ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Τίποτα περισσότερο από τα 10 ευρώ»

τίποτα-περισσότερο-από-τα-10-ευρώ-621690

Θέση στο θέμα που προέκυψε σχετικά με την τιμή των εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους της Νίκης Βόλου πήρε και ο Νίκος Ιμεράι, με τον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων να αναφέρει πως δεν θα γίνει δεκτό το κόστος της τιμής του εισιτηρίου να υπερβαίνει τα 10 ευρώ, όπως συμφωνήθηκε και στον α’ γύρο.

Ο Νίκος Ιμεράι απαντώντας σχετικά στο θέμα ανέφερε: «Δεν υπάρχει συμφωνία για 15 ευρώ εισιτήριο για τους φιλάθλους της Νίκης. Και με τον Ευριπίδη (σ.σ. Τσιμπανάκο) που καθίσαμε και ήπιαμε έναν καφέ, μου έκανε αυτήν την πρόταση. Του απάντησα ότι πέρα από την αρχική συμφωνία που είχαμε, δεν υπάρχει τίποτα δεκτό εκ μέρους μας. Ο,τι ισχύει στο πρώτο ματς, ισχύει και στο δεύτερο. Στο πρώτο ραντεβού δεν ήταν ο Ευριπίδης παρών. Αν θεωρεί σωστό ν’ αλλάξει τη συμφωνία που έχουν κάνει οι συνεργάτες του, εμείς δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα πέρα από την τιμή των 10 ευρώ».

Καντούτσης: Πάμε για νίκη στο ντέρμπι

Εκ των ηγετών της κυανόλευκης άμυνας, ο Τάσος Καντούτσης μίλησε μεταξύ άλλων μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας και για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του θα είναι και πάλι οι τρεις βαθμοί.

Αρχικά σχολίασε για την αναμέτρηση με τον Αστέρα: «Μία ακόμη νίκη για την ομάδα μας. Από την αρχή της εβδομάδας γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε μία πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε περισσότερα γκολ και δεν απειληθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή μας έπεσε λίγο κι αυτό είναι λογικό. Το να έχεις δώδεκα συνεχόμενες νίκες δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Όμως έχουμε έμπειρους παίκτες, έμπειρο προπονητή και αυτό που μας νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να κερδίζουμε, είτε με 1-0, είτε με 5-0. Θέλαμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Θεωρώ πως δεν κινδυνέψαμε από τον Αστέρα Ιτέας αν και είχαν μία-δύο φάσεις. Αντίθετα εμείς είχαμε ευκαιρίες να αυξήσουμε τον δείκτη του σκορ. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, εμείς κοιτάζουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι, όπως κάνουμε κάθε φορά».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Εμείς κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό που θα κάνουμε και με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι να πάμε για τη νίκη όπως σε όλους τους αγώνες».

Για το αν έγινε το πάθημα μάθημα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεχθήκαμε κάποια γκολ από στημένες φάσεις. Τώρα είναι διαφορετικό καθώς είμαστε πιο δουλεμένη ομάδα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παιχνίδι».

Ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία

Παρότι η Τρίτη ήταν μέρα ξεκούρασης για τους κυανόλευκους μέχρι χθες, ο Ράτκο Ντόστανιτς άλλαξε το πρόγραμμα προπονήσεων και έτσι η ομάδα του ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία ενόψει ντέρμπι. Ο Σέρβος τεχνικός πέραν από την απουσία του Νέτι Μέτσε λόγω καρτών δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα, έχοντας στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, μαζί και τον Βασίλη Ρόβα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου