ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βλέπει Θησέα η Νίκη, αναμονή για μεταγραφές

βλέπει-θησέα-η-νίκη-αναμονή-για-μεταγρ-665203

Με το μυαλό στραμμένο πλέον στην Αγριά και την ομάδα του Θησέα η οποία θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Νίκης Βόλου για το 2019 οι κυανόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους.

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι σε αναμονή βρίσκονται οι κυανόλευκοι και για την ενίσχυση του Ιανουαρίου, με τις μέρες να περνούν ωστόσο μέχρι σήμερα να μην έχουν καλυφθεί τα κενά που άφησαν οι Τζιώρας, Δωματάς, Μακενγκό, Κυριαλάνης και Λάιος.

Με την 13η και τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου να αναβάλλεται την περασμένη Κυριακή, η Νίκη Βόλου ετοιμάζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά απέναντι πλέον στον Θησέα στην Αγριά.

Η 14η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, με την 13η αγωνιστική να ορίζεται πιθανότατα για την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου με τους κυανόλευκους να υποδέχονται τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μετά την επιστροφή από την Αλβανία του διοικητικού ηγέτη των κυανόλευκων Νίκου Ιμεράι το περασμένο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς με στόχο τις μεταγραφές, με την απόκτηση ενός επιθετικού να φαντάζει για την ώρα προτεραιότητα.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Αγγελου Βέρτζου δείχνει πως ποτέ δεν ενδιέφερε και πάλι τους κυανόλευκους, με τον 35χρονο αμυντικό να οδεύει προς Αιγάλεω.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου