ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βαριά ήττα με 3-0 για τη Νίκη στη Βέροια

βαριά-ήττα-με-3-0-για-τη-νίκη-στη-βέροια-266920

Ούτε χθες ήρθε το πρώτο διπλό για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής επέστρεψε με ήττα από τη Βέροια, όπου και ηττήθηκε με 3-0 από την ομώνυμη ομάδα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι που διατηρούσαν ανέπαφη την εστία τους στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια και ήταν αήττητοι για πέντε, δέχθηκαν χθες τρία τέρματα, με τον Σιμόνι να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά στο 27’ και τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν τον θρίαμβο τους με ακόμη δύο γκολ στο φινάλε, όταν ο Μπλέτσας πέτυχε το 2-0 στο 86’ και ο Ταΐρης το τελικό 3-0 στο 91’, για την πιο μεγάλη ήττα φέτος σε έκταση σκορ, και από την άλλη την πιο ευρεία νίκη των Βεροιωτών στο πρωτάθλημα.

Οι κυανόλευκοι πλέον επιστρέφουν στην έδρα τους, όπου το ερχόμενο Σάββατο υποδέχονται τα Τρίκαλα, που συνεχίζουν στην κορυφή και χωρίς ήττα ως πρωταθλητές χειμώνα, στο Θεσσαλικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας

Η Νίκη ήταν η πρώτη ομάδα που έφθασε σε τελική προσπάθεια, όταν στο 8ο λεπτό και από σέντρα του Κρουθ από τα δεξιά, ο Καπός πραγματοποίησε σουτ, αλλά η μπάλα κοντράροντας και στον Τσιώλη σταμάτησε στην αγκαλιά του Βοσνιάδη. Μετά από 11 λεπτά και στο 19’ σουτ του Ντομίνγκεθ από μακρινή απόσταση δεν ήταν δυνατό να αιφνιδιάσει τον Βοσνιάδη, ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν μακριά από την εστία του κατάφερε και μπλόκαρε.

Από την άλλη η Βέροια έφτασε στην πρώτη της τελική προσπάθεια στο 20’ με τον Σιμόνι ο οποίος έκανε την ενέργεια και η μπάλα στρώθηκε στον Πασά, αλλά ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας δεν νίκησε τον Αποστολίδη με χλιαρό πλασέ, με τον τερματοφύλακα της Νίκης να αποκρούει με το ένα χέρι για να διώξει η άμυνα στη συνέχεια.

Το πρώτο γκολ ήρθε μετά από επτά λεπτά και από στημένη μπάλα, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ζούρκου από τα δεξιά, ο Μαραγκός πήρε την πρώτη κεφαλιά στην κυανόλευκη άμυνα, με τον Σιμόνι να σκοράρει από κοντινή απόσταση με νέα κεφαλιά, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Αποστολίδη να αποσοβήσει το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε επιθετικό φάουλ του Μαραγκού στον Ντομίνγκεθ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι κύλησε χωρίς τη μεγάλη φάση στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να διατηρούν το προβάδισμα χωρίς να απειληθούν. Ετσι φθάσαμε στο 59’, όταν σουτ από τον Καπό, σταμάτησε πάνω στον Βοσνιάδη με τους γηπεδούχους να βλέπουν ένα λεπτό αργότερα σουτ του Πασά να περνά ελάχιστα άουτ. Στο 61’ ο Γκαρσία «βρήκε» τον Καπό, αλλά ο επιθετικός της Νίκης γλίστρησε και δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση.

Σουτ του Ζούρκου στο 63’ ο Ν. Ζούρκος μπλόκαρε ο Αποστολίδης, με την Νίκη να θέλει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ελλείψει Ροχάνο, που ήταν τιμωρημένος, δεν το βρήκε, με τους γηπεδούχους να «κλειδώνουν» το τρίποντο στο 86’, όταν συνεργάστηκαν Πασάς και Πολύζος, με τελικό αποδέκτη τον Μπλέτσα, που δεν δυσκολεύθηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Με τον τελικό νικητή να έχει πλέον ξεκαθαρίσει η Νίκη δέχθηκε και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις και στο 91ο λεπτό. Το 3-0 ξεκίνησε από ενέργεια του Σκαθαρούδη, ο οποίος πάτησε περιοχή από τα δεξιά και αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο έκανε τη σέντρα, με την μπάλα μετά από παρέμβαση του Αποστολίδη να καταλήγει στον Ταΐρη, που σαν σε προπόνηση δεν δυσκολεύθηκε να βάλει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ.

ΒΕΡΟΙΑ-ΝΙΚΗ 3-0

FootballLeague– 12η αγωνιστική

Δημοτικό Γήπεδο Βέροιας

Σκόρερ: (27’ Σιμόνι, 86’ Μπλέτσας, 91’ Ταΐρης)

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (ΕΠΣ Δράμας)

Βοηθοί: Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας) και Αλέξανδρος Κουφός (Μακεδονίας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Ν. Ζούρκος (71’ Ταΐρης), Σιμόνι (79’ Σκαθαρούδης), Μανιώτης, Πασάς (87’ Μεληκιώτης), Βεργώνης, Πολύζος, Μουχάλης, Πεταυράκης

ΝΙΚΗ: Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Μπαλάφας, Αλιατίδης (64’ λ.τρ. Κ. Κυριακίδης), Παγώνης, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ (79’ Μασκουνιάν), Λούκας Γκαρσία, Κρουθ, Τσιώλης (70’ Ιορδανίδης), Καπός

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου