ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Τσαριτσάνη η Νίκη Βόλου

στην-τσαριτσάνη-η-νίκη-βόλου-569407

Με αποκλειστικό στόχο να επιστρέψει μόνο με τους τρεις βαθμούς θα βρεθεί σήμερα στην Τσαριτσάνη η Νίκη Βόλου για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου και για τον 4ο Ομιλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι που ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος φιλοξενεί τον Φωκικό, θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες ανόδου, μέσω της κατάληψης της 1ης θέσης, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των συμπολιτών τους, στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Η προετοιμασία της ομάδας του Ράτκο Ντόστανιτς ολοκληρώθηκε χθες, με τον Σέρβο τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του συμπατριώτη του Αλέξα Βουκομάνοβιτς, ο οποίος παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού και θα χάσει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από εκείνο με τον ΓΣ Αλμυρού.

Στην 18μελή αποστολή μετέχουν οι: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας, Βασίλης Ρόβας, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Λόρι Κέρι, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Ντινιωτάκης, Κώστας Δεμηρζότγλου και Λάζαρος Μαντζίρης.

Η προϊστορία

Εναν ολόκληρο γύρο συμπληρώνει στον πάγκο της Νίκης σήμερα ο Ντόστανιτς που ξεκίνησε με τεσσάρα στο πρώτο ματς με τον Οικονόμο ο οποίος στο ματς του α’ γύρου έχασε το αήττητο που είχε στα εκτός έδρας ματς. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά επτά φορές, όλες σε επίπεδο Γ’ Εθνικής, με τους κυανόλευκους να πανηγυρίζουν την άνοδο στη Β’ Εθνική το καλοκαίρι του 2012 στον τελευταίο αγώνα των playoffs με τον Οικονόμο μετά το 0-0 στο «Παντελής Μαγουλάς» στις 8 Ιουλίου του 2012.

Ολες οι αναμετρήσεις Νίκης – Οικονόμου:

27/11/11: Οικονόμος-Νίκη 0-0

11/3/12: Νίκη-Οικονόμος 2-1

(7’ Πουλάκος, 17’ Παυλίδης – 33’ Νικούλης)

28/6/12: Οικονόμος-Νίκη 1-0

(4’ πέν. Μπανούσης)

8/7/12: Νίκη-Οικονόμος 0-0

20/12/15: Οικονόμος-Νίκη 0-2

(62’ Μπαλαράμπε, 69’ Ελευθεριάδης)

15/5/16: Νίκη-Οικονόμος 1-1

(67’ Ελευθεριάδης – 18’ Σενκάι)

9/12/18: Νίκη – Οικονόμος Τσαριτσάνης 4-0

(41’ Καντούτσης, 77’, 84’ Κέρι, 90’ Τζιώρας).

Ο Οικονόμος

Να κλειδώσει και μαθηματικά θέλει την παραμονή του στη κατηγορία ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος σε αντίθεση με τα εκτός έδρας παιχνίδια, δείχνει να δυσκολεύεται όσον αφορά στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα μετά από 11 εντός έδρας αναμετρήσεις μετρά μόλις 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες με συντελεστή τερμάτων 15-15. Αξιοσημείωτο είναι πως τελευταία φορά στην έδρα του πανηγύρισε στις 16 Δεκεμβρίου, όταν και είχε επικρατήσει με 2-1 του Απόλλωνα Μακρυχωρίου.

Ο Μαρόπουλος στην Τσαριτσάνη

Το σημερινό παιχνίδι στην Τσαριτσάνη θα διευθύνει ο Νικόλαος Μαρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο Μαρόπουλος είναι στους πίνακες διαιτητών από την περίοδο 2013-14, ενώ φέτος έχει «σφυρίξει» σε 12 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής, κανένα ωστόσο της Νίκης. Ουδέποτε στο παρελθόν ο εν λόγω ρέφερι έχει διευθύνει ματς των κυανόλευκων, ενώ συνολικά έχει «σφυρίξει» στη καριέρα του σε 31 παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και έξι της Football League. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Θεόδωρος Αϊναλής και Νικόλαος Τυριακίδης, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

«Ανοδος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο»

Ο αριστερός μπακ της Νίκης Βόλου Θοδωρής Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στον Blue Heart Fm μιλώντας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο έμπειρος Θεσσαλονικιός οπισθοφύλακας στην τρίτη του θητεία με τα κυανόλευκα υπογράμμισε αρχικά για το σημερινό παιχνίδι: «Θεωρώ ότι δε θα είναι εύκολο παιχνίδι και λόγω του αγωνιστικού χώρου, που είναι μικρός και ευνοεί συνήθως τις ομάδες που δε θέλουν να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και την μπάλα κάτω και πάνε συνήθως στη δύναμη και στις στατικές φάσεις. Εμείς αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δε θα έχουμε πρόβλημα. Θεωρώ ότι θα πάνε όλα καλά, θα κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος και η ομάδα είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον θα πάει στην επόμενη κατηγορία».

Αναφορικά με τα μπαράζ ανόδου σχολίασε: «Αν και ισόβαθμοι, αυτή τη στιγμή είμαστε σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα έχει μπει στο «τρυπάκι», αν βγούμε πρώτοι, να είμαστε έτοιμοι για τα μπαράζ. Τέτοια ματς, όπως με τον Αλμυρό μας αφυπνίζουν και μας κάνουν να δούμε κάποιες αδυναμίες και να τις βελτιώσουμε, για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στα μπαράζ».

Τέλος έδωσε το μήνυμα στους φιλάθλους: «Ο κόσμος να είναι σίγουρος ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει, τον ευχαριστούμε για τη στήριξη και περιμένουμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια».

Κάλεσμα του Blue Club

Κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Νίκης Βόλου απευθύνει με ανακοίνωσή του το Blue Club. Παράλληλα τονίζει την κρισιμότητα του αγώνα μπάσκετ και καλεί τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας. Η ανακοίνωση: «Αλλη μια σημαντική Κυριακή πλησιάζει για την ομάδα μας τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για το μπάσκετ. Καλούμε όλο τον κόσμο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ να στηρίξει αυτά τα δυο αθλήματα. Βέβαια θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη να μην τονίσουμε την κρισιμότητα του παιχνιδιού στο μπάσκετ όπου είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή στην κατηγορία. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!!! BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ».

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ – «Η ΝΙΚΗ», κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων «A.O. ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ – Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ – «Η ΝΙΚΗ», για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή (31-3) και ώρα 4 μ.μ. στο γήπεδο Τσαριτσάνης Ελασσόνας, για σοβαρούς λόγους δημόσιας τάξης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου