ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με τον κόσμο πάντα δίπλα της η Νίκη Βόλου

με-τον-κόσμο-πάντα-δίπλα-της-η-νίκη-βόλο-360480

Η Νίκη Βόλου άνοιξε πανιά… για τη Football League, παρουσιάζοντας παίκτες και εμφανίσεις

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Σε μια άκρως νικιώτικη βραδιά… η ΠΑΕ Νίκη Βόλου παρουσίασε χθες το βράδυ στο κέντρο διασκέδασης Premieraτο νέο της ρόστερ, όπως και τις εμφανίσεις της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 με την υπογραφή της εταιρείας Macron.

Μπορεί να άργησε να μπει στα νερά… της Football League και με καθυστέρηση να ξεκίνησε την προετοιμασία της, ωστόσο η επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες αναμένονταν καρτερικά μετά τον υποβιβασμό της από τη Super League.

Με τον κόσμο και πάλι στο πλευρό της, η Νίκη ξεκινά από την ερχόμενη Κυριακή και από το γήπεδο της Νεάπολης τις επίσημες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα της Football League και χθες παρουσιάστηκαν παίκτες και εμφανίσεις της νέας περιόδου.

Στο κέντρο διασκέδασης Premiera, η Νίκη γιόρτασε μαζί με τον κόσμο της την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η βραδιά ξεκίνησε με το τραγούδι του Γιώργου Μαστρογιάννη, ο οποίος ντυμένος με την νέα εμφάνιση της ομάδας παρουσίασε την εκδήλωση.

Χαιρετισμό απεύθυνε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Οι Νικιώτες είναι μαθημένοι στα δύσκολα». Αναφερόμενος στη συνέχεια στις περιπέτειες του καλοκαιριού μέχρι την άνοδο στη Football League, ο κ. Φάτσης είπε πως υπάρχει μετοχικό κεφάλαιο ύψος 50 χιλιάδων ευρώ και θα αποφασιστεί η αύξησή του μέσα στο επόμενο διάστημα, αφού η πόρτα της Νίκης είναι ανοιχτή, συμπληρώνοντας «Όποιος έχει λεφτά ας έρθει» για να προσθέσει ακολούθως: «Το σλόγκαν μας παραμένει: «Εμείς εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο» Δεν μας επηρεάζουν τα κυκλώματα δεξιά και αριστερά».

Συνέχεια πήρε το… μέλλον της ομάδας και η ομάδα Κ17 που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα υποδομών της Football League. Μετά την παρουσίαση της, ακολούθησε το παρόν, με την παρουσίαση της πρώτης ομάδας.

Συγκεκριμένα οι τερματοφύλακες: Μάνος Αποστολίδης και Κώστας Παπαδόπουλος

Κώστας Καρακώστας. Οι αμυντικοί: Τάσος Παγώνης, Σάββας Κυριακίδης, Κώστας Κυριακίδης, Βασίλης Βοσνιάδης, Γιάννης Βοσκόπουλος, Μανώλης Αλιατίδης. Οι μέσοι:

Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Σωτήρης Μπαλάφας, Αποστόλης Τσιώλης, Γιώργος Ιορδανίδης,

Τζόρνταν Ντομίνγκεθ, Άλεξ Κρουθ, Βαγγέλης Λίτσιος, Κώστας Καρβούνης και Λούκας Γκαρσία. Οι επιθετικοί: Γκιγιέρμο Μασκουνιάν, Δημήτρης Καπός και Αντόνιο Ροχάνο.

Απών ήταν ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο.

Στη συνέχεια σειρά πήραν ο προπονητής Ισαάκ Χοβέ και ο γυμναστής Νίκος Αθανασιάδης. Στο τεχνικό τιμ θα βρίσκεται και φέτος ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και πλέον προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Γρηγοριάδης, ο γενικός αρχηγός Τέλης Καϊμπαλίδης, αλλά και οι πολύτιμοι φροντιστές, Μανώλης Κοτρώνης και Αποστόλης Λαμπρογιώργος.

Μετά την παρουσίαση του έμψυχου δυναμικού σειρά πήρε ακόμη ένα βίντεο και ξεχωριστό αφιέρωμα για τους φίλους, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με δέκα τέρματα που έχουν συγκινήσει τον κάθε φίλαθλο Νικιώτη, είτε λόγω ομορφιάς, είτε λόγω σημαντικότητας.

Ακολούθησε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδας, με την υπογραφή της εταιρείας ένδυσης Macron, η οποία «ντύνει» μεταξύ άλλων, τη Λάτσιο, την Ουντινέζε, τη Νις, τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, τη Στόουκ Σίτι, τη Νότιγχαμ Φόρεστ, το Ανόβερο, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, το ΑΠΟΕΛ, την Ομόνοια, αρκετές εθνικές ομάδες, αλλά και δύο κορυφαία ελληνικά κλαμπ, τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Αφού πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση και των εμφανίσεων σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, για να ακολουθήσει η παρουσίαση του ΔΣ της ΠΑΕ, με χρέη προέδρου να αναλαμβάνει εκ νέου ο Νίκος Παπακωνσταντίνου. Συγκεκριμένα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ απαρτίζουν οι:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Νίκος Παπακωνσταντίνου

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Βενέτης

Μέλη: Αλέξης Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Μιχάλης, Στέργιος Φάτσης

Στελέχη ΠΑΕ:

Τεχνικός διευθυντής: Ρήγας Στύλας

Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας: Κώστας Καραγεωργόπουλος

Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Διαφήμισης: Σωτήρης Καλογήρου

Υπεύθυνος Τεχνολογιών και Ψηφιακών Δράσεων: Κώστας Χατζησάββας

Υπεύθυνος Ασφαλείας: Απόστολος Μακρής

Ειδικός Σύμβουλος: Δημήτρης Γκόλιας

Γραμματεία: Ελενα Νταβλέρη – Βάσια Τσιάρα (Υπεύθυνη των διαρκείας)

Υπεύθυνοι ομάδας Κ-17: Δημήτρης Χατζημπύρρος, Αποστόλης Σανίδας, Σταύρος Ρούσσης

Βραβεύσεις

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν θα μπορούσε να ξεχάσει και το ένδοξο παρελθόν της ομάδας. Ετσι, βραβεύθηκαν πέντε παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Τάκης Κασαπλέρης, Γιώργος Καραηλίου, Κώστας Μαρσουβανίδης, Νίκος Σπανάκης και Δημοσθένης Κολοβός.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την κλήρωση πέντε εισιτηρίων διαρκείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου