ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ετοιμάζεται για τα τρία εντός

ετοιμάζεται-για-τα-τρία-εντός-656096

Στο γήπεδο επέστρεψαν και πάλι από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, ξεκινώντας την προετοιμασίας του για το πρώτο από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη μετά το πρώτο τρίποντο μέσα στο 2019 επί του Θησέα Αγριάς θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, φιλοξενώντας αρχικά τον ΑΟ Στυλίδας στο Πανθεσσαλικό την ερχόμενη Κυριακή 20 Ιανουαρίου και στη συνέχεια την Τετάρτη στις 23 του μήνα, υποδέχεται τον Πιερικό για την αναβληθείσα 13η αγωνιστική, που είναι και η τελευταία του α’ γύρου.

Μετά από τις παραπάνω αναμετρήσεις στις 27 Ιανουαρίου η Νίκη θα παίξει για τρίτη και τελευταία φορά εντός έδρας, υποδεχόμενη τον ΑΟ Σελλάνων του Στέφανου Ξηροφώτου.

Οι κυανόλευκοι παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω κι αν υστερούν στη διαφορά τερμάτων κατά δύο γκολ πλέον από τον Ολυμπιακό Βόλου, έχουν ωστόσο τρία παιχνίδια έδρας μπροστά τους και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, στα οποία μπορούν να ανατρέψουν τον παράγοντα …γκολ, έχοντας να περιμένουν και την απόκτηση ακόμη ενός ή δύο ποδοσφαιριστών κατά τα λεγόμενα του Ράτκο Ντόστανιτς.

Με Δεμηρτζόγλου η προπόνηση

Παίκτες και τεχνική ηγεσία επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις, με τον Χρήστο Καρτσαμπά να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής την ερχόμενη Κυριακή, αφού αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Θησέα στην Αγριά. Στη χθεσινή προπόνηση το παρών έδωσε για πρώτη φορά και ο 24χρονος ακραίος επιθετικός Κώστας Δεμηρτζόγλου, ο οποίος είχε ανακοινωθεί από τους κυανόλευκους το περασμένο Σάββατο δηλώνοντας παράλληλα πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Νίκη Βόλου. Γνωρίζω τον σύλλογο, γνωρίζω τη δυναμική του και τον κόσμο του. Εύχομαι να είμαι υγιής ώστε να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας που φυσικά δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Football League. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και στο τέλος όλοι να χαμογελάσουμε».

Καρτσαμπάς: Εξιλέωση το γκολ

Ως μια μικρή εξιλέωση χαρακτήρισε το γκολ που πέτυχε την περασμένη Κυριακή ο Χρήστος Καρτσαμπάς, με τον αμυντικό των κυανόλευκων να σκοράρει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στην Αγριά δήλωσε:

«Σ’ έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο η ομάδα μου είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλο το 90λεπτο. Είχαμε πάθος, είχαμε θέληση και πήραμε τις προσωπικές μονομαχίες. Ήμασταν κάπως άτυχοι στο πρώτο μέρος με τα δύο δοκάρια. Καταφέραμε στο δεύτερο από μία στημένη φάση να σκοράρουμε κι εκεί ξεκλειδώσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Καλή χρονιά με υγεία» και πρόσθεσε σχετικά με το τέρμα που σημείωσε ότι: «Ήμουν τυχερός, γιατί ξεκίνησα από το κέντρο και κέρδισα τρεις κόντρες. Ήταν μία μικρή εξιλέωση για μένα το γκολ που έβαλα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου