ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Νίκη Βόλου 1924 ΠΑΕ» από σήμερα

νίκη-βόλου-1924-παε-από-σήμερα-410997

Η νέα εποχή για την Νίκη Βόλου ξεκίνησε, αφού στη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Park αποφασίστηκε η σύσταση της κυανόλευκης ΠΑΕ, που θα συμμετάσχει στη νέα Football League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με ομόφωνο ψήφισμα των παριστάμενων μελών της Ερασιτεχνικής, η Νίκη πλέον μπήκε στις ράγες προκειμένου να γίνει ΠΑΕ, περιμένοντας εν τέλει αύριο το τελικό «ok» από την ΕΠΟ. Από κει και πέρα θα τρέξουν οι διαδικασίες σύστασης ΠΑΕ, μερικές κινήσεις εκ των οποίων έχουν δρομολογηθεί ήδη μέσα στο προηγούμενο διάστημα, ώστε να κερδηθεί χρόνος.

Αφού εκλέχθηκε ως πρόεδρος της ΓΣ ο νομικός Δημήτρης Καραγιάννης, ο διακεκριμένος νομικός κ. Νίκος Αγγελάρας έλαβε το λόγο τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μην ακούτε κανέναν. Η Νίκη θα παίζει στη Football League τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Στη συνέχεια ο κ. Φάτσης αναφέρθηκε στη διαδικασία και την απόφαση να ψηφιστεί για το αν θα πρέπει η Νίκη να γίνει ΠΑΕ, ενώ ακολούθησε η ψηφοφορία της 5μελούς επιτροπής που θα έχει ως έργο να φέρει εις πέρας το θέμα της ΠΑΕ.

Σε αυτή την πενταμελή επιτροπή θα βρίσκονται δύο νομικοί οι κ.κ. Νίκος Παπαπέτρος και Γιάννης Αρβανιτόπουλος, δύο οικονομολόγοι οι κ.κ. Αργύρης Χαδούλης, Δημήτρης Μιχάλης, αλλά και ο Νίκος Αγγελάρας, ενώ ο κ. Φάτσης θα αναλάβει εξωτερικό ρόλο με το Υπουργείο Εμπορίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου