ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης νικητής ζωής

βολιώτης-νικητής-ζωής-546972

Πριν από δύο χρόνια και σε ηλικία 31 ετών ξεκίνησε προπονήσεις τριάθλου και την περασμένη Κυριακή έκανε το όνειρό του πραγματικότητα συμμετέχοντας στους αγώνες Half Ironman 70.3 στο Costa Navarino, όπου το «παρών» έδωσαν 1.500 αθλητές από 61 χώρες.

Οπως ανέφερε και ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, σκοπός του ήταν αρχικά να καταφέρει να τερματίσει, δείχνοντας παράλληλα στα παιδιά που βρίσκονται σήμερα στη θέση που ήταν εκείνος πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Ο 33χρονος σήμερα Στέλιος, στέλνει το δικό του μήνυμα ζωής αναφέροντας: «Στις 21/8/1995, μου ανακοινώθηκε ότι πάσχω από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Τον Μάιο του 2017, αποφάσισα να αποδείξω ότι δεν υπάρχουν όρια στα όνειρα μας. Ξεκίνησα τις προπονήσεις τριάθλου έχοντας δίπλα μου τον προπονητή μου, Γρηγόρη Αμβράζη. Στόχος μου είναι να τρέξω σε όσους πιο πολλούς Ironman αγώνες μπορώ για να δείξω στα παιδιά που είναι στη θέση που ήμουν κι εγώ ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και ότι όλη τους η ζωή είναι μπροστά τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις επιτυχίες τους. Θα είμαι δίπλα στο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» διαδίδοντας το μήνυμα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών».

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012. Αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου