ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βοσνιάδης: Δεν έθεσα θέμα σχεδιασμού, όνειρό μου να γυρίσω

βοσνιάδης-δεν-έθεσα-θέμα-σχεδιασμού-ό-702634

Εξοργισμένος από τον τρόπο που τον προσέγγισαν από τη Νίκη Βόλου είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος με τηλεφωνική του παρέμβαση χθες στον «Blue Heart Fm» θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν απέρριψε την πρόταση των κυανόλευκων επειδή δεν έχει κάνει τον σχεδιασμό. Ο προπονητής της ανόδου ανέφερε μεταξύ άλλων πως δέχθηκε πρόταση τηλεφωνικά, που διήρκεσε ένα λεπτό από τον γενικό γραμματεία κ. Καζανίδη λέγοντας:

«Δεν έχω καμία διάθεση να απολογηθεί κάποιος. Πριν από μία ώρα με πήρε ο γ.γ. της Νίκης και μου έκανε μία πρόταση σε ένα λεπτό. Δεν μπήκε στη διαδικασία κανείς άλλος να ρωτήσει τίποτα. Μου είπε κ. Βοσνιάδη υπάρχουν αυτά τα χρήματα για εσάς, έτσι ξερά και δεν μπήκε κανείς στη διαδικασία να πει: «Τι θέλουμε να κάνουμε; Τι ακριβώς κυνηγάει η Νίκη; Πώς δουλεύουμε και πώς μπορούμε να καθίσουμε να συζητήσουμε;

Αν ο πρόεδρος έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο και να πούμε κάποια πράγματα γιατί γνωριζόμαστε. Μου ήρθε από τον κ. γραμματέα τηλεφωνική πρόταση σε ένα λεπτό και ξαφνικά βγήκε θέμα σχεδιασμού; Για να με βάλουν απέναντι στον κόσμο; Είναι λογική αυτή; Σε μια ομάδα που εμείς την έχουμε τελείως διαφορετικά στο μυαλό μας.

Τι πάμε να πετύχουμε με αυτό; Να βάλουμε τον κόσμο απέναντι στον Βοσνιάδη που είναι πιστός φίλος της ομάδας; Που όπου μπορεί να τη βοηθήσει τρέχει και ξαφνικά μπαίνουμε στη διαδικασία να πούμε πως δεν ήρθε επειδή έτσι ξερά δεν είχε κάνει τον σχεδιασμό; Υπάρχει πουθενά αυτό;

Έπρεπε να ξεκινήσουμε να συζητάμε για το ποσό; Καίγεται μόνο του το πράγμα. Για να κάτσεις να κάνεις μια συζήτηση με έναν άνθρωπο, που έχει βάλει και στόχο να έρθει και πράγματα σε μια σειρά, πρέπει να ξεκινήσεις από όλα τα άλλα και το τελευταίο είναι η οικονομική πρόταση των 2.500 ευρώ.

Ήταν το τελευταίο που έπρεπε να ακούσω. Όταν προσεγγίζεις έναν προπονητή τού λες ποια είναι η προοπτική του σωματείου, ποιος είναι ο στόχος, τι κυνηγάει η ομάδα, τι μπορούμε να προσφέρουμε σε έναν προπονητή που έρχεται να δουλέψει με την καρδιά του.

Τότε μπορούμε να πούμε «ναι μπορούμε, ή όχι δεν μπορούμε ή ακόμη να βελτιώσουμε κάποια πράγματα». Ετσι ξερά με ένα τηλέφωνο κ. Βοσνιάδη υπάρχει μια πρόταση 2.500 ευρώ, δεν υπάρχει αυτό πρώτη φορά μου έχει συμβεί.

Δεν περίμενα και να συμβεί. Εγώ εκεί έχω περάσει τις καλύτερες μου στιγμές ως προπονητής. Δεν θα μου το ακυρώσει αυτό κανείς σε ένα βράδυ αυτό. Το τι αισθάνομαι για τη Νίκη εγώ και πώς θα έρθω εγώ στη Νίκη εγώ το ξέρω πολύ καλά. Δεν μπορεί με ένα τηλέφωνο να βγούμε από τη δύσκολη θέση και να πούμε πως δεν ήρθε ο Βοσνιάδης. Αυτό με εξοργίζει».

Στη συνέχεια ο κ. Βοσνιάδης επεσήμανε πως αυτό που έγινε ήταν ξεκάρφωμα για να πουν στον κόσμο ότι δεν ήθελε να έρθει και να τον φέρει απέναντί του και πρόσθεσε: «Τα πράγματα έγιναν τόσο γρήγορα και αστραπιαία σε ένα λεπτό. Σας το μεταφέρανε πως ο Βοσνιάδης δεν έρχεται γιατί δεν κάνει τον σχεδιασμό. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Χωρίς να έχουμε κάνει συζήτηση. Εμείς για να συζητήσουμε για τη Νίκη έπρεπε να μιλάμε 10 ώρες. Ήταν το μόνο που δεν περίμενα να ακούσω. Με τέτοια προσέγγιση δεν θα μπορούσαν να απαντήσω. Δεν έχω πρόβλημα με εσάς που σας το μεταφέρανε. Δεν μπορεί να λέγεται όμως πως δεν έρχομαι για τον σχεδιασμό σε μια ομάδα που έχω σαν όνειρο μου να γυρίσω όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Μήπως είχα κάνει τον σχεδιασμό την προηγούμενη φορά που ήρθα;».

Ακολούθως στην ίδια εκπομπή ο κ. Καζανίδης ανέφερε πως εκ μέρους του προέδρου τηλεφώνησε στον κ. Βοσνιάδη, κάνοντάς του μια ξεκάθαρη πρόταση για το οικονομικό κομμάτι. «Του είπαμε πως είναι ο προπονητής που έχει επιλέξει η Δ.Ε. και ο πρόεδρος. Ήταν ευγενέστατος και ξεκάθαρος, μου είπε πως έχει άλλες προτεραιότητες. Ο πρόεδρος και η Δ.Ε. είχε, έχει και θα έχει τις καλύτερες εντυπώσεις. Έγινε μια παρανόηση και τίποτα άλλο. Ήταν, είναι και θα είναι ένας άνθρωπος δικός μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου