ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αγώνας με οφέλη

αγώνας-με-οφέλη-684464

Τον τελευταίο της αγώνα στο φετινό ταξίδι στο Κύπελλο Ελλάδος θα δώσει σήμερα στις 3μ.μ. η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας την Ξάνθη για την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι που μετρούν δύο ήττες από Κέρκυρα και ΟΦΗ μπορεί να μην έχουν ελπίδες πρόκρισης, έχουν ωστόσο ξεχωριστό κίνητρο με τον Ράτκο Ντόστανιτς να θέλει να δει σε ακόμη ένα παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές, πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και το ξεσκαρτάρισμα στο υπάρχον ρόστερ, μιας και το σημερινό είναι και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι για το 2018.

Η Νίκη προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΑΣ Μετέωρα, ωστόσο το σημερινό παιχνίδι έχει εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια ομάδα διαφορετικής κατηγορίας, που καίγεται για τους βαθμούς πρόκρισης.

Οι ακρίτες μαζί με τον ΟΦΗ βρίσκονται στους 4 βαθμούς την ίδια ώρα που η Κέρκυρα φιλοξενεί σήμερα τους Κρητικούς και έχει 3 και διεκδικεί επίσης την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την τεχνική ηγεσία να συμπεριλαμβάνει 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Συγκεκριμένα οι 20 εκλεκτοί είναι οι: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Χρήστος Καρτσαμπάς, Βασίλης Λάιος, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Βασίλης Ρόβας, Γιώργος Ιορδανίδης, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Γιάννης Δωματάς, Άγγελος Ματθαίου, Φάμπιο Ταβάρες, Χρήστος Τζιώρας, Αλέξανδρος Αναστασίου, Γιάννης Ντινιωτάκης, Νίκος Παπαδήμας και Σταύρος Βουρδάκης.

Από την άλλη για λογαριασμό της Ξάνθης ο προπονητής Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε από την πλευρά του 21 ποδοσφαιριστές για το σημερινό παιχνίδι και αυτοί είναι οι: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Κασάδο, Σιλά, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Σαρπόνγκ, Καντά, Μπρίτο, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελισσόπουλος, Κίκε, Θυμιάνης και Σουλεϊμάν.

Φωτιάδης με Ξάνθη

Διαιτητής στο σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Φώτιος Φωτιάδης από την Καστοριά, που είχε σφυρίξει το παιχνίδι Νίκη-ΝΠΣ Βόλος 1-0 για το περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του κ. Φωτιάδη θα είναι οι κ.κ. Ψαρρής (Ζακύνθου) και Δημητριάδης (Καστοριάς) και τέταρτος ο κ. Πανυτσίδης (Κοζάνης).

Τα εισιτήρια

Για τις τιμές των εισιτηρίων και για τον τρόπο εισόδου στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με την Ξάνθη ενημέρωσε τους φιλάθλους η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, με τη γενική είσοδο να ορίζεται στα 10 ευρώ, ενώ δεν ισχύουν για σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας. Η ανακοίνωση: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Ξάνθη για την 3η αγωνιστική του 7ου Ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-2019, σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική είσοδος10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας, εκτός της VIP).

Θέσεις VIP 20€ (εξαιρετικά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων).

Γυναίκες 5€.

Μαθητικό – παιδικό 5€ (13 έως 18 ετών).

Παιδιά μέχρι 12 ετών Δωρεάν.

Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος.

Είσοδος στο Στάδιο: Η είσοδος στο Στάδιο θα γίνεται από τη β΄ πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Η πρόσβαση στα VIP/επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου των κατόχων εισιτηρίων 20€ θα γίνεται από το ρarking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP/επίσημα του Σταδίου μέσω της β’ πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00 σήμερα το μεσημέρι Τετάρτη 19/12.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία του 7ου Ομίλου

Σήμερα – 3μ.μ.

Κέρκυρα – ΟΦΗ
Νίκη Βόλου – Ξάνθη

Βαθμολογία
Θ. Ομάδα Ν-Ι-Η ΓΚΟΛ Β.
1. ΟΦΗ 1-1-0 3-0 4
2. Ξάνθη 1-1-0 1-0 4
3. Κέρκυρα 1-0-1 1-1 3
4. Νίκη Βόλου 0-0-2 0-4 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου