ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναγκαστική αναμονή για τη Νίκη

αναγκαστική-αναμονή-για-τη-νίκη-436396

Με τον Ισαάκ Χοβέ να επιστρέφει στην Ισπανία βλέποντας ελεύθερους ποδοσφαιριστές

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην Ισπανία επέστρεψε και πάλι ο Ισαάκ Χοβέ, με τον νέο τεχνικό της Νίκης να περιμένει στο ακουστικό του, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στον Βόλο.

Με τις μέρες να περνάνε αλλά χωρίς να επισημοποιούνται τα ευχάριστα της ανόδου, ο Ισπανός τεχνικός επέστρεψε στη γενέτειρα του, ταξιδεύοντας ως τη Μούρθια, όπου και θα τεστάρει ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Στην Νίκη είδαν με θετικό μάτι χθες τα νέα από τη ΓΣ της Football League, στην οποία αποφασίστηκε η σέντρα να γίνει στα τέλη Σεπτέμβρη. Οι κυανόλευκοι που δεν έχουν το χρόνο με το μέρος τους είναι η αλήθεια, μιας και άλλες ομάδες τη δεδομένη στιγμή είναι πιο μπροστά σε αγωνιστικά και οργανωτικά ζητήματα, πήραν ανάσα μαθαίνοντας πως η σέντρα έχει οριστεί για τις 29 Σεπτέμβρη.

Εχοντας δύο και πλέον μήνες έως τότε και εφόσον έρθει η άνοδος στην εν λόγω κατηγορία, οι κυανόλευκοι μπορούν να κλείσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια του παζλ. Σχετικά με το ρόστερ της περσινής περιόδου, ο Ισαάκ Χοβέ στο διάστημα παραμονής του είδε βίντεο της νέας του ομάδας και έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό με ποιους ποδοσφαιριστές θα ήθελε να συνεργαστεί και να προτείνει να παραμείνουν στα κυανόλευκα.

Εκδικάστηκε η έφεση του Ηρακλή

Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα χθες η εκδίκαση του Ηρακλή στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Ο Ηρακλής προσπαθεί να βρει το δίκιο του στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, ζητώντας την επιστροφή στη Super League 2, μετά την παράνομη, όπως αποδείχθηκε, απόφαση υποβιβασμού του το 2011. Η περίπτωση του φυσικά και απασχολεί την Νίκη Βόλου, που θέλει τον Γηραιό να αγωνίζεται σε άλλη κατηγορία, αδειάζοντας θέση για εκείνη στη Football League. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χθες, με τον νομικό των Θεσσαλονικέων στη συγκεκριμένη υπόθεση, Γιώργο Παναγόπουλο, να αισιοδοξεί για την τελική έκβαση. Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Παναγόπουλος επεσήμανε:

«Πήγε καλά σαν διαδικασία. Είμαστε αισιόδοξοι, παρ’ ότι αφορούσε απόφαση της ΕΠΟ, βέβαια μιας άλλης ΕΠΟ, που δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή.

Είπα στους δικαστές ότι αγωνιστήκαμε με τον κ. Μαλάτο κι άλλα πρόσωπα να φέρουμε εσάς, τους νόμιμους δικαστές να εξαφανίσετε μια παράνομη απόφαση από ανθρώπους που δεν ήταν δικαστές.

Ο Αντώνης Ρέμος κι άλλοι 40 απηλλάγησαν από την περιβόητη υπόθεση των ενημεροτήτων και ξέρετε γιατί; Το σκεπτικό λέει ότι δεν μπορούν οι μεταγραφές των παικτών να έχουν επιρροή και βλάβη σε άλλο σωματείο, ούτε κέρδος σε αυτούς που το κάνουν. Δεν υπάρχει κέρδος ούτε ζημία.

Αρα, ο Ηρακλής καταδικάστηκε γι’ αυτό, με λάθος σκεπτικό, διότι θέλουν να εξοντώσουν τον Ηρακλή. Ζήτησα να επιστρέψει ο Ηρακλής στη Super League 2. Η απόφαση θα βγει γρήγορα πιστεύω, σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου