ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εξάσφαιρη στην Καρδίτσα η Νίκη Βόλου

εξάσφαιρη-στην-καρδίτσα-η-νίκη-βόλου-830255

Με τον Κέρι Λόρι να σημειώνει χατ-τρικ και να φθάνει έτσι τα 9 τέρματα, παραμένοντας στην 1η θέση των σκόρερ, η Νίκη Βόλου είχε εύκολο απόγευμα χθες στην Καρδίτσα, όπου επιβλήθηκε με 6-1 της Αναγέννησης για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ο αγώνας στο ΔΑΚ Καρδίτσας αποτέλεσε τυπική διαδικασία για τους κυανόλευκους, που παραμένουν στη 2η θέση της βαθμολογίας και πλέον προετοιμάζονται για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο ΕΠΣΘ στις 5μ.μ. στο Πανθεσσαλικό.

Τζιώρας, Βουκομάνοβιτς και Ιορδανίδης τα υπόλοιπα τέρματα των Βολιωτών, οι οποίοι είδαν τον Αναγνωστόπουλο να μειώνει στο 77’, αλλά και τον Φάμπιο Ταβάρες να αποχωρεί τραυματίας μόλις στο 10ο λεπτό.

Ο αγώνας

Με τράβηγμα στον δικέφαλο αποχώρησε μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φάμπιο Ταβάρες, δίνοντας τη θέση του στον Δωματά, με την κακοδαιμονία των τραυματισμών να συνεχίζεται για την ομάδα του Γιώργου Κούτση και τον Δωματά να αντικαθιστά τον Πορτογάλο.

Το σκορ έμελλε να ανοίξει στο 15ο λεπτό ο Τζιώρας, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το γύρισμα από τα δεξιά του Ιορδανίδη και είχε εύκολο έργο για το 0-1. Ο έμπειρος φορ είδε νέα προσπάθεια του να σταματά στο 26’ σε σώμα αμυνόμενου μετά από σέντρα του Δωματά, αλλά το 0-2 ήρθε μετά από ένα λεπτό, όταν ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε πλάγιο και ο Κέρι με βολ-πλανέ νίκησε τον Κούτσικο.

Από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέρι στο 31’ ήρθε και το 0-3, με τον Κέρι να μετατρέπει την ανατροπή του Ιορδανίδη από τον Ξανθόπουλο σε ακόμη ένα τέρμα και να κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο των κυανόλευκων.

Ακολούθησε νέα χαμένη προσπάθεια του Τζιώρα, όταν σε τετ-α-τετ με τον Κούτσικο, ο τελευταίος απέκρουσε. Η κεφαλιά του σκόρερ του πρώτου γκολ της Νίκης πέρασε άουτ στο 36’, όπως και σουτ του Ιορδανίδη στο 45’.

Σε ρυθμό προπόνησης πλέον στην επανάληψη και ρίχνοντας στροφές, ο Βουκομάνοβιτς που είχε αντικασταστήσει τον Τζιώρα, πέτυχε το 0-4 στο 60’ με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-4, πανηγυρίζοντας το πρώτο γκολ με τη νέα του ομάδα.

Ενα λεπτό μετά ήταν η σειρά του Ιορδανίδη να βάλει το όνομα στον πίνακα των σκόρερ, αξιοποιώντας την πάσα του Σέρβου, για το 0-5.

Το τελευταίο τέρμα για λογαριασμό της Νίκης, πέτυχε και πάλι ο Κέρι, όταν ο Δωματάς σε κόντρα επίθεση άφησε την μπάλα για τον Κέρι, ο οποίος δε λάθεψε στο 70’ και σημείωσε χατ-τρικ.

Η Αναγέννηση πάλεψε να πετύχει έστω το τέρμα της τιμής και τα κατάφερε στο 81’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γόρδιου να μειώσει τον Αναγνωστόπουλο για το τελικό 1-6.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΝΙΚΗ 1-6

ΔΑΚ Καρδίτσας

Σκόρερ: (81’ Αναγνώστόπουλος-15’ Τζιώρας, 27’, 30’ πέν., 70’ Κέρι, 60’ Βουκομάνοβιτς, 61’ Ιορδανίδης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κούτσικος, Πρίφτι, Καπετάνος (46’ Καραμπίνας), Γκούρλας, Ξανθόπουλος, Λουκάς (46’ Δ. Αλεξίου), Τζέλλος, Τσιάτας (46’ Αναγνωστόπουλος), Καρβούνης, Γόρδιος, Βαταμίδης (62’ Παπαδημητρόπουλος).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος (72’ Ντινιωτάκης), Καντούτσης, Καρτσαμπάς, Τσεμπερίδης, Μέτσε, Κέρι, Φάμπιο (10’ λ.τρ. Δωματάς), Ιορδανίδης (62’ Μακένγκο), Τζιώρας (55’ Βουκομάνοβιτς)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου