ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην Ιτέα η Νίκη

στην-ιτέα-η-νίκη-729395

Επιστρέφοντας έστω για μία φορά στην ιστορική «Κλούβα» την περασμένη Κυριακή, η Νίκη Βόλου επέστρεψε και στις επιτυχίες, αφήνοντας πίσω της το 1-1 με τον ΑΟ Σελλάνων στον Παλαμά.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τελικό 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ήρθε δύσκολα για τους κυανόλευκους, οι οποίοι χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, έπρεπε να «περιμένουν» μέχρι και το 83’, προκειμένου να λυτρωθούν από το εύστοχο πέναλτι του Κέρι, και ενώ νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία.

Οι κυανόλευκοι μετά το ρεπό της Δευτέρας, επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις, προετοιμαζόμενοι πλέον για το παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας, από τον οποίο αποτελεί παρελθόν ο προπονητής, Κώστας Λίβας.

Ο Νίκος Παπαδήμας ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, έχοντας κάκωση στην πτέρνα, η οποία τον κράτησε και εκτός αποστολής απέναντι στους Καρδιτσιώτες το περασμένο Σάββατο.

Κέρι: Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο

Ο πρωταγωνιστής της κυανόλευκης νίκης την περασμένη Κυριακή Λόρι Κέρι μίλησε σχετικά με τις ευκαιρίες που έχασε σε ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του, για να πλέξει παράλληλα και το εγκώμιο στους φιλάθλους της Νίκης. Συγκεκριμένα σχολίασε:

«Να ξεκινήσω απ’ το βροντερό «παρών» που έδωσε ο κόσμος της Νίκης Βόλου. Τους ευχαριστούμε πολύ. Απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τραγουδούσαν για την ομάδα. Όσον αφορά στο παιχνίδι, μπήκαμε πολύ δυνατά, χάσαμε κάποιες κλασικές ευκαιρίες, μία από αυτές κι εγώ. Όσο περνούσε ο χρόνος και χάναμε ευκαιρίες ο αντίπαλος τρεφόταν από αυτό. Έπαιρνε ψυχολογία, κλεινόταν κι εμείς αγχωνόμασταν γιατί θέλαμε να βάλουμε γκολ. Παρόλα αυτά το παιχνίδι παίζεται μέχρι το 90′ και πρέπει να προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, τελικά το γκολ ήρθε με πέναλτι. Όπως είπα πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το 90′ και δεν θα πρέπει να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Και με τα Σέλλανα χάσαμε πολλές ευκαιρίες … έτσι είναι η μπάλα».

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, Αποστόλης Τεντολούρης, εκπροσώπησε την ομάδα του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στο «Π. Μαγουλάς» για να επισημάνει: «Ευχαριστούμε πρώτα απ’ όλα την ομάδα της Νίκης και τους ανθρώπους της για την φιλοξενία τους. Τους ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει φέτος. Πιστεύω πως παίξαμε με ένα από τα φαβορί της κατηγορίας, μια πολύ ποιοτική ομάδα με πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι σταθήκαμε καλά ανά διαστήματα, με αρκετά λάθη βέβαια. Έχουμε μια σειρά αρκετά δύσκολων αγώνων. Εμείς θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Για την ομάδα της Νίκης να πω πως αξίζει να βρίσκεται σε παραπάνω κατηγορία, όχι σ’ αυτή, ειδικά με τον κόσμο που έχει. Της ευχόμαστε τα καλύτερα και να βγει κατηγορία φέτος».

«Διαζύγιο» με Λίβα

Το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας ανακοίνωσε την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον επί σειρά ετών προπονητή της ομάδας από τη Φωκίδα, Κώστα Λίβα, αναφέροντας πως: «Το Δ.Σ του Αστέρα Ιτέας ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον επί σειρά ετών προπονητή της ομάδας μας Κώστα Λίβα. Ο κ. Λίβας, αρχιτέκτονας και πρωτεργάτης της μεγαλειώδους πορείας της ομάδας από τα αλώνια του Α΄ τοπικού στα σαλόνια της Γ΄ εθνικής με αποκορύφωμα την περσινή τρίτη θέση, μετά από ενδελεχή κουβέντα με την διοίκηση αποφασίστηκε να μην συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σωματείο του Αστέρα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ πρώτα στον άνθρωπο και μετά στον προπονητή Κώστα Λίβα για τις ατέλειωτες ώρες που έφαγε στο γήπεδο, για όλη την προσπάθεια και την ενέργεια που σπατάλησε και για την αγάπη, αλλά και εκτίμηση που ανέπτυξε με όλο τον φίλαθλο κόσμο. Η πόρτα του Αστέρα Ιτέας θα είναι πάντα ανοιχτή για ανθρώπους σαν τον Κώστα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου