ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σεφτέ με Στεφάνοβιτς

σεφτέ-με-στεφάνοβιτς-665177

Παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι από σήμερα ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του 32χρονου μέσου, κάνοντας την πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι:

«Αρχή με Stevanovic

Παίκτης με… άρωμα Europa League στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ljubomir Stevanovic (Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς).

Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου μεταγραφή, που αναμφισβήτητα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα μας. Ο 32χρονος μέσος, γεννημένος στο Zrenjanin (Ζρένιανιν), έχει εμπειρία από Europa League πραγματοποιώντας 7 συμμετοχές με Rabotnicki και Metalurg.

Ο Stevanovic έχει σημαντικές παραστάσεις από τα Ελληνικά εθνικά πρωταθλήματα καθώς έχει πραγματοποιήσει συνολικά 90 συμμετοχές. Πιο συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί 16 φορές στη Super League με την ομάδα της Καλλονής (σεζόν 2014 – 15), 66 φορές με την ομάδα των Τρικάλων (σεζόν 2015 – 17), ενώ πραγματοποίησε 8 εμφανίσεις με την ομάδα του Άρη και της Δόξας Δράμας την σεζόν 2017 – 18. Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε 15 φορές με τα «χρώματα» της Rabotnicki Skopje (A’ Εθνική Σκοπίων).

Ο Σέρβος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα πρωταθλήματα της Σερβίας με την Vojvodina και Banat και (Α’ & Β’ Εθνική) καθώς και των Σκοπίων (Α’ Εθνική) με τα «χρώματα» της Metalurg.

Ο παίχτης αφού υπέγραψε δήλωσε ότι: “ Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Έχω συνεργαστεί με τον coach Αμανατίδη καθώς και με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο στην ομάδα των Τρικάλων καθώς και γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήμουν συμπαίχτης όπως ο Pinto, o Serginio, ο Λώττας, ο Καμπλιώνης και ο Φλίγκος. Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δίπλα στην ομάδα και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό.”

Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Stevanovic στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται να είναι υγιής».

Επιστρέφει Πανθεσσαλικό για τον Οικονόμο

Με εντός έδρας παιχνίδι θα ξεκινήσει τελικά η χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος θα υποδεχθεί την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης για την 14η αγωνιστική.

Με το παιχνίδι για την 13η αγωνιστική απέναντι στον ΓΣΑ στον Αλμυρό να αναβάλλεται όπως και όλα στον 4ο Ομιλο, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, φιλοξενώντας τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, που στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος του έβαλε δύσκολα.

Η συνέχεια θέλει τους ερυθρόλευκους να παίζουν εκτός έδρας με τα Μετέωρα στις 20/1 και τρεις μέρες αργότερα θα δοθεί το παιχνίδι στον Αλμυρό, με τον Ιανουάριο να κλείνει με την τρίτη σερί εκτός έδρας αναμέτρηση στις 27/1 στην Κατερίνη με τον Πιερικό.

Ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει το πλάνο του και το στόχο οφείλει να είναι σε ετοιμότητα, έχοντας μπροστά του έναν ολόκληρο γύρο θέλοντας μάλιστα να είναι καλύτερος από το πρώτο μισό και για αυτό θα υπάρχει ενίσχυση ώστε να υπάρχει περαιτέρω πληρότητα στο ρόστερ και να μην παρουσιαστούν προβλήματα από τυχόν τραυματισμούς ή τιμωρίες… ενώ ένα άλλο σκεπτικό είναι πως οι παίκτες που θα έρθουν τώρα δεν θα είναι για ένα γύρο αλλά και για τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Εισιτήρια διαρκείας για τον β’ γύρο

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας β’ γύρου. Οι κάρτες διαρκείας θα έχουν ισχύ για τους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019: «Δώσε τον παλμό στην κερκίδα, ζήσε την ένταση των αγώνων, πανηγύρισε την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας. Προμηθεύσου τώρα ένα εισιτήριο διαρκείας και γίνε ο 12ος παίχτης του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναλυτικά οι τιμές:

Κατηγορία Gold VIP-100€ (με δυνατότητα στάθμευσης στο πάρκινγκ του Σταδίου)

Κατηγορία Silver-40€

Κατηγορία Fans-30€ *(η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο Austrian Boys)

Κατηγορία Ladies-25€

Κατηγορία Junior-25€ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών)

Τα εισιτήρια θα ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εξής σημεία:

Γραφεία Ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 9.30-14.30 και 18.00-21.00, Σάββατο 10.00-14.00

Γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη, 5ος όροφος, ώρες λειτουργίας καθημερινά 10.00-12.00 και 18.00-20.00

Σύνδεσμος Austrian Boys, Αγίου Δημητρίου 19, ώρες λειτουργίας Τετάρτη και Παρασκευή 19.00-21.00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου