ΤΟΠΙΚΟ

Ακλόνητος ο Διαγόρας στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΘ

ακλόνητος-ο-διαγόρας-στην-κορυφή-της-α-567842

Ανετη επικράτηση του Διαγόρα που συνέτριψε με 5-0 τον Ηρακλή και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ ΕΠΣΘ μετά και την 22η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Αλαμάνη στο 22’. Τρία λεπτά αργότερα ο Κυριάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 58’ ο Καραμανλής πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του ενώ 10 περίπου λεπτά αργότερα ο Ιωάννου σκόραρε για το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κουρούμαλος στο 73’.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 5-0

ΣΚΟΡΕΡ:(22’ Αλαμάνης, 25’πεν. Κυριάκος, 58’ Καραμανλής, 67’ Ιωάννου, 73’ Κουρούμαλος)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης (65’ Τσιότρας), Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Ιωάννου, Λάιος (75’ Ντάφος), Κουβελάς, Γουτούλης (50’ Καραμανλής), Βαλωτής, Κυριάκος, Αλαμάνης (60’ Κ. Καραπλιάγκος)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Πολυμέρου, Αλ. Γκίκας, Π. Γκίκας, Καραλής, Γκίνης, Τσουκάλης, Κικίδης, Δημητρίου, Τανός, Γκάγκας, Παπαϊωάννου.

Δεν βρήκε εμπόδιο στην Αγχίαλο η Δήμητρα

Στην Αγχίαλο βρέθηκε το Σάββατο η Δήμητρα, η οποία δεν συνάντησε δυσκολία απέναντι στον Πύρασο, στον πάγκο του οποίου έκανε ντεμπούτο με ήττα 1-3, ο Θανάσης Μπίλης.

Για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Νικηφοράκης με πλασέ, και το 0-2 ήρθε από τον Τιμπλαλέξη στο 51’ με τον ίδιο τρόπο. Τον δείκτη του σκορ σε 0-3 ανέβασε ο Κρανάς στο 67’, με τον ίδιο παίκτη να έχει και δοκάρι στο 87’. Για τον γηπεδούχο Πύρασο το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ζαχαράκης με πέναλτι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

ΠΥΡΑΣΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ 1-3

ΣΚΟΡΕΡ: (93’ πεν. Ζαχαράκης – 21’ Νικηφοράκης, 51’ Τιμπλαλέξης, 64’ Κρανάς)

ΠΥΡΑΣΟΣ: Πρωτούλης (45’ λ.τρ. Σταντσούρης), Στεργίου, Γιοβάνης (46’ Τσάκαλος), Αποστόλου, Γκίνης, Τσορμπατζής, Ζαχαράκης, Δ. Τσάμης (71’ Μπούτλας), Νούσιας, Φούκης, Κωστούλας (46’ Δανηλόπουλος).

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Β. Τσιάτσιος (72’ Μπιρμπίλης), Νικηφοράκης, Στ. Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς, Τιμπλαλέξης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Ζαντιώτης (30’ λ.τρ. Καψιώτης-70’ λ.τρ. Κακλιάς).

Ισοπαλία έκπληξη στον Πλάτανο

Λευκή ισοπαλία στο γήπεδο του Πλατάνου για Μυρμηδόνες και Σαρακηνό. Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο 2ο μέρος να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όμως ο Φαράντος σε διάστημα πέντε λεπτών δεν κατάφερε να νικήσει δις τον Κοντογιάννη. Στο 74’ ο Κλουκουτάρας έχασε ακόμα μια ευκαιρία με τον τερματοφύλακα του Σαρακηνού να διώχνει και πάλι. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν τη σημαντικότερη ευκαιρία με τον Μπακάλη του οποίου το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 0-0

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Γκαρνίδης Ακρίβος (70’ λ.τρ. Κοντοβάς) Κατσαβριάς, Βέργας, Τετριμήδας (80’ Ν. Βούλγαρης), Φαράντος, Δημητρίου, Κλουκουτάρας, (85’ Ν. Μπίνας), Κ. Μπίνας, (65’ Μακρής), Δ. Μπούρχας.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Σιγαλάκος (85’ Κουτσώνας), Ντούρο (73’ Χατζάκος), Ρακής, Μοράλες, Γιαμαλής, Μπακάλης, Καλαμάτας, Αλ. Απ. Σιώμος, Τζίκας (85 Γκάμπας), Αλ. Γ. Σιώμος (63’ Κουσκουρίδας).

Νίκη για Πρωτεσίλαο, διαμαρτύρεται η Σκιάθος

Με 3-1 επικράτησε της Σκιάθου χθες στον Πτελεό ο Πρωτεσίλαος, με τους γηπεδούχους να έχουν ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λάμπο. Το σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό ο Μουσαμπελίου με πλασέ έπειτα από ασίστ του Λάμπου στο δεύτερο δοκάρι, ενώ πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου ο Λάμπος ευστόχησε σε πέναλτι που δόθηκε για χέρι και μετά από υπόδειξη του βοηθού για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 58’ με πλασέ του Μουτζούρη εκτός περιοχής, αλλά ο Λάμπος έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων με τρομερό ψαλιδάκι στο 69’ έπειτα από σέντρα του Νικογιάννη από τα δεξιά.

Οι φιλοξενούμενοι που έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν σε 2-2, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή, ο οποίος δεν καταλόγισε πέναλτι και κόκκινη κάρτα εις βάρος του τερματοφύλακα Τίτα, ο οποίος ανέτρεψε τον Αλικά στο 5ο λεπτό.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ-ΣΚΙΑΘΟΣ 3-1

ΣΚΟΡΕΡ: (35’ Μουσαμπέλιου, 45’ πεν., 69’ Απ. Λάμπος – 58’ Μουτζούρης)

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Ακριβούσης, Ιακ. Λάμπος, Λεϊμονής, Χασιώτης, Νικογιάννης (86’ Τσουβαλιάς), Μουσαμπελίου, Απ. Λάμπος, Σούδης, Σιαμανίκος (88’ Χρ. Μπουρτζής)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τάσσος, Αλ. Τζελάι, Κυπαρισσός, Τουρναβίτης, Γ. Γκιαουράκης, Μανολιός (75’ Σέρτζιο Αϊντίνι), Μουτζούρης, Αλικά (80’ Χρ. Τζελάι), Ντ. Πρίφτι, Μιστάκου.

Αφιερωμένη στον Παπαγιάννη

Στον βαρύ απόηχο από τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Παπαγιάννη, πατέρα του τερματοφύλακα του Ρήγα Φεραίου, Τάσου, οι Βελεστινιώτες επικράτησαν με 2-0 της Ακρόπολης. Οι γηπεδούχοι έκαναν το καθήκον τους και με δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο σημείωσαν την τέταρτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, παραμένοντας ωστόσο σε μειονεκτική θέση για την άνοδο, τέσσερις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Ρήγας προηγήθηκε αρκετά νωρίς, στο 7ο λεπτό, με προσωπική ενέργεια του Σέττου που τέλειωσε τη φάση με το αριστερό από πλάγια αριστερά στην περιοχή νικώντας τον Ανατολή, ενώ στο 28’ οι Βελεστινιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νασιακόπουλου σε ανατροπή που κέρδισε ο ίδιος.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ-ΑΚΡΟΠΟΛΗ 2-0

ΣΚΟΡΕΡ: (7’ Σέττος, 28’ πεν. Νασιακόπουλος)

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κουρίτας, Γούτσιος, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Σπαθής, Αλεξίου, Σουγκάρης, Γάρος, Νασιακόπουλος, Αραμπατζής (46’ λ. τρ. Τσιαντής) , Σέττος.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΕΣΚΛΟΥ: Ανατολής, Μερμίγγης, Πασσιάς (46’ Αξιώτης), Κ. Κολυμήτρας, Α. Κολυμήτρας, Παγώνης, Τσεκούρας, Κατής, Κόκκας, Μαυρίδης (46’ Κουτλούμπασης), Μίλτος (75’ Τσαπέρος).

Ισοπαλία στο φινάλε

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Μαγνησιακός και Αγία Αννα σε ένα παιχνίδι που είχε συναρπαστικό φινάλε, με τα δύο τέρματα να σημειώνονται στο τελευταίο πεντάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 85’ με σουτ του Σπύρου Ζάγκα. Στις καθυστερήσεις ο Μαγνησιακός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με κεφαλιά του Τσένα από το ύψος της περιοχής και μετά από έξοδο του Αϊντίνι. Η Αγία Αννα είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες με τη σημαντικότερη να σημειώνεται στο 55’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χατζητρακόσια που κατέληξε στο δοκάρι.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: (90’ Τσένα-85’ Σπ. Ζάγκας)

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Χριστοδούλου, Κωστής, Κατσίφας, Βασιλείου, Κολυμήτρας, Τσένα, Τάρε, Ζενούνι, Θεοδωρόπουλος (75’ Ντάγκαλος), Μπαλάς

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Θ. Ζάγκας, Στεργιόπουλος, Σκοπός, Κόκκαλης, Σπ. Ζάγκας, Σφάκας, Ζαρίφης, Αντωνίου (60’ Φιλατζικιώτης), Κολώνιας (46’ Κανδήλας, 77’ Πασχάλης), Χατζητρακόσιας

Διπλό με ένταση για την Αγία Παρασκευή

Μεγάλο διπλό για την Αγία Παρασκευή που νίκησε τον Αίαντα με 1-0 σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κατασαγεωργίου στο 67’ ενώ στο 22’ ο Σιόβας αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Το παιχνίδι είχε ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, ενώ υπήρξαν στιγμές έντασης και διαμαρτυριών από την πλευρά του Αίαντα, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10’ παίχτες λόγω αποβολής του Θ. Κατσιαβριά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76’.

ΑΙΑΣ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: (67’ Κατσαγεωργίου)

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Ξηροκώστας, Πλαβός, Μιχόπουλος, Χρηστέλλος, Μπιρτσάι, Τσόγκας (60’ Αραπίτσας, 64’ λ.τρ. Κωστούλας), Κ. Κατσιαβριάς (60’ Μακανίκας), Χειλάς (70’ Μπένος), Θ. Κατσιαβριάς

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Μαστακούλης, Στέκας, Λούμπαρδος, Ιωακειμίδης, Κουρτέλης, Κατσαγεωργίου, Τσίλογλου, Χρόνης (70’ Μεγαγιάννης), Σιόβας, Ρακής (75’ Παπαδήμος).

Επόμενη (23η)

Α’ ΕΠΣΘ

Δήμητρα-Σκιάθος

Σαρακηνός-Πύρασος

Ακρόπολη-Πρωτεσίλαος

Αγία Αννα-Μυρμηδόνες

Αγία Παρασκευή-Ρήγας

Διαγόρας-Μαγνησιακός

Ηρακλής-Αίας

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Διαγόρας 49-9 55

2. Ρήγας 62-11 53

3. Δήμητρα 59-16 53

4. Αίας 46-19 46

5. Σαρακηνός 45-20 42

6. Ακρόπολη 38-36 32

7. Αγία Παρασκευή 34-44 29

8. Πύρασος 28-43 24

9. Αγία Αννα 25-35 23

10. Σκιάθος 26-47 21

11. Πρωτεσίλαος 19-44 19

12. Ηρακλής 18-49 15

13. Μυρμηδόνες 24-55 15

14. Μαγνησιακός 18-59 12

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΝΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου