ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επαφές και με Ντόστανιτς

επαφές-και-με-ντόστανιτς-702615

Με την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΓΣ Αλμυρού να ξεκινά από χθες για τη Νίκη Βόλου, οι κυανόλευκοι παραμένουν ακέφαλοι προπονητικά από την περασμένη Δευτέρα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο Γιώργος Κούτσης που είχε υποβάλει την παραίτησή του πριν από το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του το πρωί της Δευτέρας και από τότε η Νίκη βρίσκεται σε αναζήτηση του τρίτου της προπονητή για φέτος.

Ο Φάντζιο Μπούις αποχώρησε μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα και λίγα 24ωρα πριν την πρώτη σέντρα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον Γιώργο Κούτση να αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία κατέγραψε 7 νίκες, αλλά και 2 ισοπαλίες με ΑΟ Σελλάνων και Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Αθηναίος τεχνικός επικαλέστηκε λόγους ευθιξίας που τον έκαναν να αποχωρήσει και η Νίκη βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση του νέου της τεχνικού και σύμφωνα με πληροφορίες αυτός δεν αποκλείεται να είναι τελικά ο Ράτκο Ντόστανιτς, αφού ο Αλέκος Βοσνιάδης ήρθε σε επαφή με στέλεχος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων, αλλά απέρριψε ευγενικά την τηλεφωνική πρόταση που δέχθηκε, περιμένοντας κάτι περισσότερο και σίγουρα όχι στο οικονομικό σκέλος, το οποίο για τον Βορειοελλαδίτη τεχνικό δεν παίζει κανένα ρόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ την ώρα που ο κόσμος επιθυμεί την επιστροφή του Αλέκου Βοσνιάδη, οι κυανόλευκοι συζητούν με τον Ράτκο Ντόστανιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να ξεκινά τη φετινή περίοδο στον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά να αποχωρεί, μετρώντας τρεις ήττες και μία μόλις νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Football League.

Ο Ντόστανιτς στην ηλικία των 59 χρόνων πλέον, βρέθηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στην Ελλάδα την περίοδο 2007-08 και στην ομάδα της Βέροιας, στην οποία έμεινε για 7 αγώνες σε επίπεδο Super League, με απολογισμό (1 νίκη – 1 ισοπαλία – 5 ήττες).

Η επόμενη επίσκεψη του στην Ελλάδα έγινε την περίοδο 2011-12 για χάρη του Διαγόρα Ρόδου (1 νίκη – 1 ισοπαλία – 3 ήττες) στο πρωτάθλημα της Football League.

Την περίοδο 2013-14 θα επιστρέψει στη Βέροια όταν σε 23 παιχνίδια είχε (8 νίκες – 7 ισοπαλίες – 8 ήττες) στη Super League.

Τη χρονιά 2015-16 θα αναλάβει τις τύχες της ΑΕΛ στη Β’ Εθνική, με απολογισμό (12 νίκες – 5 ισοπαλίες – 3 ήττες).

Μετά τη Λάρισα επόμενος ποδοσφαιρικός του προορισμός ήταν ο Λεβαδειακός στη Super League, μένοντας για 14 παιχνίδια (3 νίκες – 3 ισοπαλίες – 8 ήττες), στη σεζόν 2016-17 ήταν και πάλι η Βέροια, έχοντας σε 9 αγώνες (3 νίκες – 6 ήττες).

Την περσινή περίοδο 2017-18 εργάστηκε και πάλι στην ΑΕΛ σε 3 αγώνες (1 νίκη – 1 ισοπαλία – 1 ήττα) για να ακολουθήσει φέτος ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι επαφές με τον Ράτκο Ντόστανιτς ξεκίνησαν χθες και δεν αποκλείεται να συνεχιστούν και σήμερα και τελικά να υπάρξουν ανακοινώσεις.

Χθες η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Κώστα Γρηγοριάδη και του Γιώργου Κυριάκου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου