ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της Νίκης

συνεχίζεται-ο-σχεδιασμός-της-νίκης-451431

Είτε έρθει η άνοδος στη Football League, είτε όχι… κλεισμένοι προπονητής και ρόστερ

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί επίσημη ανακοίνωση ανόδου της Νίκης Βόλου στη Football League να μην υπάρχει ακόμη, ωστόσο στο κυανόλευκο στρατόπεδο προχωρούν με στόχο τη στελέχωση της νέας ομάδας.

Ακόμη κι αν το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν έρθει -που θα είναι η άνοδος της ομάδας στη Football League μετά την αποχώρηση του Ηρακλή- οι κυανόλευκοι βαδίζουν με στόχο τη δημιουργία ομάδας ικανής να ανταπεξέλθει και να σταθεί όρθια σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Η αποχώρηση του Νίκου Ιμεράι από τη θέση του προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου πριν από λίγες ημέρες, στρέφει πλέον το αποκλειστικό ενδιαφέρον στην πλευρά του Αλέξη Παπακωνσταντίνου, αλλά και του Βασίλη Βενέτη.

Αμφότεροι αναμένεται να αναλάβουν το βάρος της επόμενης ημέρας, εφόσον η Νίκη δεν ανέβει κατηγορία και παραμείνει στα χέρια της Ερασιτεχνικής, αλλιώς και σε διαφορετική περίπτωση η Νίκη θα πρέπει να γίνει ΠΑΕ και εκεί ο μεγαλομέτοχος θα προκύψει από αυτόν που θα πάρει και την πλειοψηφία των μετοχών, κάνοντας στη συνέχεια κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κολόζος: «Ψάχνουμε τα δελτία των ποδοσφαιριστών»

Στο μεταξύ ο Στέλιος Κολόζος ο οποίος εκλέχθηκε στο τελευταίο ΔΣ της Ερασιτεχνικής Νίκης αναφέρθηκε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα, προκαλώντας εντύπωση μέσω της δήλωσης του ότι λείπουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών.

Φιλοξενούμενος στον Blue Heart FM απάντησε σε μια σειρά από ερωτήματα, αναφερόμενος σε όσα δήλωσε ο κ. Θοδωρής Σκύφτας στη Γενική Συνέλευση και για την «επιστολή» Ντόστανιτς σχολίασε πως: «Τον κ. Σκύφτα νομίζω πως ήρθε εκεί (σ.σ. Γ.Σ.) και πήρε απόφαση η ΓΣ για να μιλήσει. Αν είπε αλήθεια ο κ. Σκύφτας ή όχι αν είχε mail από τον κ. Ντόστανιτς, ή όχι, μπορεί να το αποδείξει ο κ. Σκύφτας. Ίσως περιμένει να του κάνουν μήνυση. Και εγώ τον ρώτησα αν έχει mail και απάντησε πως «όταν θα μου κάνουν μήνυση θα το δούνε». Ισως περιμένει αυτό. Εγώ θα σταθώ σε κάτι άλλο και να πάμε σε όσα είπε ο Σκύφτας. Πόσα ήταν αλήθεια και πόσα ψέματα από αυτά; Πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τα αποδυτήρια».

Για τις δηλώσεις του τερματοφύλακα Μάνου Αποστολίδη που προκάλεσαν αντιδράσεις: «Είναι ένα παιδί που το ήθος του το έχουν λίγοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα. Δεν θέλω να τον υπερασπίσω ούτε έχω μιλήσει με τον ίδιο. Ξέρω το ήθος και στα παιχνίδια που βγήκε η ομάδα, κάτι προσπάθησαν να κάνουν κάποιοι και φάγανε πόρτα. Αυτό μπορώ να το αποδείξω. Θεωρώ πως βγήκε αυτόματα γιατί θίχτηκε η προσωπικότητα του. Κανένας δεν έβαλε τον Μάνο να μιλήσει».

Αναφορικά με την αποχώρηση Ιμεράι: «Άκουσα κάποιους να λένε πως εκδιώχτηκε ο Νίκος (σ.σ. Ιμεράι), πως έφυγε ο Νίκος και τον απογοητεύσαμε. Η πόρτα της Νίκης για αυτούς που θέλουν να βοηθήσουν είναι ανοιχτή. Η ομάδα αν γίνει ΠΑΕ δεν μπορεί να διώξει τον Νίκο. Αν πάει ο Νίκος και βάλει 200 χιλιάδες ευρώ για παράδειγμα μπορεί να του πει κανείς να φύγει; Εμείς θέλουμε να δούμε την Νίκη ψηλά και δεν με νοιάζει ποιος θα είναι. Κουραστήκαμε σε αυτές τις κατηγορίες. Αν η Νίκη δεν παίξει στη Football League, ο κόσμος δεν θα ακολουθήσει. Ομαδάρα να κάνεις ο κόσμος θα είναι πολύ λίγος και θα έρθει μετά».

Για το αν πιστεύει πως θα υπάρχει άλλη πρόταση πέραν από αυτή του Αλέξη Παπακωνσταντίνου: «Θεωρώ πως δεν θα υπάρξει, αλλά και να υπάρξει δεν μπορούμε να δώσουμε πάλι την ομάδα στον οποιοδήποτε και να την ξαναπατήσουμε» και πρόσθεσε: Πρέπει αυτοί που θα μπουν στην ομάδα να τους εμπιστευτούμε να γίνεται έλεγχος από τον Ερασιτέχνη, να υπάρχει συνεργασία με τον Ερασιτέχνη και να μην θυμόμαστε τον Ερασιτέχνη μόνο στα δύσκολα. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Έρχονται δύσκολες μέρες».

Εντύπωση προκάλεσαν ωστόσο όσα ανέφερε σχετικά με τα δελτία των ποδοσφαιριστών: «Αν η ομάδα βγει στη Football League τα δελτία τους αυτά δεν έχουν καμία ισχύ. Αν η ομάδα παίξει στην κατηγορία αυτή δικαίωμα υπογραφής έχουν μόνο ο επόμενος πρόεδρος και ο γραμματέας του συλλόγου. Δεν έχει κανένας άλλος δικαίωμα. Το λέω αυτό γιατί χθες (σ.σ. προχθές) πήγαμε στα γραφεία να βρούμε τα δελτία και δεν υπάρχουν. Θα διευκρινιστεί στο Δ.Σ. και πιστεύω θα βγει και ανακοίνωση. Αν η ομάδα βγει Football League τα παιδιά πάνε όπου θέλουν».

Τέλος, όσον αφορά το Πανθεσσαλικό και την αγωγή από τον ΝΠΣ Βόλος προς τα Τουριστικά Ακίνητα: «Πήραμε το Πανθεσσαλικό για τρία χρόνια και τώρα είναι ένα κομμάτι δύσκολο και αυτό και να δούμε τώρα τι θα γίνει. Υπάρχει σύμβαση υπογεγραμμένη, έχουν αναγνωρίσει τα λεφτά που έχουν μπει. Αυτά θα τα λύσουν άλλοι, δικηγόροι και νομικοί».

Στο τέλος της εβδομάδας οι ανακοινώσεις για το μπάσκετ

Οι διοικούντες της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου δεν έχουν προχωρήσει πέραν από την ανακοίνωση του προπονητή Γιώργου Κοσμάτου σε κάποια νέα ανακοίνωση, τονίζοντας χθες πως οι εξελίξεις στο τμήμα θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μιας και οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε συνεχή συνεννόηση και συνεργασία, με σκοπό την επίτευξη συμφωνιών που θα επιτρέψουν στη βολιώτικη ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μέσω ανακοίνωσης γίνεται γνωστό στον κόσμο πως θα υπάρξουν αρκετές ανανεώσεις στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία του φίλαθλου κόσμου μας και εν αναμονή της σύστασης του νέου Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, ενημερώνουμε πως οι ανακοινώσεις για ανανεώσεις/αποχωρήσεις αθλητών, μεταγραφές, σύσταση νέας Διοικούσας Επιτροπής και πολιτική των καρτών ενίσχυσης / εισιτηρίων διαρκείας, θα γίνουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου