ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χοβέ: «Χρειάζεται περισσότερη δουλειά»

χοβέ-χρειάζεται-περισσότερη-δουλει-380099

Νικήτρια για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό αναδείχθηκε η Νίκη Βόλου την περασμένη Κυριακή, φιλοξενώντας τον Θησέα Αγριάς στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπου και κέρδισε με 2-0.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο α’ μέρος η Νίκη Βόλου παρατάχθηκε με κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι υπό δοκιμή, αλλά στο β’ μέρος με τους θεωρητικά «ενδεκαδάτους», η απόδοση «ανέβηκε», και οι κυανόλευκοι έδειξαν δείγματα γραφής από το τι περιμένουμε φέτος από την ομάδα του Ισαάκ Χοβέ.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε αργότερα με δηλώσεις του στα δεδομένα του φιλικού αγώνα, αλλά και στο τι αναμένεται στη συνέχεια της προετοιμασίας, μιλώντας και για τον νεοαποκτηθέντα δεξιό οπισθοφύλακα Κώστα Κυριακίδη.

Αρχικά ο προπονητής των κυανόλευκων αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν επί χόρτου: «Στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού ήθελα να δοκιμάσω κάποιους παίκτες για να δω σε τί κατάσταση βρίσκονται κι αν είναι έτοιμοι. Το πρώτο κομμάτι ήταν αναγνωριστικό και βάλαμε κάποια παιδιά για να τα δοκιμάσουμε, αλλά στο δεύτερο ήταν οι βασικοί παίκτες που έχουμε, με περισσότερη ποιότητα, ταχύτητα. Σιγά – σιγά οι παίκτες γίνονται καλύτεροι με τις προπονήσεις. Στον αγώνα με τον Θησέα είδαμε πως αυτή η ομάδα παίζει πολύ αμυντικά και με πέντε αμυντικούς. Θα αναλύσουμε τον αγώνα, θα δουλέψουμε περισσότερο στις προπονήσεις.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά. Χρειάζεται να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και ρυθμό στους αγώνες και στις προπονήσεις, για να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους και μέσα στο γήπεδο. Εκαναν κάποια αμυντικά λάθη αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα διορθώσαμε και συνεχίζουμε».

Ακολούθως και μετά από ερωτήσεις των εκπροσώπων του ΜΜΕ απάντησε αρχικά σχετικά με τους παίκτες που δοκιμάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο κι αν έμεινε ικανοποιημένος: «Θα μιλήσουμε πιο αναλυτικά σαν ομάδα για τους ποδοσφαιριστές που κοιτάμε και θα εξετάσουμε για το ποιους θα κρατήσουμε ή όχι για να μην αδικήσουμε και κανέναν».

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα με την έναρξη του πρωταθλήματος απάντησε: «Θέλουμε να είμαστε. Χρειαζόμαστε όμως περισσότερους αγώνες, χρειαζόμαστε ρυθμό, αλλά θέλουμε να είμαστε κι αυτός είναι ο στόχος μας».

Για τον Κώστα Κυριακίδη ο οποίος προπονείται με τη Νίκη και αγωνίστηκε για δύο λεπτά: «Ως ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη εμπειρία, είναι πολύ έξυπνος και θα βοηθήσει πάρα πολύ».

Για το ότι ο Θησέας έχει ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία του, αλλά η Νίκη ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία στο β’ μέρος: «Είμαστε πίσω αυτή τη στιγμή ως ομάδα αλλά με καλό ποδόσφαιρο και δουλειά θα φθάσουμε εκεί που θέλουμε και θα είμαστε ακόμη πιο καλοί».

Για τους Βοσνιάδη και Καμπαγέρο που δεν αγωνίστηκαν: «Θέλουμε να «ασφαλίσουμε» τους ποδοσφαιριστές και να τους προστατεύσουμε. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλά προστατεύουμε τους ποδοσφαιριστές για να τους έχουμε έτοιμους στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου».

Κλήρωσε για Νίκη στο Κύπελλο

Μετά τη συμμετοχή της ομάδας της Νίκης στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, ακολούθησε χθες και η κλήρωση για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που συνεχίζουν οι κυπελλούχοι των ΕΠΣ, αντιμετωπίζοντας τις ομάδες της Football League.

Οι κυανόλευκοι του Βόλου, που είχαν κάνει αίτημα να μην αγωνιστούν την ερχόμενη Κυριακή, θα πρέπει να περιμένουν δύο παιχνίδια προκειμένου να μάθουν τον αντίπαλό τους.

Συγκεκριμένα για την ερχόμενη Κυριακή έχει οριστεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού – Αιολικό, με τον νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει στη συνέχεια την Κόρινθο.

Ο νικητής από τους παραπάνω αγώνες θα αντιμετωπίσει τη Νίκη με πλεονέκτημα έδρας. Η αναμέτρηση αποκλείεται να οριστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, αφού τότε κάνει σέντρα η Γ’ Εθνική, ενώ για την Football League, το πρώτο παιχνίδι έχει οριστεί για τις 29 του ίδιου μήνα.

Blue Club: Στήριξη με αγορά διαρκείας

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων της Νίκης Blue Club, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Η λέσχη φίλων Νίκης Βόλου Blue Club Π. Ντοκούζης 1985 – Θύρα 3, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις και με όποιον τρόπο μπορεί μέσα και έξω από τα γήπεδα τη ΝΙΚΑΡΑ μας.

Βλέποντας την αξιόλογη και σκληρή δουλειά (προς το παρόν τουλάχιστον) που γίνεται από πλευράς διοίκησης καλούμε όλο τον κόσμο να σταθεί αρωγός και συνοδοιπόρος στην προσπάθεια της ομάδας μας. Ηρθε η ώρα ο λαός της Νίκης μας να δείξει τη δύναμή του, με παρουσία στις κερκίδες όπου κι αν παίζει και ενισχύοντας τη με φωνή αλλά και οικονομικά αγοράζοντας κάρτες διαρκείας.

Ενημερώνουμε λοιπόν ότι έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές νέων μελών του συνδέσμου μας για τη νέα χρονιά και τα μέλη μας μπορούν να περάσουν από τον σύνδεσμο να προμηθεύονται τη βεβαίωση για τις κάρτες διαρκείας Blue στην τιμή των 50 ευρώ.

Από τις στάχτες μας ξαναγεννιόμαστε!

Ολοι δίπλα στη ΝΙΚΑΡΑ!

ΥΓ: Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και συλλυπητήρια στις οικογένειες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Βαγγέλη Πανταζόπουλου που μας άφησαν για το μεγάλο ταξίδι. Ησασταν δύο από μας κοντά στη Νίκη ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Καλό ταξίδι Βαγγέλη.

Καλό ταξίδι Λαυρέντη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου