ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τελευταία παράσταση στην «Κλούβα»

τελευταία-παράσταση-στην-κλούβα-731261

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για τελευταία φορά πριν την ανακαίνιση της «Κλούβας» η Νίκη Βόλου θα αγωνιστεί σήμερα στην ιστορική της έδρα, θέλοντας να συνδυάσει το… αντίο με μια ακόμη επιτυχία, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και απέναντι στον νεοφώτιστο Απόλλωνα Μακρυχωρίου, από την Καρδίτσα.

Με το Πανθεσσαλικό να είναι κλειστό τις τελευταίες εβδομάδες λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα, η Νίκη Βόλου επιστρέφει στο «Π. Μαγουλάς», έχοντας ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της 3ης φετινής νίκης, έπειτα από τις επιτυχίες με Θησέα Αγριάς και ΑΟ Στυλίδας.

Μεσοβδόμαδα η Νίκη Βόλου επικράτησε με 3-0 της Δήμητρας Ευξεινούπολης, για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, σε ένα παιχνίδι από το οποίο φυσικά κρατά την πρόκριση, αλλά και την επιστροφή των Αλέξανδρου Τσεμπερίδη και Χρήστου Τζιώρα, με τον τελευταίο μάλιστα να βρίσκει και δίχτυα και αμφότεροι βρίσκονται και στη σημερινή αποστολή.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ολοκληρώθηκε χθες και η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννη Δωματά, Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, Έρβιστ Μετούσι, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Ντινιωτάκη, Σταύρο Βουρδάκη, Νέτι Μέτσε, Γιώργο Ιορδανίδη, Τάσο Καντούτση, Χρήστο Τζιώρα, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς και Βασίλη Ρόβα.

Εκτός έμειναν οι Νίκος Παπαδήμας, Κρίστοφερ Μακενγκό.

Στην 4η στροφή του φετινού πρωταθλήματος οι κυανόλευκοι θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή στο «σπίτι» τους, με την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, μιας και την περασμένη Κυριακή δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από τον Παλαμά, μένοντας στο 1-1 με τον ΑΟ Σελλάνων.

Σήμερα απέναντι σε μία άλλη ομάδα από την Καρδίτσα, φιλοδοξούν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών, έχοντας την στήριξη και των φιλάθλων τους, με τους συνδέσμους των οργανωμένων να προχωρούν και σε ανακοινώσεις. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

ΒLUE CLUB: «Σήμερα η ομάδα μας θα παίξει για ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος στο «Π. Μαγουλάς» στην αγαπημένη μας κλούβα. Αυτό το παιχνίδι για εμάς και για όλους τους οπαδούς της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα, γιατί θα πάμε στο γήπεδο με μεγάλη συγκίνηση και με πολλές αναμνήσεις ο καθένας μας και θα κάτσουμε στην ΘΥΡΑ 3 για τελευταία φορά. Είναι αδύνατο μέσα από μια ανακοίνωση να εξηγήσουμε τι σημαίνει για όλους μας η ΘΥΡΑ 3 και πιστεύουμε κανείς δεν μπορεί να το κάνει, πρέπει να ζήσεις εκεί για να καταλάβεις όπως έζησαν γενιές και γενιές Νικιωτών. Σήμερα λοιπόν περιμένουμε όλο τον κόσμο στο σπίτι μας, περιμένουμε όλους όσοι έχουν περάσει από εκεί να κάτσουμε, να τραγουδήσουμε, να φωνάξουμε και να πανηγυρίσουμε τα γκολ της ομάδας μας για τελευταία φορά.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕΣ’ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΙΣΤΑ!!!

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 «Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ»».

BLUE ANGELS: «Η ιστορία των οπαδών μιας ομάδας γράφεται στα πέταλα των γηπέδων που βρίσκονται. Όταν μιλάμε για ιστορικά πέταλα και θύρες όλοι αμέσως θα σκεφτούν την ιστορική θύρα 3 του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς». Το σπίτι μας, τον χώρο που κλάψαμε, δακρύσαμε, χαρήκαμε και γελάσαμε. Όλοι έχουν να διηγηθούν και από μια ιστορία, για ένα γκολ στο 90′, για μια ήττα που μας έκοψε τα όνειρα. Όλες οι όμορφες ιστορίες κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος για να έρθουν να αντικατασταθούν από τις επόμενες. Έτσι λοιπόν και εμείς σήμερα Κυριακή στις 4μ.μ. θα είμαστε στο ΣΠΙΤΙ μας για τελευταία φορά για ένα τελευταίο πάρτι όπως μόνο εμείς ξέρουμε και όπως αρμόζει στο ιστορικό μας πέταλο. Όλοι δίπλα στην ομάδα μας για να συνεχιστεί η ιστορία από εκεί που θα σταματήσει».

Παπακωνσταντίνου στο «Π. Μαγουλάς»

Ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Μακρυχωρίου σήμερα στο «Π. Μαγουλάς» και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Βασίλης Καλύβας και Χρήστος Δόσκορης από την ίδια Ένωση. Πέρυσι ο Ν. Παπακωνσταντίνου είχε βρεθεί στο Καρπενήσι, όπου η Νίκη κέρδισε με 5-0 τον ΑΠΟΚ Βελούχι, ενώ για φέτος το σημερινό, είναι το πρώτο του παιχνίδι σε Εθνική κατηγορία.

Μία νίκη, δύο ήττες

Μία νίκη και δύο ήττες είναι ο απολογισμός για τον Απόλλωνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ξεκίνησε με εντός έδρας νίκη απέναντι στον Πιερικό με σκορ 1-0, για να ηττηθεί στη συνέχεια με 2-1 στο Βελεστίνο από τον Θησέα Αγριάς. Στην 3η στροφή του πρωταθλήματος γνώρισε και την πρώτη εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Στυλίδας επίσης με 1-2. Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός, Βάϊος Καραγιάννης βλέπει για ακόμη ένα ματς το απουσιολόγιό του να είναι «καθαρό». Στο ρόστερ της Θεσσαλικής ομάδας βρίσκεται ο Θωμάς Μυργιώτης, ο οποίος τη σεζόν 2010-11 ήταν μέλος της Νίκης, έχοντας μία ολιγόλεπτη συμμετοχή, με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, ενώ στη συνέχεια φόρεσε για δύο χρόνια και τη φανέλα του Πυράσου.

Τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα

Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα του αγώνα με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου που θα διεξαχθεί στο «Π. Μαγουλάς» όρισε διαφορετική τιμή εισόδου για τη θύρα 3, ενώ παιδιά έως 17 ετών θα εισέρχονται δωρεάν.

Αναλυτικά: «Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Απόλλων Μακρυχωρίου για την 4η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής 2018-2019, σήμερα Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 4μ.μ.

Η γενική τιμή εισόδου ορίστηκε στα 10€, ενώ για τις γυναίκες στα 5€.

Ταυτόχρονα η ΔΕ ποδοσφαίρου γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα του σημερινού αγώνα, για την καρδιά και την ψυχή της ομάδας που είναι οι οργανωμένοι μας οπαδοί (λόγω της ερχόμενης ανακατασκευής του ιστορικού μας γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς») αποφάσισε να ορίσει μόνο για τη θύρα 3 τιμή εισιτηρίου 5€, ενώ όλοι οι μαθητές έως 17 ετών θα εισέλθουν δωρεάν στην αγαπημένη μας θύρα. Η πρόσβαση θα γίνεται μόνο όπισθεν του γηπέδου από την οδό Πολυτεχνείου (από την πλευρά των ακαδημιών ποδοσφαίρου) όπου θα υπάρχει και εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας.

Οι κάτοχοι των εισιτήριων διάρκειας θα έχουν πρόσβαση και στη σκεπαστή αλλά και στη θύρα 3 όμως η είσοδός τους θα γίνεται αποκλειστικά από τη θύρα 1 στην οδό Μαιάνδρου από όπου οι κάτοχοι των κατηγοριών Fans, Ladies και Kids θα παραλαμβάνουν τις νέες τους κάρτες».

Γενική συνέλευση οι βετεράνοι της Νίκης

Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, καλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του. Η συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 8μ.μ. στα γραφεία του Ερασιτέχνη, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου