ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκίνησε για… Καρδίτσα

ξεκίνησε-για-καρδίτσα-833526

Στην Καρδίτσα θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη Βόλου, όπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό του φετινού πρωταθλήματος και του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και το διήμερο ρεπό οι κυανόλευκοι επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις, έχοντας στο μυαλό τους μόνο το παιχνίδι με την Αναγέννηση, μιας και μπορεί να ακολουθεί ακόμη ένα κλάσικο, αυτή την φορά για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, αλλά η επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα αποτελεί προτεραιότητα.

Οι κυανόλευκοι μετά το ντέρμπι της 6ης στροφής παρέμειναν στην 2η θέση και δεν κατάφεραν να αναρριχηθούν στην 1η, μένοντας στο 0-0 με τους ερυθρόλευκους, αφού δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με κορυφαίες στιγμές αυτές του Φάμπιο Ταβάρες, που αποκρούστηκαν από τον Γιακουμή.

Ετσι, το -2 από την πρώτη θέση παρέμεινε με τους παίκτες του Γιώργου Κούτση να αναδεικνύονται για 2η φορά ισόπαλοι στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από το παιχνίδι στον Παλαμά με τον ΑΟ Σελλάνων και το τελικό 1-1.

Με 14 βαθμούς σε έξι αναμετρήσεις ωστόσο η Νίκη παραμένει αήττητη, δείχνοντας πως παρά τα προβλήματα στο εύκολο γκολ, μπορεί να στηρίζεται αρχικά στην άμυνα της και από κει και πέρα να καλείται να αξιοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερες φάσεις επιθετικά.

Προς τον δρόμο αυτό αναμένεται να είναι και το παιχνίδι με την Αναγέννηση, η οποία δέχεται σχεδόν τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι της, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως από τα 4 που έχει πετύχει, τα τρία ήρθαν στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΟ Στυλίδας, όπου έχασε ωστόσο με 4-3, παραμένοντας η μοναδική ομάδα του Ομίλου χωρίς βαθμό.

Αυτό που προέχει όμως είναι η Νίκη να μπορέσει να βρει και πάλι τα πατήματα της, και να επιστρέψει σε ανάλογες εμφανίσεις με εκείνες των πρώτων αγωνιστικών, έτσι ώστε ανακτώντας και τη χαμένη της ψυχολογία να μπορέσει να περιμένει πλέον τόσο σε δικές της νίκες, όσο και κάποιο στραβοπάτημα του Ολυμπιακού.

Χωρίς τρεις η προπόνηση

Αναφορικά με την προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, παίκτες και τεχνικό τιμ συναντήθηκαν και πάλι χθες στο γήπεδο με τον Γιώργο Κούτση όμως να μη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, βλέποντας τρεις από τους ποδοσφαιριστές του, που αγωνίστηκαν και στα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος να μένουν εκτός προπόνησης.

Συγκεκριμένα απών για το επόμενο διάστημα θα είναι ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση και θα απουσιάσει για περισσότερο από δύο εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας τους φόβους για θλάση στον δικέφαλο, που είχε ως συνέπεια να αποχωρήσει πρόωρα από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο δεύτερος που αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή ήταν ο Τάσος Καντούτσης, με τον αριστεροπόδαρο στόπερ να έχει ένα τράβηγμα, όπως και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές, έμειναν εκτός προπόνησης χθες, συνεχίζοντας θεραπείες και θα δοκιμάσουν και πάλι να προπονηθούν αύριο Παρασκευή.

Εφόσον οι ενοχλήσεις που αισθάνονται έχουν υποχωρήσει τότε θα μπορούν να υπολογίζονται για το κυριακάτικο παιχνίδι, σε διαφορετική περίπτωση θα υποβληθούν σε μαγνητική εξέταση.

Όσον αφορά στον Λόρι Κέρι, ο οποίος ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό Βόλου, συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, προφυλάσσοντας πάντα τον αριστερό του αγκώνα.

Ο Μπουροζίκας στην Καρδίτσα

Από την ΕΠΣ Λάρισας προέρχεται η τριάδα των διαιτητών που θα διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Αναγέννηση. Συγκεκριμένα άρχων του αγώνα θα είναι ο Θωμάς Μπουροζίκας, έχοντας ως βοηθούς τους Χρήστο Νάκα και Δημήτρη Παραφέστας. Παρατηρητής διαιτησία ορίστηκε ο Περικλής Τουτούκης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Αξίζει να σημειωθεί πως το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι και το πρώτο για τον Λαρισαίο ρέφερι σε εθνική κατηγορία.

Εκδρομή από το Blue Club

Το Blue Club Θ.3 Παναγιώτης Ντοκούζης διοργανώνει εκδρομή για την Καρδίτσα την ερχόμενη Κυριακή και σε ανακοίνωσή του αναφέρεται: Ο σύνδεσμός μας διοργανώνει εκδρομή για το παιχνίδι που δίνει η ομάδα μας στην Καρδίτσα. Συνολικό κόστος εκδρομής 15 ευρώ με εισιτήριο γηπέδου. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συνδέσμου μας Αναπαύσεως 27.

BLUE CLUB

ΘΥΡΑ 3

«Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου