ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Κάνει την ανατροπή και πανηγυρίζει άνοδο

κάνει-την-ανατροπή-και-πανηγυρίζει-άν-514653

Ραντεβού με την ιστορία στο πιο δύσκολο και καθοριστικό παιχνίδι των τελευταίων πέντε χρόνων έχει σήμερα η Νίκη Βόλου, φιλοξενούμενη στις 5 μ.μ. από τον Θεσπρωτό στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι μετά το απογοητευτικό 0-1 του πρώτου αγώνα στο Πανθεσσαλικό, όπου δεν κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις ανόδου, καλούνται σήμερα σε 90 λεπτά να πετύχουν την ανατροπή και να πανηγυρίσουν εκτός έδρας.

Στο πλευρό τους παρά την απογοήτευση θα βρίσκονται οι φίλαθλοι της ομάδας, θέλοντας να ωθήσουν τους παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς σε ακόμη μία χρυσή σελίδα της πολύχρονης ιστορίας του συλλόγου, που τα τελευταία χρόνια ταλανίζεται στη Γ’ Εθνική.

Η άνοδος περνά από την Ηγουμενίτσα και στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν υπάρχει περιθώριο για δεύτερες σκέψεις, μετά από μία κοπιαστική σεζόν, στην οποία η Νίκη έχασε την απ’ ευθείας άνοδο σε λεπτομέρειες, τερματίζοντας τελικά πίσω από τον συμπολίτη Ολυμπιακό.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι από την τεχνική ηγεσία μπορούν να υπολογίζονται και πάλι οι Γιάννης Ντινιωτάκης και Βασίλης Ρόβας, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή των τριών αγωνιστικών.

Η αποστολή αφού γευμάτισε στο Πανθεσσαλικό μετά την τελευταία προπόνηση αναχώρησε για την Ηγουμενίτσα. Στους 19 εκλεκτούς βρίσκονται οι: Μάνος Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Λόρι Κέρι, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Κώστας Δεμηρζότγλου, Λάζαρος Μαντζίρης, Γιάννης Ντινιωτάκης, Βασίλης Ρόβας και Αλέξα Βουκομάνοβιτς.

Μάστορας: Καμία πίεση

Παρότι ο Θεσπρωτός πανηγύρισε το διπλό στο Πανθεσσαλικό και έχει το πλεονέκτημα ενόψει της σημερινής ρεβάνς δεν έχει άγχος, μιας και όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας της Ηγουμενίτσας, Λεωνίδας Μάστορας, έχει πετύχει τον στόχο της χωρίς να λέει όχι όμως στην υπέρβαση. Μιλώντας στον Sport Fm 89.5 ο Λεωνίδας Μάστορας σχολίασε αρχικά:

Για τη σημερινή αναμέτρηση: «Εχουμε την ομάδα μας, τον κόσμο μας και την ιστορία μας. Ξέρουμε με ποιους παίζουμε. Ο Θεσπρωτός έχει 70 χρόνια ιστορία και αυτό είναι το σημαντικότερο παιχνίδι του. Θα το θυμάται για πολλά χρόνια πολύς κόσμος εκτός από μας που ασχολούμαστε με την ομάδα. Είναι τέτοια η ζήτηση για ένα εισιτήριο, που θα γέμιζε άνετα ένα γήπεδο 5 χιλιάδων φιλάθλων, αλλά το γήπεδο μας είναι μικρό και δεν υπολογίζω και τους οπαδούς της Νίκης, που θα είναι πολλοί».

Για τον στόχο της χρονιάς: «Εμάς ο στόχος μας στην αρχή της χρονιάς ήταν να πλασαριστούμε μία θέση πάνω από την 4η. Ομως ως διοίκηση βλέπαμε τη συνεχή αγωνιστική άνοδο της ομάδας μας και υπήρχε πάντα το ενδεχόμενο αυτό, να πάρουμε δηλαδή την 1η ή τη 2η θέση.

Αν κοιτάξετε, στις λεπτομέρειες δεν βγήκαμε πρώτοι. Κάναμε ένα ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές. Το ξέραμε ότι θα γίνει αυτό, γιατί η ομάδα μας είναι νεανική και είχε διαρκή άνοδο. Η ομάδα απαρτίζεται από νεαρά παιδιά και μπορέσαμε να τους περάσουμε τη φιλοσοφία μας να έχουμε ένα σωματείο νοικοκυρεμένο, που βγάζει υγεία και κυρίως μέσα στο γήπεδο. Αυτό το καταφέραμε στα δύο χρόνια που είμαστε διοίκηση και βλέπουμε το ενδιαφέρον του κόσμου όχι μόνο για το ματς της Κυριακής (σ.σ. σημερινό), αλλά και για την επόμενη μέρα».

Για το αν υπάρχει πίεση στους ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού: «Οι ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού δεν έχουν καμία πίεση, γιατί για μας ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε το κάναμε κι αν μπορέσουμε να κάνουμε και την υπέρβαση, θα είναι καλοδεχούμενη. Τα παιδιά παίζουν για τον εαυτό τους και την ιστορία της ομάδας. Το γήπεδο θα είναι από τη μία άκρη στην άλλη γεμάτο. Θα είναι ο αγώνας με τον περισσότερο κόσμο στην πόλη μας. Αν λάβουμε υπόψη τα οικονομικά μεγέθη παίζει ο Δαυίδ με τον Γολιάθ. Είναι δυσανάλογα τα οικονομικά μεγέθη, αλλά μπάλα παίζουν ευτυχώς οι ποδοσφαιριστές, ούτε οι διοικήσεις, ούτε τα μεγάλα μπάτζετ».

Ο Αγγελάκης σφυρίζει

Το παιχνίδι της Ηγουμενίτσας ανάμεσα στον Θεσπρωτό και τη Νίκη Βόλου θα διευθύνει ο Αγγελος Αγγελάκης, με βοηθούς τους Ηλία Παπαδόπουλο και Αργύρη Νταβέλα, όλοι τους από την Ενωση Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπούμπας από την Ενωση Ηπείρου και παρατηρητής ο Σπύρος Τομαράς από την Ενωση Αιτωλοακαρνανίας. Στο παρελθόν ο κ. Αγγελάκης δεν έχει οριστεί ποτέ σε παιχνίδι της Νίκης.

«Να ξυπνήσει το θηρίο»

Σε ανακοίνωση της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης τονίζονται τα εξής: «Η οικογένεια της Νίκης σείεται, καθώς περιμένει να ξυπνήσει το θηρίο και βάλτε καλά στο μυαλό σας εσείς που φοράτε τη φανέλα με το ιστορικό σήμα πως θα ξυπνήσετε για τα καλά την ιστορία του συλλόγου μας. Σήμερα όλοι μαζί να ξυπνήσουμε το θηρίο της πόλης που λέγεται Νίκη Βόλου. Ολοι μαζί για το μεγαλείο αυτής της ομάδας.

Για τη Λέσχη Ο.Φ. Νίκης

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου».

BlueAngels: Ανοδος ή Κέρκυρα

Εκδρομή για την Ηγουμενίτσα ετοιμάζουν οι BlueAngels, με τους οργανωμένους φιλάθλους των κυανόλευκων να τονίζουν: «Σήμερα παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί για την επιβίωση της ομάδας. Απαιτούμε από τους παίκτες να κάνουν κατάθεση ψυχής και να «πεθάνουν» μέσα στο γήπεδο για το διπλό ανόδου. Οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα και να διαλύσουν τον αντίπαλο. Δεν θα δεχτούμε άλλο αποτέλεσμα εκτός από το διπλό ανόδου, αλλιώς πάρτε το καράβι για Κέρκυρα. Ο σύνδεσμός μας θα είναι και στην Ηγουμενίτσα με εκδρομή που διοργανώνει. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6982080682. Υ.Γ: Αν δεν πάρετε την άνοδο να καταθέσετε τις φανέλες σας στην ομάδα και δρόμο».

Συγχαίρει την Αγία Αννα

Η Δ.Ε. της ακαδημίας ποδοσφαίρου και του Αθλητικού Κολεγίου της Νίκης Βόλου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την Αγία Αννα, λόγω του φιλανθρωπικού τουρνουά που διοργάνωσε για τον αθλητή Αποστόλη Ταμπάκη. Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΔΕ της ακαδημίας ποδοσφαίρου και του Αθλητικού Κολεγίου της Νίκης Βόλου ευχαριστεί δημόσια τη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Αννας για την ευαισθησία της να διοργανώσει φιλανθρωπικό τουρνουά, για τον νεαρό αθλητή της Αποστόλη Ταμπάκη που αντιμετώπισε πρόσφατα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Στο συγκεκριμένο τουρνουά, κατόπιν πρόσκλησης, πήραν μέρος με μεγάλη προθυμία και οι νεαροί αθλητές της ακαδημίας μας, δείχνοντας έτσι την αμέριστη συμπαράσταση τους και συνδράμοντας με τον τρόπο τους τον μικρό Αποστόλη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου