ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Κερδίσαμε και τον αγωνιστικό χώρο»

κερδίσαμε-και-τον-αγωνιστικό-χώρο-730288

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ικανοποιημένος φυσικά από το αποτέλεσμα αλλά όχι και από την απόδοση της ομάδας του ήταν ο προπονητής της Νίκης Βόλου Γιώργος Κούτσης, τονίζοντας πως την περασμένη Κυριακή οι κυανόλευκοι είχαν να αντιμετωπίσουν τόσο τον Απόλλωνα, όσα και τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Με το Πανθεσσαλικό «κλειστό» τις τελευταίες εβδομάδες, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στον χλοοτάπητα, η Νίκη Βόλου αγωνίστηκε την περασμένη Κυριακή στο «Π. Μαγουλάς», το οποίο επίσης κλείνει, προκειμένου να αλλάξει μορφή απ’ άκρη σ’ άκρη.

Αντίπαλος των κυανόλευκων πέραν από την ομάδα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και ο κακός αγωνιστικός χώρος, με τον προπονητή της Νίκης Γιώργο Κούτση να αναφέρεται μετά το τέλος του παιχνιδιού το οποίο ήταν νικηφόρο, έστω κι αν χρειάστηκε να φθάσουμε έως το 83ο λεπτό και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέρι Λόρι, για το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Αρχικά ο 45χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην ιστορικότητα της κυριακάτικης αναμέτρησης στο «Π. Μαγουλάς»: «Πρώτα απ’ όλα να πω δύο πράγματα όσον αφορά στην ιστορικότητα αυτού του παιχνιδιού. Παίζοντας το τελευταίο παιχνίδι σ’ αυτή την έδρα, που έχουν φιλοξενηθεί ιστορικές ομάδες με μια πολύ μεγάλη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φιλοξενήθηκαν έτσι όπως γνωρίζουν αυτοί οι άνθρωποι που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή, αλλά και οι παλαιότεροι τη φιλοξενία τους και την αγάπη που έδειχναν για το ποδόσφαιρο. Αλλάζει λοιπόν μια σελίδα, ακολουθεί μια καινούρια ιστορία εξέλιξης, αλλάζοντας το γήπεδο προχωρώντας σε κάτι πιο δημιουργικό, πιο δυνατό κι εύχομαι πραγματικά έτσι όπως το έχουν φανταστεί αυτοί οι άνθρωποι το σχέδιο να πετύχει».

Σχετικά με τον αγώνα με τον Απόλλωνα πρόσθεσε: «Όσον αφορά στο παιχνίδι θεωρώ ότι μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά από την αρχή. Θα μπορούσαμε σε 2-3 περιπτώσεις να είμαστε μπροστά στο σκορ κι από εκεί και πέρα αν ξεκλείδωνε νωρίς το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε πολύ καλύτερα. Στις ομάδες που δεν έχουν την ίδια δυναμικότητα με τη Νίκη Βόλου εξυπηρετεί σε τέτοιες συνθήκες η φιλοσοφία τους στο ανασταλτικό παιχνίδι περιορίζοντας τους χώρους. Κι αυτό δυσκολεύει την κάθε ομάδα. Άρα εμείς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ομάδα του Βάιου (σ.σ. Καραγιάννη, προπονητή Απόλλωνα Μακρυχωρίου) και δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα του και ο δεύτερος αντίπαλός μας είναι ο αγωνιστικός χώρος. Μπορεί να ακούγεται λίγο τετριμμένο ή συνηθισμένο ή ως δικαιολογία, όμως δεν είναι δικαιολογία, είναι ένα γεγονός. Είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για να βγάλουμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα και να δείξουμε τις ικανότητές μας.

Κρατάμε λοιπόν το αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και κυρίως για την υπομονή τους. Έδειξαν χαρακτήρα, προσωπικότητα και πήραμε ένα παιχνίδι που ήταν πραγματικά δύσκολο. Θα μας γίνει κι αυτό ένα μάθημα να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και περισσότερο αφοσιωμένοι όσον αφορά στην τελική ενέργεια, για να μην πηγαίνει η ψυχή μας κάθε φορά στην Κούλουρη. Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα μου και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Απόλλωνα Μακρυχωρίου».

Καραγιάννης: Καλύτερη η Νίκη, αλλά…

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του απέναντι σε μία ιστορική ομάδα με πολύ καυτή έδρα, δήλωσε ο Βάιος Καραγιάννης, μετά το τέλος της αναμέτρησης του «Π. Μαγουλάς». Ο τεχνικός του Απόλλωνα Μακρυχωρίου σημείωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι αλλά δεν στάθηκε τυχερή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας πιστεύω κι όχι μόνο. Με μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με καταπληκτικό κόσμο και σε μια πολύ καυτή έδρα.

Έμεινα ευχαριστημένος από την ομάδα μου, απ’ την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια που έδωσαν και την ψυχή τους. Δυστυχώς είναι το τρίτο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι και δεν μπορέσαμε. Σίγουρα η Νίκη έχει καλύτερη ομάδα αλλά μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Νίκη πιστεύω θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και της εύχομαι να βγει στη Β’ Εθνική. Και σε εμάς εύχομαι να έχουμε λίγη περισσότερη τύχη σε όλα τα παιχνίδια. Η συνέχεια για εμάς είναι δύσκολη έχουμε άλλο ένα παιχνίδι εκτός έδρας δύσκολο με τα Σέλλανα στο Προάστιο κι από εκεί πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς αν θέλουμε να ελπίζουμε για τη σωτηρία μας. Βέβαια ο δρόμος είναι μακρύς, η προσπάθεια θα γίνει απ’ όλους μας και πιστεύω στο τέλος να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στη Νίκη και για την φιλοξενία και για τον κόσμο της και της εύχομαι ν’ ανέβει στη Β’ Εθνική».

Ευχαριστεί τον κόσμο της

Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου με ανακοίνωσή της εξάρει τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί της στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» στον τελευταίο αγώνα στην ιστορική έδρα τους, πριν την έναρξη των εργασιών αναφέροντας: «Η ΔΕ ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον υπέροχο κόσμο της για τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε για άλλη μια φορά στο γήπεδό μας.

Το αδιάκοπο τραγούδι των οπαδών μας στη θύρα 3 μετά τη λήξη του αγώνα επί 20 και πλέον λεπτά ανατρίχιασε τους πάντες.

Σε μας ήχησε στα αυτιά μας σαν σάλπισμα ευθύνης και υποχρέωσης… απέναντι στους ανεπανάληπτους οπαδούς μας, αλλά και απέναντι στην αιώνια ιστορία του συλλόγου μας.

Σας ευχαριστούμε … Blue Club Θύρα 3 Παναγιώτης Ντοκούζης, Blue Angels, Όμιλος Φιλάθλων Νίκης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου