ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σούλης Παπαδόπουλος: «Ουδέποτε μπήκαμε στο παιχνίδι»

σούλης-παπαδόπουλος-ουδέποτε-μπήκα-300644

Προβληματισμός για την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με την Νίκη ακολούθησε στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο να αναφέρεται μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου στο γήπεδο της Νεάπολης, στα όσα διαδραματίστηκαν.

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα ακολούθησε και ανακοίνωση με αιχμές από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, η οποία αναφέρθηκε σε διαιτητικά λάθη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Σούλης Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του, στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με τη Νίκη τόνισε τα εξής: «Ηταν ένα παιχνίδι, που εκτός από τους τρεις βαθμούς που θα έδινε στην ομάδα που θα κέρδιζε, ήταν και γοήτρου, για τον κόσμο των δύο ομάδων. Και οι δύο θέλαμε τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Εμείς για να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, στις οποίες έχουμε φτάσει με πολύ κόπο και ο αντίπαλος για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Νομίζω, ότι εμείς ουδέποτε μπήκαμε στο παιχνίδι. Ομως, στο ποδόσφαιρο πολλές φορές παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα. Ο αντίπαλος διάλεξε ένα τρόπο παιχνιδιού με ψηλές μπαλιές στην περιοχή μας, ήταν πιο δυνατός, έβγαινε πρώτος στις μονομαχίες, έπαιρνε τις δεύτερες μπάλες στο μισό το δικό μας και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Κυρίως, μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, γιατί στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού, νομίζω ότι πατούσαμε αρκετά καλά μέσα στο γήπεδο.

Είχαμε μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές, ξέραμε ότι θα πάει εκεί το παιχνίδι και κάποια στιγμή έπρεπε να αλλάξουμε και εμείς στο παιχνίδι μας. Δεν τα καταφέραμε, ούτε στο πρώτο, ούτε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ηταν μία πικρή ήττα και πρώτος εγώ μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου θα πιούμε αυτό το πικρό ποτήρι. Το πρωτάθλημα, ωστόσο, δεν τελείωσε σήμερα (σ.σ. Σάββατο). Εχει μπροστά πολύ δρόμο. Θα κοιτάξουμε από το επόμενο παιχνίδι να πιάσουμε υψηλά στάνταρ και να βρεθούμε και πάλι εκεί που πρέπει. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δυνατό, σκληρό μπορώ να πω, αλλά όχι αντιαθλητικό. Επαιξε με μεγαλύτερο πάθος και ήθελε πιο πολύ τη νίκη, την οποία και κατέκτησε. Αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και στον προπονητή της Νίκης, καθώς πλέον η ομάδα του μπαίνει σε σωστό δρόμο.

Θα μπορούσαμε να πούμε για τη φάση του πέναλτι, αλλά όπως είπα, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Γιατί και ο επόπτης και ο 4ος διαιτητής είπε στον διαιτητή ότι είναι πέναλτι. Εκείνος, όμως, τους αγνόησε. Θα ξεκουραστούμε και τη Δευτέρα θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές. Θα δούμε τα λάθη που κάναμε και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό». Επίσης δέχθηκε τις εξής ερωτήσεις:

Αναφερόμενος στις βασικές απουσίες της Νίκης, τις οποίες ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί, σημείωσε: «Εμείς παίξαμε σχεδόν με την ίδια ομάδα, όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια. Με τη Νίκη κάναμε μία αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ιάλυσο. Αγωνίστηκε ο Σκοπελίτης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έδειξε ότι ήταν καλά. Από την πλευρά μας δεν χρειάστηκε να αλλάξουμε κάποια πράγματα τακτικά. Η Νίκη, όμως, ήταν πολύ δυνατή στο κέντρο, παρότι αντιμετώπιζε προβλήματα με απουσίες. Το πρόβλημα για μας δεν ήταν στο κατέβασμα της μπάλας. Ο αντίπαλος μετέφερε το παιχνίδι με μεγάλες μπαλιές από πίσω και τις δεύτερες πάσες τις κέρδιζε αυτός. Εκεί νομίζω ήταν το πρόβλημά μας».

Μιλώντας για το ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ανέφερε: «Αυτό συμβαίνει πολλές φορές. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κάναμε φάσεις για γκολ, ενώ ήταν σε καλή μέρα και ο τερματοφύλακας της Νίκης. Το κακό είναι ότι δεχθήκαμε δύο γκολ και ιδιαίτερα το δεύτερο τέρμα ήταν καθαρά από λάθος δικό μας».

Από την πλευρά του, ο Μάρκος Ντούνης, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη Συνέντευξη Τύπου, τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Νίκη, κέρδισε δίκαια. Μπήκαμε καλύτερα αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και πάθος. Ο αντίπαλος έπαιξε με ανορθόδοξο τρόπο. Δυστυχώς για εμάς είναι μία ήττα, δεν συνεχίσαμε το καλό μας σερί, δεν πρέπει να τα ισοπεδώσουμε όλα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, με μία νίκη θα είμαστε και πάλι κοντά στον στόχο του πρωταθλήματος. Θέλουμε να ζητήσουμε και ένα συγνώμη από τον κόσμο μας. Είμαστε επαγγελματίες δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τον κόσμο, βοήθησε την ομάδα του και ήταν πολύ καλός».

Ανακοίνωση με αιχμές από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Aνακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, συγχαίροντας τη Νίκη για τη νίκη που πέτυχε, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία του κ. Μπαΐλη. Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συγχαίρει τη Νίκη Βόλου για την σημερινή νίκη. Την άξιζε καθώς όπως είπε και ο προπονητής μας «εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Ωστόσο τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι… ουρανοκατέβατος όπως μάλλον κάποιοι νομίζουν.

Εκφράζουμε δε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον διαιτητή του αγώνα κύριο Νίκο Μπαΐλη που σήμερα (σ.σ. Σάββατο) παρέδωσε μαθήματα διαιτησίας ειρωνευόμενος τους παίκτες μας και φορτώνοντας τους με πέντε κίτρινες κάρτες, οι περισσότερες εκ των οποίων ανύπαρκτες. Βέβαια ανύπαρκτο έκρινε και το ολοφάνερο πέναλτι που δεν μας καταλόγισε στο 57ο λεπτό.

Εμείς αφήνουμε πίσω την σημερινή ημέρα και εμφάνιση και προχωράμε μπροστά για να επιστρέψουμε στις νίκες αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν, είναι και θα παραμείνει η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης!

Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί με μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα!

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα!

Υ.Γ.: Αλήθεια η επιτροπή διαιτησίας θα είναι περήφανη για την σημερινή διαιτησία του αγώνα έστω και στο πρωτάθλημα της Football League; Εμείς απλώς σημειώνουμε ότι διαιτησίες σαν την σημερινή δεν κρίνουν μόνο αποτελέσματα αλλά κυρίως μειώνουν τον θεσμό του ποδοσφαίρου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου