ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φινάλε με Τρίκαλα η Νίκη

φινάλε-με-τρίκαλα-η-νίκη-261609

Το τελευταίο της παιχνίδι για το 2019 δίνει σήμερα η Νίκη Βόλου μπροστά στο κοινό της, υποδεχόμενη τον ΑΟ Τρικάλων για την 13η αγωνιστική της FootballLeague, με την οποία πέφτει και η αυλαία του α’ γύρου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με νίκη, απέναντι στον αήττητο μέχρι σήμερα ΑΟΤ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 8 νίκες και 4 ισοπαλίες, έχοντας κερδίσει μάλιστα στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Η Νίκη προέρχεται από την ήττα στη Βέροια και σίγουρα θέλει να είναι αυτή που θα βάλει τέρμα στο σερί των κυανέρυθρων του Περικλή Αμανατίδη στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Το αήττητο σερί που μετρούσε ο Στάικος Βεργέτης στον πάγκο της Νίκης μπορεί να έσπασε στη Βέροια, αλλά σίγουρα οι Βολιώτες θέλουν να «χτίσουν» ένα ακόμη, κάνοντας την αρχή από σήμερα.

Στα θετικά η επιστροφή του Αντόνιο Ροχάνο από τιμωρία, με τον πρώτο σκόρερ της Νίκης να ξεκινά φυσικά και στο βασικό σχήμα σήμερα. Επιστρέφει επίσης και ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Αργεντινό να βρίσκεται στην 18άδα. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί η απουσία του Γιάννη Βοσκόπουλου, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που κουβαλά από το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Στάικος Βεργέτης κι ο ποδοσφαιριστής της Αλεξ Κρουθ μίλησαν στο nikifc.gr για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα, με τον 43χρονο τεχνικό να αναφέρει αρχικά: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία μας για τον αγώνα. Δυστυχώς, ο Βοσκόπουλος προσπάθησε να βγάλει τη σημερινή προπόνηση (σ.σ. χθεσινή), αλλά δεν τα κατάφερε, συνέχισε να έχει ενοχλήσεις, γεγονός που τον αφήνει εκτός αποστολής αύριο (σ.σ. σήμερα). Το θετικό είναι πως επέστρεψε ο Καμπαγέρο υγιής και θα είναι στη διάθεσή μας. Ολοι οι παίκτες έχουν κατανοήσει τη σημασία του αγώνα κι είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μετά την ήττα από τη Βέροια, δεν άλλαξε κάτι στην καθημερινότητά μας, όλα παρέμειναν κανονικά, η δουλειά που κάναμε ήταν η ίδια με όλες τις μέρες και θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Δεν αφήνουμε την ομάδα να κλονίζεται από μία ήττα».

Από τη μεριά του ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Αλεξ Κρουθ δήλωσε: «Περιμένουμε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Τα Τρίκαλα είναι μία σπουδαία ομάδα, όλοι οι ποδοσφαιριστές τους αγωνίζονται σκληρά κι είναι πολύ δύσκολο να σκοράρεις εναντίον τους. Κι εμείς, όμως, είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και μέσα στην έδρα μας, κυρίως, έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Στη Βέροια είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα, ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αρκετά καλό αντίπαλο, αλλά μάλλον δεν ήμασταν τόσο καλοί, όσο θα έπρεπε. Η ομάδα γύρισε σελίδα και σκέφτεται μόνο να κερδίσει τα Τρίκαλα».

Βραβεύσεις στο ημίχρονο

Στο ημίχρονο της σημερινής αναμέτρησης θα βραβευτούν οι Γιώργος Ρουμελιώτης και Κώστας Καϊάφας ως οι γηραιότεροι ενεργοί φίλαθλοι των κυανόλευκων. Παράλληλα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στη μνήμη του Ευάγγελου Πάτση, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ήρθε σε επαφή με τον Δήμο Βόλου και το Τμήμα Πρόνοιας, προκειμένου να δώσει δωροεπιταγή, ενόψει των εορτών, σε οικογένεια που την έχει ανάγκη. Η οικογένεια βρέθηκε και στην ανάπαυλα της σημερινής αναμέτρησης, τη δωροεπιταγή θα παραλάβουν η αντιδήμαρχος Μέριμνας και Αλληλεγγύης Αναγνώστου – Στάθη Παρασκευή και η κοινωνική λειτουργός Ηλιοπούλου Ευαγγελία.

Τα εισιτήρια με Τρίκαλα

Αναφορικά με τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τη διαδικασία εισόδου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου για τον αγώνα με τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2019-2020, σήμερα Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη μόνο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών με απαραίτητη τη συνοδεία τους από ενήλικα. Η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας μας θα γίνεται αποκλειστικά από τη θύρα 1. Το εκδοτήριο εισιτηρίων θα ξεκινήσει να λειτουργεί στη 1:30 μ.μ., ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι θύρες του γηπέδου για την προσέλευση των θεατών. Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί και το εκδοτήριο εισιτηρίων στη θύρα 2, στην οποία θα φιλοξενηθούν οι εκδρομείς φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο αυτού θα υπάρχει ισχυρή περιφρούρηση από άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου καθιστά σαφές πως όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα υποστεί όλες τις συνέπειες και τις κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία. Παράλληλα, βάσει του αυστηρού κανονισμού λειτουργίας, διευκρινίζεται πως απαγορεύεται η χρήση πλαστικών μπουκαλιών στις κερκίδες και οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να προμηθεύεται νερό ή αναψυκτικό σε πλαστικό ποτήρι από το κυλικείο του γηπέδου».

Ο αντίπαλος

Για τα Τρίκαλα, που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 12 παιχνίδια, μετρώντας 8 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ο προπονητής τους Περικλής Αμανατίδης θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες των Σταματή, Σανδραβέλη και Τεγούση, που εξέτισαν τις ποινές τους. Αντίθετα ο Αλεξιτς αποκλείστηκε από την αποστολή, αφού ο υψηλόσωμος Σέρβος επιθετικός που σκόραρε στο προηγούμενο ματς με τον Ιάλυσο για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα έγινε αλλαγή στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα των Τρικάλων, την αποστολή των οποίων αποτελούν οι: Γιακουμής, Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Καμπλιώνης, Αϊβάζογλου, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Νιάρος, Ντόσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Πελάεθ, Ελευθεριάδης, Λώττας, Τσίπρας, Σταματής.

Σφυρίζει ο Πανυτσίδης

Διαιτητής του σημερινού αγώνα θα είναι ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Χρέη βοηθών θα επωμιστούν οι Αλέξανδρος Μπαλιάκας (ΕΠΣ Κοζάνης) και Αθανάσιος Παπαδάκης (ΕΠΣ Ημαθίας) και εκείνου του τέταρτου ο Νίκος Παπακωνσταντίνου από τη Λαμία. Ο Πανυτσίδης έχει διευθύνει δύο παιχνίδια της Νίκης μέσα στο 2018, αρχικά στις 10 Φεβρουαρίου για τη Γ’ Εθνική και στο παιχνίδι Βόλος ΝΠΣ-Νίκη Βόλου (1-1) και στη συνέχεια την ήττα των κυανόλευκων στις 26 Αυγούστου με 0-1 από την Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σήμερα 21/12, 15:00

Νίκη Βόλου – Τρίκαλα (ΕΡΤ3)

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)
Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Παπαδάκης (Ημαθίας)
4ος: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)

Αύριο, 15:00

Ιάλυσος-Θεσπρωτός (13:00)

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Φράγιος (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
4ος: Δημαράκης (Δωδεκανήσου)

Καλαμάτα-Ο.Φ. Ιεράπετρας 14:00

Διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτικής Αττικής), Πριόνας (Ευβοίας)
4ος: Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας)

Αιγάλεω-Τρίγλια

Διαιτητής: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Κοττορός (Δωδεκανήσου), Χατζημανώλης (Δωδεκανήσου)
4ος: Χρόνης (Δυτικής Αττικής)

Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Τσάικος (Λάρισας), Μωυσιάδης (Γρεβενών)
4ος: Παπουτζής (Ξάνθης)

Ασπρόπυργος-Διαγόρας

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)
Βοηθοί: Μάνασης (Τρικάλων), Αρμακόλας (Κυκλάδων)
4ος: Στάμος (Αθηνών)

Ιωνικός-Βέροια

Διαιτητής: Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής)
Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Καλλής (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. Ομάδα Ν-Ι-Η Γκολ Β.

1. Τρίκαλα 8-4-0 18-6 28

2. Ιωνικός Νικαίας 7-3-2 15-7 24

3. Βέροια ΝΠΣ 6-3-3 16-8 21

4. Ολυμπιακός Βόλου 5-5-2 15-12 20

5. ΟΦ Ιεράπετρας 5-3-4 10-12 18

6. Καβάλα 4-5-3 13-9 17

7. Διαγόρας 3-7-2 14-9 16

8. Νίκη Βόλου 4-3-5 13-13 15

9. Ένωση Ασπροπύργου 3-5-4 12-15 14

10. Αιγάλεω 3-3-6 8-13 12

11. Καλαμάτα 3-2-7 11-16 11

12. Θεσπρωτός 3-2-7 13-19 11

13. ΠΟ Τρίγλιας 3-2-7 9-19 11

14. Ιάλυσος 2-3-7 4-13 9

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου