ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αφαιρέθηκαν βαθμοί από τον Ηρακλή

αφαιρέθηκαν-βαθμοί-από-τον-ηρακλή-467582

Ενα βήμα ακόμη πιο κοντά στην άνοδο φαίνεται να βρίσκεται η Νίκη Βόλου, η οποία μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αποχώρηση του Νίκου Ιμεράι από το ποδοσφαιρικό τμήμα βλέπει τις εξελίξεις στον Ηρακλή να της ανοίγουν την πόρτα της ανόδου και της FootballLeague.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως στην τελευταία της συνεδρίαση ενεργοποίησε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών (συνολικά 15) για οφειλές σε πέντε διαφορετικούς ποδοσφαιριστές στον Ηρακλή, ενώ εκκρεμούν κι άλλες αποφάσεις για άλλους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους Ιντζόγλου, Αργυρόπουλο, Αγγελόπουλο, Καραγκούνη και Καρασαλίδη προς τους οποίους υπήρχαν οφειλές και οι οποίοι είχαν προσφύγει στην ΕΠΟ για να πάρουν τα χρήματα τους. Αυτό δεν έχει γίνει ακόμα και πλέον ο Ηρακλής αν δεν εξοφλήσει μέσα στο επόμενο τριήμερο θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με μείον 15 βαθμούς.

Στον Γηραιό θεωρούν δεδομένη ωστόσο την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Football League, ψάχνοντας νέο ΑΦΜ προς αγορά. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που πηγάζουν από τη Νίκη Βόλου, που θέλει τους Βολιώτες να παίρνουν τη θέση του Γηραιού.

Συνεχίζονται οι υποψηφιότητες

Από χθες ξεκίνησε η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της Νίκης Βόλου και σε ανακοίνωση τονίζεται ότι: «Η εφορευτική επιτροπή που εκλέχθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου “Η ΝΙΚΗ” στις 12-6-2019 και αποτελείται από τους Καραγιάννη Δημήτριο, Παρασκευόπουλο Πέτρο και Κουτσούκη Γεώργιο, ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 18/6/2019 μέχρι και την Πέμπτη 27/6/2019, κατά τις ώρες 18:00-21:00 θα βρίσκεται στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και:

1. Θα δέχεται υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των εκλογών της 29ης Ιουνίου που θα διενεργηθούν στα γραφεία του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» και ώρα 10:00-20:00.

2. Θα δέχεται υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

3. Θα δέχεται εγγραφές νέων μελών του συλλόγου, ενώ τα υπάρχοντα μέλη θα μπορούν να τακτοποιούν τις συνδρομές τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και ώρα 21:00. με την καταβολή παραβόλου 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην εφορευτική επιτροπή. Τα μέλη του συλλόγου μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και την ημέρα των εκλογών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου