ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναχωρεί για την άνοδο

αναχωρεί-για-την-άνοδο-516212

Στην Ηγουμενίτσα θα βρίσκεται από σήμερα η Νίκη Βόλου, όπου αύριο στις 5 μ.μ. απέναντι στον Θεσπρωτό καλείται να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Κυριακή.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μπορεί η Νίκη να έχασε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά το 0-1 είναι ένα σκορ που μπορεί να ανατραπεί, το ζητούμενο ωστόσο είναι να βρει και πάλι τον καλό της εαυτό, αποφεύγοντας λάθη και παγίδες του πρώτου αγώνα, που απογοήτευσαν πλήρως κοινό και ποδοσφαιρικό τιμ.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων κύλησε χωρίς προβλήματα χθες, με μοναδικό αμφίβολο τον Ερβιστ Μετούσι. Αντίθετα επιστρέφουν και πάλι στη δράση οι Γιάννης Ντινιωτάκης και Βασίλης Ρόβας, που είχαν δεχθεί καμπάνα τριών αγωνιστικών μετά από όσα ακολούθησαν του αγώνα στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με χαλαρή προπόνηση σήμερα το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ηγουμενίτσα.

«Να ξυπνήσει το θηρίο»

Σε ανακοίνωση της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης τονίζονται τα εξής: «Η οικογένεια της Νίκης σείεται, καθώς περιμένει να ξυπνήσει το θηρίο και βάλτε καλά στο μυαλό σας εσείς που φοράτε τη φανέλα με το ιστορικό σήμα πως θα ξυπνήσετε για τα καλά την ιστορία του συλλόγου μας. Την Κυριακή όλοι μαζί να ξυπνήσουμε το θηρίο της πόλης που λέγεται Νίκη Βόλου. Ολοι μαζί για το μεγαλείο αυτής της ομάδας.

Για τη Λέσχη Ο.Φ. Νίκης

Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Αθανασίου».

Μουρούτης: Πληγωμένο λιοντάρι η Νίκη Βόλου

Ο Δημήτρης Μουρούτης, προπονητής του Θεσπρωτού, μίλησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης αναφέροντας πως η Νίκη είναι πλέον πιο επικίνδυνη, όντας ένα πληγωμένο λιοντάρι, ενώ περιμένει τη Νίκη να εμφανιστεί καλύτερη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Φιλοξενούμενος στον 9,86 ο κ. Μουρούτης επεσήμανε:

Για το πρώτο παιχνίδι στα μπαράζ κι αν περίμενε νίκη της ομάδας του: «Τον αντίπαλο τον ξέρουμε πάρα πολύ καλά, είναι μία δυνατή ομάδα, είναι μία ομάδα με ένα έμβλημα μεγάλο. Από κει και πέρα, εμείς σε όλα τα παιχνίδια κατεβαίνουμε να τα παίξουμε και να τα κερδίσουμε. Σίγουρα, δεν ήμασταν και τόσο πεπεισμένοι ότι θα παίρναμε το συγκεκριμένο ματς, γιατί η Νίκη είναι μία πολύ καλή ομάδα και ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Μπήκαμε σοβαρά, τα ατού της Νίκης Βόλου τα κλείσαμε σωστά, τακτικά τα πήγαμε πάρα πολύ καλά και μπορέσαμε και πήραμε τη νίκη. Περιμένουμε κι εδώ ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Ο αντίπαλος είναι πάρα πολύ καλός και ξέρουμε τις δυσκολίες. Από κει και πέρα, θα δούμε».

Για το ότι η ομάδα του Θεσπρωτού χειροκροτήθηκε από τους φίλους της Νίκης: «Ο Θεσπρωτός έχει κι αυτός μεγάλη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει παίξει σε τέτοια γήπεδα, απλά τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε ζήσει κάτι τέτοιο εμείς, όπως και η πόλη. Από κει και πέρα, το γήπεδο, όντως, για εμάς ήταν ένα δύσκολο κομμάτι, περιμέναμε τον κόσμο πιο δυναμικό. Αυτό που θέλω να πω είναι πως το χειροκρότημα του κόσμου της Νίκης στο τέλος, όντως, ήταν πολύ ενθαρρυντικό για εμάς. Επίσης, θα ήθελα να πω πως για τη Νίκη Βόλου και οι ποδοσφαιριστές της δε δικαιούταν αυτό που έγινε στο τέλος. Είναι βαριά η φανέλα της ομάδας και ο κόσμος δε φέρθηκε τόσο σωστά. Είναι ένα παιχνίδι, κάποιος θα βρεθεί σε καλή μέρα, κάποιος δε θα βρεθεί. Από κει και πέρα ποδοσφαιριστές είναι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλη η ιστορία της Νίκης Βόλου, είναι βαριά η φανέλα της, είναι δύσκολο να επωμιστείς και το βάρος, κακά τα ψέματα. Εχουμε παίξει μπάλα και ξέρουμε, χρειάζεται διαχείριση. Η αλήθεια είναι ότι ευχαριστήθηκα με τον κόσμο που μας χειροκρότησε, νομίζω το αξίζαμε, αλλά από ‘κει και πέρα ως άνθρωπος κι όχι ως προπονητής, στεναχωρήθηκα για τα παιδιά της Νίκης. Δεν πρέπει να σταυρώνουμε κανέναν».

Για την πίεση που πλέον μεταφέρεται στην ομάδα του, όντας φαβορί: «Εχετε απόλυτο δίκιο, είναι μεγαλύτερη η πίεση από αυτή που είχαμε στο παιχνίδι στον Βόλο. Στον Βόλο, λες ότι βγαίνεις έξω να παίξεις ένα παιχνίδι κι ό,τι θέλει η Παναγιά ας γίνει. Τώρα εδώ πρέπει να διαχειριστείς ορισμένα πράγματα και νομίζω πως όλοι είδαμε ChampionsLeague και τα παιχνίδια που έγιναν στους ημιτελικούς. Υπολογίζεις τους πάντες και τα πάντα. Mην ξεχνάμε ότι η Νίκη είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι ένα λιοντάρι που πληγώθηκε και θα έρθει στην Ηγουμενίτσα να τα παίξει όλα για όλα. Νομίζω ότι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι εδώ μέσα για εμάς κι αν δεν είμαστε προσηλωμένοι, μπορεί να έχουμε πρόβλημα. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Για τις απαιτήσεις που έχει πλέον ο κόσμος της Ηγουμενίτσας: «Σίγουρα, ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος. Θα το δείτε κιόλας, θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που γίνεται αυτήν τη στιγμή σε αγώνα του Θεσπρωτού. Αλλά νομίζω ότι και ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει ότι η Νίκη Βόλου δεν είναι καμία μικρή ομάδα, είναι καλή ομάδα και νομίζω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι. Εύχομαι να το ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος, να μας χειροκροτήσει και τους δύο και να πάνε όλα κατ’ ευχή για τον καλύτερο, αυτό έχω να πω εγώ».

Για το πού θα κριθεί ο αυριανός αγώνας: «Νομίζω τακτικά θα πάει πάλι το παιχνίδι στη δύναμη σίγουρα κι ο καλύτερος ας κερδίσει».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου