ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Χωρίς Τσεμπερίδη η Νίκη Βόλου

χωρίς-τσεμπερίδη-η-νίκη-βόλου-643557

Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης θα παραμείνει για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου εκτός μάχης, μιας και ο τραυματισμός στο παιχνίδι της Αγριάς ήταν τέτοιος που θα κρατήσει τον έμπειρο μέσο εκτός δράσης, ωστόσο υπολογίζεται ο νεοφερμένος Λάζαρος Μαντζίρης.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει αύριο στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον ΑΟ Σελλάνων και στο τρίτο σερί εντός έδρας παιχνίδι θέλει τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να παραμείνει σε θέση οδηγού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον 4ο Ομιλο.

Με διαφορά τριών πόντων από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου, περιθώρια για στραβοπάτημα δεν υπάρχουν με τους κυανόλευκους να καλούνται να διαχειριστούν και τον παράγοντα κούραση, απέναντι σε μία ομάδα που έκανε τη ζημιά στον πρώτο γύρο, κρατώντας ισόπαλους τους Βολιώτες στον Παλαμά Καρδίτσας στην 3η αγωνιστική με 1-1.

Από τότε μέχρι σήμερα βέβαια πολλά έχουν αλλάξει και στις δύο ομάδες, αφού στη μεν Νίκη Βόλου προπονητής είναι πλέον ο Ράτκο Ντόστανιτς, ενώ από την άλλη στον καρδιτσιώτικο σύλλογο τα ηνία έχει αναλάβει ο πρώην τεχνικός της Νίκης Στέφανος Ξηροφώτος, διαδεχόμενος τον Κώστα Σταματίου, που είχε αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Κούρτογλου.

Η προετοιμασία

Στο Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη» προπονήθηκε χθες η ομάδα της Νίκης Βόλου, εντείνοντας την προετοιμασία της για την 16η στροφή του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός των κυανόλευκων Ράτκο Ντόστανιτς είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι με τον Θησέα στην Αγριά και διαπιστώθηκε μετά από μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού. Ετοιμοπόλεμος από την άλλη είναι ο Λάζαρος Μαντζίρης, ο οποίος ανακοινώθηκε την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο έχει ξεκινήσει προπονήσεις νωρίτερα με τους κυανόλευκους και ο 23χρονος φορ δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την καινούργια του ομάδα.

Σχετικά με τις επιστροφές, ο Τάσος Καντούτσης εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και θα βρίσκεται και πάλι στην 18άδα των κυανόλευκων.

Για την αυριανή αναμέτρηση υπολογίζονται οι: Αποστολίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Τασιάς, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Παπαδήμας, Τσουλχάι, Καντούτσης, Μέτσε, Ρόβας, Ιορδανίδης, Κέρι, Φάμπιο, Ντινιωτάκης, Δεμηρτζόγλου, Βουκομάνοβιτς, Βουρδάκης, Κουτσούκης.

Τα εισιτήρια

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Α.Ο. Σελλάνων για την 16η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής 2018-2019 αύριο Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 3μ.μ.:

«Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική είσοδος 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Θέσεις VIP 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Γυναίκες 5€

Μαθητικό – παιδικό 5€ (13 έως 18 ετών)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Είσοδος στο Στάδιο: Η είσοδος στο Στάδιο θα γίνεται από την β΄ πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας των κατηγοριών Basic, Fans, Kids, Ladies θα μπορούν να εισέρχονται από την β’ πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους. Οι κάτοχοι των διαρκείας καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των καρτών διαρκείας Gold και Premium αλλά και των κατόχων εισιτηρίων 20€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της β’ πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής 27/01.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλο πλαίσιο και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου