ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χοβέ: «Στο Αιγάλεω θα παλέψουμε»

χοβέ-στο-αιγάλεω-θα-παλέψουμε-324700

Στο Αιγάλεω και στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» θα βρεθεί αύριο η Νίκη Βόλου για την 5η αγωνιστική της Football League, με τον προπονητή της Ισαάκ Χοβέ να δηλώνει πως η ομάδα του θα παλέψει, έχοντας και πάλι μετά από καιρό 18 ποδοσφαιριστές διαθέσιμους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ο Ισαάκ Χοβέ σχολίασε πως η ομάδα του έχει να αντιμετωπίσει ένα ποιοτικό σύνολο, όπως είναι αυτό της ομάδας του Αιγάλεω, χαρακτηρίζοντας τη ως μία από τις καλύτερες της κατηγορίας. Μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του, ο Χοβέ ζήτησε από εκείνους να είναι συγκεντρωμένοι προκειμένου να έρθουν οι νίκες, μιας και οι καλές εμφανίσεις δεν αρκούν, αφού στα προηγούμενα δύο παιχνίδια οι κυανόλευκοι υπέπεσαν σε δύο πέναλτι.

Ακολούθως χαρακτήρισε τους συνεχόμενους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών ως μία κατάσταση που πρέπει να ξεπεραστεί με τη γρήγορη επιστροφή τους και πως τότε η Νίκη θα γίνει πιο ανταγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 39χρονου τεχνικού στο nikifc.gr: «Πιστεύω ότι το Αιγάλεω είναι μία πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους, ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Έχω αναλύσει πολλές ομάδες της κατηγορίας μας, παρακολουθώντας πολλά παιχνίδια κι ομολογώ πως το Αιγάλεω είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Μία ποιοτική, αλλά παράλληλα σκληρή ομάδα. Από την πλευρά μας, ανησυχώ για τους ποδοσφαιριστές μου και το άγχος που, ενδεχομένως, τους καταβάλλει, εξαιτίας της πίεσης του αποτελέσματος. Πρέπει να αποβάλλουμε το στρες, τους εξήγησα πως, στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος, ήμασταν καλοί, αλλά δεν είχαμε τη συγκέντρωση και την τύχη να πάρουμε τις νίκες.

Και με την Καλαμάτα, και με τον Ιάλυσο, είχαμε σωστή αγωνιστική συμπεριφορά, είχαμε τις φάσεις για γκολ, προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά και στα δύο παιχνίδια μας στοίχισαν δύο φάσεις, στις οποίες, χωρίς συγκέντρωση, κάναμε δύο ανόητα πέναλτι. Δεν αρκεί να παίζουμε καλά, είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, να παλέψουμε στο γήπεδο, να έχουμε περισσότερο πάθος και συγκέντρωση.

Περνάμε μία δύσκολη κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, χάσαμε πολλούς παίκτες από τραυματισμούς και πρέπει γρήγορα να επιστρέψουν, προκειμένου όλοι μαζί να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί, είμαστε άτυχοι, αλλά έχουμε λύσεις και στο Αιγάλεω θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς».

Επιστροφή Μπαλάφα και Κυριακίδη

Δύο επιστροφές μετρά η Νίκη Βόλου όσον αφορά στις προπονήσεις, καθώς τόσο ο Σωτήρης Μπαλάφας, όσο και ο Κώστας Κυριακίδης έχουν τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και θα συμπεριληφθούν αμφότεροι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Μέχρι την Πέμπτη οι δύο ποδοσφαιριστές θεωρούνταν βέβαιο πως θα απουσιάζουν από τον αυριανό αγώνα, ωστόσο από χθες προπονήθηκαν και πάλι χωρίς ενοχλήσεις με τον Χοβέ να συμπεριλαμβάνει αμφότερους για την αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα για την Αθήνα. Εφόσον οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αισθανθούν ενοχλήσεις σήμερα και αύριο τότε δεν αποκλείεται να πάρουν θέση και στο αρχικό σχήμα.

Αντίθετα από την αυριανή αναμέτρηση θα απουσιάζουν ο Αλεχάνδρο Κρουθ, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από τη Ρόδο όπως και ο Τάσος Παγώνης, ενώ εκτός παραμένει και ο Βαγγέλης Λίτσιος, αλλά στις… επιστροφές λογίζεται και ο Κώστας Καρβούνης, που είχε μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Ιάλυσο στη Ρόδο, λόγω ίωσης.

Την αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι αποτελούν οι: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Αλιατίδης, Κ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Βοσνιάδης, Καμπαγέρο, Μπαλάφας, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Λούκας Γκαρσία, Καρβούνης, Ιορδανίδης, Τσιώλης, Μασκουνιάν, Ροχάνο, Καπός.

Στη θύρα 6 οι φίλοι της Νίκης στο Αιγάλεω

Στη θύρα 6 θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για να ενισχύσουν την ομάδα του στο ματς με το Αιγάλεω. Οι γηπεδούχοι ενημέρωσαν σχετικά με ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 – ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Κυριακή από τις 13:00 το μεσημέρι έως και την έναρξή του.

Οι τιμές τους έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ: 1 έως 4: 10€

ΘΥΡΑ 12: 5€

ΘΥΡΑ 8 (VIP): 20€

Ο κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων.

*Για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας και ο κάτοχος του εισιτηρίου πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσει και την ταυτότητά του. Διαφορετικά δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

Παραχωρήθηκε η θύρα 6 στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας (150 εισιτήρια με τιμή 5 ευρώ) μετά από αίτημα της ΠΑΕ Νίκης Βόλου και θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο έξω από τη θύρα 6 (οδός Θεσσαλονίκης). Σε καμία άλλη θύρα του γηπέδου δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους της Νίκης».

Με ΑΕΛ στο βόλεϊ

Σήμερα στις 5 μ.μ. η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Νίκης Βόλου υποδέχεται την αντίστοιχη της ΑΕΛ στο κλειστό της Ν. Ιωνίας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΚΕΛ, με τις κυανόλευκες να απευθύνουν κάλεσμα για τη στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Στην Κέρκυρα η ομάδα μπάσκετ

Για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας των ανδρών η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει αύριο στις 5 μ.μ. τον Φαίακα Κέρκυρας με στόχο το διπλό, έπειτα από την ήττα την περασμένη Κυριακή στη Νέα Ιωνία από τον Αίολο Τρικάλων.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας δεν θα βρίσκονται ο Μιχάλης Φρουσκλιάς και ο Γιώργος Παρασκευάς. Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.κ. Κάνης-Αθανασίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου