καλή ψυχολογία το ματς που πήραμε. Στη συνέχεια θα έχουμε μία διακοπή λόγω των Χριστουγέννων και θα γυρίσουμε πιο δυνατοί για το δεύτερο γύρο».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου δηλώσεις έκανε και ο ποδοσφαιριστής των Τρικάλων, Κώστας Τεγούσης, αναφέροντας στη συνέντευξη Τύπου: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Νομίζω ότι από δικά μας κυρίως λάθη προήλθαν τα δύο γκολ που δεχτήκαμε αν και πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Θα δουλέψουμε κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων για να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε ώστε η ομάδα να είναι καλύτερη στον δεύτερο γύρο που έρχεται για να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος. Συγχαρητήρια στην Νίκη για την επικράτηση της. Εμείς συνεχίζουμε».

Συνέχεια με Θεσπρωτό

Η Νίκη επικράτησε με 2-0 στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2019 επί των Τρικάλων και πλέον μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η δράση θα ξεκινήσει το διήμερο 4-5 Ιανουαρίου. Η Νίκη Βόλου στο εναρκτήριο παιχνίδι του β’ γύρου θα βρεθεί στην έδρα του Θεσπρωτού, παίζοντας στην Ηγουμενίτσα την Κυριακή 5/1. Όσον αφορά στον Μπιτσάκο ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση με τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 15η αγωνιστική το Σάββατο 11 Ιανουαρίου.

Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από τον Βόλο, όπου και θα επιστρέψουν και πάλι για προπονήσεις στις 29 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας, στόχος είναι η κάλυψη δύο έως τριών θέσεων, με την προσοχή να πέφτει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ευχές της Λέσχης Φίλων Νίκης

Με ανακοίνωσή της η Λέσχη Φίλων Νίκης εύχεται υγεία στους φιλάθλους της ομάδας και πολλές επιτυχίες στον σύλλογο των κυανόλευκων. Αναλυτικά: «H Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου και ο πρόεδρός της Παναγιώτης Αθανασίου εύχονται στην κυανόλευκη οικογένεια και σε όλο τον κόσμο ευτυχισμένες γιορτές και καλά Χριστούγεννα, με πολλές επιτυχίες για όλα τα τμήματα του συλλόγου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου