ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ιμεράι: Στο τέλος θα δικαιωθούμε

ιμεράι-στο-τέλος-θα-δικαιωθούμε-563933

Πεπεισμένος πως η προσπάθεια που ξεκίνησε θα δικαιωθεί στο τέλος είναι ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου Νίκος Ιμεράι, ο οποίος με χθεσινή του ραδιοφωνική τοποθέτηση επεσήμανε πως τίποτα δε χάθηκε ακόμη.

Παρά την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής στην Τσαριτσάνη η Νίκη βρίσκεται ακόμη μέσα στο στόχο της ανόδου, ασχέτως από το τί θα γίνει με την αναδιάρθρωση, με τον Νίκο Ιμεράι να φιλοξενείται χθες στον BlueHeartFmγια να αναφέρει αρχικά για την επίσκεψη που έκανε στα αποδυτήρια της ομάδας την περασμένη Τρίτη: Κάθε μέρα μιλάω με τα παιδιά. Στα αποδυτήρια μίλησα και την προπερασμένη Κυριακή, με τον Αλμυρό. Αναγκάστηκα να μπω στα αποδυτήρια, γιατί είδα μία ομάδα να αδιαφορεί κι αυτό δεν το δέχομαι. Την Τρίτη είχαμε ξανά μία συζήτηση, έχω μάθει πάντα στη ζωή μου να λέω αλήθειες και ζήτησα από τους παίκτες να μου πουν τα παράπονα που έχουν από την ομάδα και από μένα. Στη συνέχεια, τους είπα πως νόμιζα ότι έχω φέρει πρωταθλητές σε αυτήν την ομάδα κι ότι έτσι ήρθαν στη Νίκη, για να κάνουν πρωταθλητισμό. Αυτά τους είπα και να μου πουν τα παράπονά τους για τις συνθήκες που τους έχουμε προσφέρει.

Στη συνέχεια αναφερόμενος σε ελαφρυντικά που έχουν οι παίκτες του λόγω εξωγενών παραγόντων: Κι εγώ τους τόνισα ότι αναγνωρίζω την πορεία που έχει κάνει η ομάδα μέχρι στιγμής κι αυτά τα παιδιά είναι που την έφτασαν μέχρι εδώ, αλλά έκαναν δύο άσχημα αποτελέσματα σε παιχνίδια που, αν έδιναν το κάτι παραπάνω, θα μπορούσαν να τα κερδίσουν κι αυτά. Στα μάτια τα δικά μου, η Νίκη είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Άσχετα αν μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να υποβιβάσουν την προσπάθειά μας, αυτή η ομάδα έχει κάνει τεράστια πορεία, έχει μέλλον ακόμα, τίποτα δε χάθηκε, τίποτα δεν τελείωσε. Στόχος δικός μας, όπως μου είπαν και τα παιδιά, είναι να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και να προχωρήσουμε. Ο,τι αγώνες χρειαστούν, τα παιδιά είναι έτοιμα κι επιβεβαίωσαν σε μένα ότι θα δώσουν το 100%.

Καταλήγοντας ο κ. Ιμεράι πρόσθεσε: Πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε, γιατί αυτή η προσπάθεια που κάναμε φέτος, αξίζει.

Με αντίπαλο τα Μετέωρα

Την ερχόμενη Κυριακή θα δοθεί η συνέχεια για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Νίκη Βόλου να φιλοξενεί στις 4μ.μ. στο Πανθεσσαλικό τα Μετέωρα. Την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής θα διευθύνει ο Βαγγέλης Λαθύρης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα από την ΕΠΣ Καρδίτσας και Πέτρο Κανιούρα, επίσης από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Επιμελητήριο Μαγνησίας: Υπέρ των ιστορικών ομάδων της πόλης

Σε απάντηση επιστολής που έλαβε το Επιμελητήριο Μαγνησίας από τη Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η ΝΙΚΗ» αναφορικά στην υπόθεση της αναδιάρθρωσης των εθνικών κατηγοριών στο ποδόσφαιρο, στηρίζει την θέση Ολυμπιακού και Νίκης συντάσσεται μαζί τους σε κάθε προσπάθεια προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Σε επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης προς της διοικήσεις των δυο ομάδων τονίζεται πως: Σε μια εποχή που ο επιχειρηματικός κόσμος βάλλεται από παντού και ο κάθε επιχειρηματίας δίνει καθημερινά τον αγώνα της επιβίωσης, ως Επιμελητήριο Μαγνησίας δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε την πρόταση αναδιάρθρωσης του ποδοσφαίρου και υπογράφουν οι δυο ιστορικές ομάδες του τόπου μας, Ολυμπιακός Βόλου, αλλά και Νίκη Βόλου.

Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι στην περίπτωση που η αναδιάρθρωση γίνει από την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, αυτό θα δώσει τη δυνατότητα της επισκεψιμότητας χιλιάδων φιλάθλων από άλλες περιοχές στον τόπο μας μέχρι την λήξη αυτής της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και για τη σεζόν 2019-2020, γεγονός που θα δώσει προστιθέμενη αξία στην τοπική οικονομία.

Με δεδομένο αυτό, εμείς θέλουμε δημόσια να ξεκαθαρίσουμε ότι είμαστε υπέρ των ομάδων που εκπροσωπούν διαχρονικά την πόλη μας επί δεκαετίες, την Νίκη και τον Ολυμπιακό στο θέμα της αναδιάρθρωσης και όχι μόνο.

Οι δυο ιστορικές ομάδες εκφράζουν αθλητικά και ποδοσφαιρικά τον Βόλο και ξεκάθαρα συντασσόμαστε μαζί τους, αλλά και μαζί με όλη την ελληνική περιφέρεια, αφού όπως γνωρίζουμε την συγκεκριμένη, δίκαιη πρόταση, έχουν υπογράψει συνολικά ομάδες της Γ’ Εθνικής. Αυτό εξάλλου ορίζουν και οι κανόνες του αθλητισμού παγκοσμίως τους οποίους και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου