ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τίμησαν τη μνήμη του 39χρονου παλικαριού (photos)

τίμησαν-τη-μνήμη-του-39χρονου-παλικαριο-683843

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι διοργανώθηκε χθες στο Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη», με την Εθνική Ενόπλων να φιλοξενείται από τους Επίλεκτους Παλαίμαχους Θεσσαλίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού οι συμμετέχουσες ομάδες, όπως και εκπρόσωποι του Λιμενικού παρέδωσαν αναμνηστικές πλακέτες στη σύζυγο του Γιάννη Αλουτζανίδη, ο οποίος σε ηλικία 39 ετών «έφυγε» τον περασμένο Σεπτέμβριο εντελώς ξαφνικά.

Συγκεκριμένα, αναμνηστική πλακέτα απένειμε στη σύζυγο του συναδέλφου το Γραφείο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων ΑΣΑΕΔ και η παγκόσμια πρωταθλήτρια στίβου Θάνου Κατερίνα αλλά και η ομάδα των Παλαιμάχων Θεσσαλίας.

Αναμνηστικά κύπελλα απένειμαν στις ομάδες που συμμετείχαν ο Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου Πλοίαρχος ΛΣ Κανάκης Χρήστος και ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων ΛΣ Θεσσαλίας Νάυαρχος ε.α. Κρυονερίτης Δημήτριος.

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης, οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ενόπλων παρέδωσαν στον γιο του εκλιπόντος μια υπογεγραμμένη φανέλα της Εθνικής.

Ο Γιάννης Αλουτζανίδης ήταν αρχικελευστής του Λιμενικού Σώματος και διέμενε μαζί με την οικογένειά του στη Νέα Δημητριάδα και υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο Στυλίδας.

Τη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού αγώνα μνήμης ανέλαβε η Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Κεντρικής Ελλάδος Κυράνης Κωνσταντίνος σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στη δραστηριότητα αυτή της Ένωσης καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Με την Εθνική Ενόπλων αγωνίστηκαν οι: Λυμπερόπουλος, Κυριάκης, Πετρούσης, Σφυρογιαννάκης, Γαβριηλίδης, Κλης, Χατζής, Κακοσίμος, Επιτροπάκης, Ραπάι, Ευαγγέλου, Παπασβωτηρίου, Λαδάς, Τσιγάρας, Τσάμης και Βλάχος.

Αρχηγός αποστολής ήταν ο αντιπλοίαρχος Γεώργιος Μαργιωλάκης του Π.Ν., προπονητής ο Βασίλης Βούζας και βοηθός προπονητή ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, με προπονητή τερματοφυλάκων τον Γιάννη Ζαλαώρα.

Από την άλλη με τους Επίλεκτους Παλαίμαχους Θεσσαλίας αγωνίστηκαν οι: Σαραφίδης,, Μούσιαρης, Γκίμας, Αρετόπουλος, Μάνος, Κουλαξής, Τόλιας, Μάρας, Κωστούλας, Νάκας, Αναδιώτης, Τζοβάρας, Θεοδωρίδης, Κοκαλάρας, Πελεκάνος, Καρδιτσιώτης, Ντούρας, Δανόπουλος, Κοντογεωργίου, Βουλτσίδης, Ράμμος, Μπουτίνας, Στέκας, Τσουρέλης, Ζαμπίτογλου, Κασιούρας. Προπονητές είναι οι κ.κ. Γάκης, Αραβανόπουλος και στην αποστολή βρέθηκαν επίσης οι κ.κ. Γκανάτσιος, Ανδρέου, Βουρβούλιας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου