ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δώρο» διήμερη ξεκούραση

δώρο-διήμερη-ξεκούραση-613768

Μετά τη μεγαλειώδη νίκη στο ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Νίκη, στον Ολυμπιακό στρέφουν πλέον την προσοχή τους στη συνέχεια του πρωταθλήματος, θέλοντας ακόμη ένα τρίποντο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Προσγειωμένοι πλέον από το διήμερο ρεπό, ως δώρο της τεχνικής στους παίκτες για την προσπάθεια που κατέλαβαν την περασμένη Κυριακή, οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν και πάλι από σήμερα στις υποχρεώσεις τους με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η προσοχή στρέφεται πλέον στην έξοδο στην Καρδίτσα, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου για την 20ή στροφή του πρωταθλήματος, που τείνει να έχει ερυθρόλευκο χρώμα στην κορυφή, αφού η επικράτηση με 2-0 στο ντέρμπι του Πανθεσσαλικού επί της Νίκης, έγειρε την πλάστιγγα προς τη μεριά των παικτών του Περικλή Αμανατίδη.

Ο Μακεδόνας τεχνικός που είδε την περασμένη Κυριακή τους παίκτες του να βγάζουν το καλύτερο τους αγωνιστικό πρόσωπο, δεν θα έχει στη διάθεση του την Κυριακή τον Νταβίντ Ναζίμ, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής. Από κει και πέρα στο όριο των επτά καρτών, έχοντας έξι βρίσκεται ο Νικολακάκης, ενώ στις τρεις παραμένουν οι Οικονομόπουλος, Φλίγκος, Λώττας και Σκοπελίτης. Από κει και πέρα δεν εκφράζεται ανησυχία για τον αρχηγό Στάθη Ρόκα, που χτύπησε στα πλευρά και έβγαλε το παιχνίδι παρά τους πόνους.

Μετά το κυριακάτικο παιχνίδι που θα είναι και το τελευταίο για τον Φεβρουάριο, οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν τρεις φορές μέσα στον Μάρτιο στο Πανθεσσαλικό, ενώ δεν αποκλείεται ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ να οριστεί το Σάββατο 9 Απριλίου, μιας και στις 11 είναι Καθαρή Δευτέρα και την Κυριακή δεν θα υπάρξει αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν και πάλι στο Πανθεσσαλικό φιλοξενώντας κατά σειρά Αστέρα Ιτέας, ΑΟ Σελλάνων και Φωκικό, και τα δυο τελευταία ματς για τον Απρίλιο είναι στη Νεοκαισάρεια και στο φινάλε στον Βόλο με τον ΓΣ Αλμυρού.

Η συνέχεια για Ολυμπιακό:

20η (24/2-15.00): Απόλλων Μακρυχωρίου -Ολυμπιακός

21η (3/3-15.00): Ολυμπιακός -Αστέρας Ιτέας

22η (17/3-15.00): Ολυμπιακός -ΑΟ Σελλάνων

23η (24/3): Αναγέννηση Καρδίτσας- Ολυμπιακός 0-3 α/α

24η (31/3-15.00): Ολυμπιακός – Φωκικός

25η (7/4-16.00): Αχιλλέας Νεοκαισάρειας- Ολυμπιακός

26η (14/4-16.00): Ολυμπιακός Βόλου- ΓΣ Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου