ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η κορυφή περνά από τα Μετέωρα

η-κορυφή-περνά-από-τα-μετέωρα-690666

Από τα Μετέωρα θα συνεχιστεί η επίσημη αγωνιστική δράση της Νίκης Βόλου την ερχόμενη Κυριακή, με τους κυανόλευκους να καλούνται να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα σε ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για την 12η στροφή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής οι κυανόλευκοι πρέπει να δείξουν τον ίδιο ζήλο και να είναι ακόμη καλύτεροι από το τελευταίο τους παιχνίδι, όταν ναι μεν κέρδισαν με 4-0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αλλά οι τρεις βαθμοί ήρθαν πιο δύσκολα, απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Η τελευταία στροφή στην κούρσα του πρωταθλήματος για το 2018 περνά από την Καλαμπάκα, μιας και η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιανουαρίου, όταν και η Νίκη θα υποδεχθεί τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκης, Γιώργου Βακουφτσή, ξεκίνησε από χθες μετά το ρεπό της περασμένης Δευτέρας.

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ συναντήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, με όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή να ακολουθούν πιο χαλαρό πρόγραμμα. Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, στις 11π.μ.

Κέρι: Διαβασμένοι λόγω Ντόστανιτς

Ο Λόρι Κέρι σκόραρε δις απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης την περασμένη Κυριακή, με τον αρχηγό των κυανόλευκων να αναφέρει πως η ομάδα ήταν διαβασμένη για το παιχνίδι, μετά την ανάλυση του νέου προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς. Ο Κέρι ανέφερε μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα: «Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης, της οποίας έχω φορέσει την φανέλα και ήταν από τις καλύτερες χρονιές της, παραλίγο ν’ ανεβούμε στη Β’ Εθνική τότε, όμως είχε ανέβει η Νίκη.

Όσον αφορά το παιχνίδι ήταν κατά τη γνώμη μου μια καθαρή νίκη. Ήμασταν καλά διαβασμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος μας έκλεισε καλά τους χώρους, έπαιξε με αντεπιθέσεις, όμως καταφέραμε βάλαμε ένα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο όταν μπήκε το δεύτερο γκολ πιστεύω πως το παιχνίδι τέλειωσε εκεί.

Ο κόουτς μας έκανε καλή ανάλυση πριν το παιχνίδι, μας επισήμανε να είμαστε σοβαροί, να μην υποτιμήσουμε την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης και αυτό κάναμε μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν σοβαροί και καθαρά επαγγελματίες».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως έστω και στην ισοβαθμία η Νίκη βρίσκεται πλέον στην κορυφή σχολίασε: «Το ότι είμαστε αυτή τη στιγμή πρώτοι μας δίνει μια ώθηση, όμως κοιτάμε το δικός μας «σπίτι», κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο να ευχαριστούμε τον κόσμο που έρχεται. Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Κι όταν ήμασταν δεύτεροι πάλι το ίδιο κάναμε κοιτούσαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίζουμε. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο».

Τέλος, για την έλευση του Ράτκο Ντόστανιτς τόνισε: «Όποτε έρχεται ένας νέος προπονητής σε μια ομάδα μεταδίδει ψυχολογία στους παίκτες. Αλλάζει πάντα η ψυχολογία των παικτών. Μας έδωσε ώθηση, έχει γνώσεις. Έχει περάσει από Α’ και από Β’ Εθνική και εννοείται ότι θα μας περάσει πολλά πράγματα με τον χρόνο».

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ο πρώην κυανόλευκος μέσος Σωτήρης Χάμος έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου για να αναφέρει: «Παίξαμε με μια από τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όλοι επαγγελματίες και φυσικά δεν αξίζει αυτή η κατηγορία σ’ αυτή την ομάδα, όπως ούτε στον Ολυμπιακό. Και οι δύο λογικά θα ανέβουν. Εμείς ήρθαμε εδώ μήπως μπορέσουμε και κλέψουμε κάτι, όμως προσπαθούμε πάντα με καλό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε τον δικό μας μαραθώνιο, προσπαθούμε να σωθούμε, να ξεφύγουμε λίγο στη βαθμολογία. Γιατί άδικα μεν, αλλά δυστυχώς βρισκόμαστε προτελευταίοι.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Βόλου. Εμείς προσπαθήσαμε στον αγώνα, διαβάσαμε λίγο τον αντίπαλο. Έδειξαν ότι είναι πιο επαγγελματίες, πιο έμπειροι και πήραν το παιχνίδι. Δεν αξίζαμε να φάμε τέσσερα γκολ, τα φάγαμε όμως, αυτή είναι η κατάληξη. Κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι και πως θα γίνει να σωθούμε. Συγχαρητήρια και πάλι στη Νίκη Βόλου μακάρι να αλλάξει κατηγορία».

Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής

Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στις 6μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέροντας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση στις 5 Δεκεμβρίου, συγκαλεί σε Γενική Τακτική Συνέλευση τα μέλη. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ώρα έναρξης στις 6μ.μ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  • Οικονομικοί απολογισμοί των τμημάτων του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται το 1/2 πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» μέχρι 30/11/2018. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μια ώρα αργότερα στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης στις 7μ.μ. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης τη συνδρομή τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου