ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φορτσάρει για Καλαμάτα η Νίκη

φορτσάρει-για-καλαμάτα-η-νίκη-344115

Ξεκίνησε από χθες προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής στη Φιλιππούπολη Λάρισας

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά από το ταξίδι στην Κρήτη, το οποίο διήρκεσε τέσσερις μέρες, με την αποστολή να αναχωρεί την Παρασκευή και να επιστρέφει Δευτέρα στον Βόλο, η Νίκη ξεκίνησε από χθες Τετάρτη την προετοιμασία για το ερχόμενο παιχνίδι με την Καλαμάτα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Η κυριακάτικη αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, συγκαταλέγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, με τους κυανόλευκους να μετακομίζουν στον γειτονικό νομό, μιας και πραγματοποιούνται εργασίες στον χλοοτάπητα τόσο του γηπέδου της Νεάπολης, όσο και σε εκείνα του Πανθεσσαλικού και του Αλμυρού, που πληρούν τις γενικότερες προδιαγραφές.

Η ομάδα του Ισσάκ Χοβέ δεν πήρε αυτό που θα μπορούσε και θα ήθελε την περασμένη Κυριακή, στην έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας, με τους Κρητικούς να κερδίζουν με 2-1 και να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Νίκη έδειξε να ξυπνά μετά το 2-0 και παρότι μείωσε το σκορ σχετικά αργά με τον Μασκουνιάν, αυτό θα μπορούσε να το έχει καταφέρει νωρίτερα, εφόσον δεν ακυρώνονταν το τέρμα που σημείωσε ο Κρουθ.

Πλέον στο κυανόλευκο στρατόπεδο προετοιμάζονται για τη συνέχεια, αναλύοντας τα λάθη τους, με σκοπό να παρουσιαστούν πανέτοιμοι απέναντι στην Καλαμάτα, η οποία είναι η ομάδα που οδηγεί την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας δύο νίκες, απέναντι σε Αιγάλεω εκτός έδρας και Ιάλυσο εντός, και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0).

Μπορεί η Καλαμάτα, όπως και η Νίκη να περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή την άνοδο στη Football League, ωστόσο είχε ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία της, βρισκόμενη και στα Χάνια Πηλίου.

Η Νίκη από την άλλη που άργησε να μπει σε ρυθμούς πρωταθλήματος, τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος, έχοντας μέχρι στιγμής και απώλειες, όπως αυτές των Βασίλη Βοσνιάδη και Σάββα Κυριακίδη, οι οποίοι επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις. Αμφότεροι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς, ενώ από την άλλη ατομικό ακολούθησε ο Μάνος Αποστολίδης, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον καρπό.

Πολυχρόνης στη Φιλιππούπολη

Ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας ορίστηκε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση της Νίκης Βόλου με την Καλαμάτα και βοηθοί του θα είναι οι Σπήλιος Οικονόμου από την Πάτρα και Λεωνίδας Βελής από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Χρέη 4ου διαιτητή θα επωμιστεί ο Αθανάσιος Μπουτσίκος από την Ένωση Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League όπως τους όρισε χθες η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Σάββατο (12/10)

3μ.μ. Ασπρόπυργος-Καβάλα

Διαιτητής: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Κοκμοτός (Δωδεκανήσου)

4ος: Στάμος (Αθηνών)

Κυριακή (13/10)

3μ.μ. Τρίκαλα-Ολυμπιακός Βόλου

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Κακαφώνης (Αχαΐας)

4ος: Αγγελούλης (Λάρισας)

Αιγάλεω-Ιάλυσος

Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)

Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Καλλής (Ανατολικής Αττικής)

4ος: Χατζηγιάννης (Πειραιά)

4μ.μ. Νίκη Βόλου-Καλαμάτα

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Δελής (Βοιωτίας)

4ος: Μπουτσίκος (Μακεδονίας)

4μ.μ. Βέροια-Π.Ο. Τρίγλιας

Διαιτητής: Αθανασίου (Άρτας)

Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Μπούμπας (Ηπείρου)

4μ.μ. Ιωνικός-Ο.Φ. Ιεράπετρας

Διαιτητής: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Χατζημανώλης (Δωδεκανήσου)

4ος: Νικόπουλος (Θεσσαλίας)

4μ.μ. Διαγόρας-Θεσπρωτός

Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής), Πλακάς (Δυτικής Αττικής)

4ος: Δημαράκης (Δωδεκανήσου)

Χηνόπουλος: «Μεγάλη και ιστορική ομάδα η Νίκη»

Ο πρόεδρος του ΟΦΙ, Θανάσης Χηνόπουλος, αναφέρθηκε στην επικράτηση της ομάδας του επί της Νίκης Βόλου την περασμένη Κυριακή, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τους κυανόλευκους, ως μεγάλη και ιστορική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ηταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, αλλά το δεύτερο ήταν πολύ καλύτερο. Η ομάδα μας σαφώς ήταν καλύτερη. Η Νίκη Βόλου είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε στο παιχνίδι αυτό. Μοιράστηκαν πολλές κάρτες και στις δύο ομάδες δυστυχώς, μέχρι που ήρθε ένα καταπληκτικό γκολ από τον Χιντζίδη από 40 μέτρα σχεδόν στο «Γ», όπου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μπήκε μέσα. Στη συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες που έδωσαν τα πάντα, τους προπονητές μας, τους φιλάθλους και τον σύνδεσμό μας και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον στόχο μας, που σε αυτή τη φάση είναι η παραμονή και στη συνέχεια βλέπουμε ανάλογα με τα αποτελέσματα. Έχουμε μια καλή ομάδα, που παίζει με αυτοθυσία και τα παιχνίδια στο «Βουζουνεράκειο» θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για όποια ομάδα έρθει εδώ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου