ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σε ρυθμούς ντέρμπι

σε-ρυθμούς-ντέρμπι-837304

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από το Ηράκλειο της Κρήτης επέστρεψε η Νίκη Βόλου, όπου το μεσημέρι της Τρίτης γνώρισε την 2η της ήττα στη φάση των Ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους κυανόλευκους να μην έχουν καιρό για… χάσιμο και να στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Όπως έγινε γνωστό από την Τρίτη η αναμέτρηση κορυφής της 6ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον πρωτοπόρο με 15 βαθμούς Ολυμπιακό και τη 2η της βαθμολογίας Νίκη, με 13, θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Αναμφίβολα στη Νίκη υπάρχει προβληματισμός όσον αφορά στους τραυματισμούς τόσο του Κέρι Λόρι στον αγκώνα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για ένα περίπου μήνα, όσο και του Αλέκου Αναστασίου, ο οποίος στο ίδιο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Ιτέα, χτύπησε στο μάτι και θα μείνει εκτός δράσης για 10 περίπου μέρες.

Η κυανόλευκη αποστολή επέστρεψε χθες στον Βόλο, με τους ποδοσφαιριστές μάλιστα να πραγματοποιούν και την αποθεραπεία τους, μετά τον αγώνα της Τρίτης και από σήμερα μπαίνουν στην τελική ευθεία, εστιάζοντας στον Ολυμπιακό Βόλου.

Γ. Κούτσης: Επικεντρωνόμαστε στον Ολυμπιακό

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Κρήτης αναφέρθηκε φυσικά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφέροντας πως έπρεπε να διαχειριστεί τον χρόνο συμμετοχής κάποιων ποδοσφαιριστών με μικροπροβλήματα, προφυλάσσοντάς τους για το ντέρμπι κορυφής.

Αρχικά ο 45χρονος τεχνικός ανέφερε: «Παίζοντας με μια ομάδα Σούπερ Λίγκα ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών μου. Παρόλο που βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια και μπορούσαμε να είχαμε μειώσει το σκορ. Οι λεπτομέρειες και η διαφορά των κατηγοριών έκαναν τη διαφορά. Είναι ένα ματς που έχει τελειώσει και επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Υπογραμμίζουμε τα λάθη μας. Έπρεπε να διαχειριστούμε κάποια παιδιά που είχαν μικροπροβλήματα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.»

Για τους δεσμούς φιλίας με τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Παπαδόπουλο: «Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και όταν δεν ήταν στον ΟΦΗ είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής το ενδιαφέρον του ήταν πάντα εδώ. Έχετε έναν άνθρωπο ο οποίος πρώτα είναι ΟΦΗ και μετά προπονητής».

Παπαδόπουλος: Κρατάμε την ουσία

Ο κόουτς του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος από τη μεριά του σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Νίκη πως: «Στο σημερινό (σ.σ. προχθεσινό) παιχνίδι δύο ήταν τα ζητούμενα. Το ένα ήταν να πάρουν χρόνο συμμετοχής ορισμένοι παίκτες και το δεύτερο είναι γιατί μας ενδιαφέρει το κύπελλο προκειμένου να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Προηγηθήκαμε γρήγορα με έναν παίκτη που η ψυχολογία του το είχε ανάγκη το γκολ και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Η χημεία της ομάδας στη συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή όμως γενικά από την προσπάθεια κάποιων παιδιών έμεινα ευχαριστημένος και η ουσία είναι ότι πήραμε τη νίκη. Από αύριο (σ.σ. χθες) έχει συγκέντρωση και δουλειά για την Κυριακή που ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι βάσει των όσων έχουμε δει. Θα δουλέψουμε τόσο ώστε να είμαστε καλοί αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που θα παίζει άμυνα μέσα στο γήπεδο και ίσως αυτό να συμβεί πρώτη φορά. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, για εμένα είναι διαφορετική και η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε».

Ευχαριστεί τον ΟΦΗ η Νίκη

Με ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ για τη φιλοξενία που είχε η κυανόλευκη αποστολή αναφέροντας: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 θέλει να ευχαριστήσει την Π.Α.Ε. ΟΦΗ για την άριστη φιλοξενία στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας αλλά και προς τον πρόεδρο κ. Νίκο Ιμεράι και τα μέλη της Δ.Ε. που βρέθηκαν στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής, της φάσης των ομίλων, του Κυπέλλου Ελλάδος.

Επίσης ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου αλλά και την ακτοπλοϊκή εταιρεία ΑΝΕΚ, που παρείχε ό,τι χρειάστηκε ώστε η ομάδα μας να έχει ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου