ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στον Παλαμά τελικά η Νίκη

στον-παλαμά-τελικά-η-νίκη-737557

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Νίκης Βόλου για το ερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων και για την 3η στροφή του πρωταθλήματος.

ΑΟ Σελλάνων και Νίκη Βόλου, όπως και ο Ολυμπιακός είναι οι τρεις ομάδες, που μέχρι στιγμής έχουν το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα και έτσι το παιχνίδι της Κυριακής μοιάζει με ντέρμπι κορυφής, έστω κι αν ακόμα είμαστε στην αρχή του φετινού μαραθωνίου.

Η αναμέτρηση, όπως ενημέρωσε σχετικά και ο ΑΟ Σελλάνων θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Παλαμά, αφού η φυσική έδρα του ΑΟΣ στο Προάστιο Καρδίτσας, δεν θα είναι έτοιμη λόγω εργασιών μέχρι την ερχόμενη Κυριακή.

Τόσο το BlueClub, όσο και οι BlueAngels ετοιμάζουν εκδρομή προαναγγέλλοντας με ανακοινώσεις τους.

BLUECLUB: «Δυο νίκες είχαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και απ’ ό,τι βλέπουμε οι ομάδες του συλλόγου μας ξεκίνησαν με σοβαρότητα τις επίσημες υποχρεώσεις. Τώρα ήρθε και η σειρά μας να δείξουμε πόσο αγαπάμε και στηρίζουμε την ομάδα μας και την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι άνθρωποι ώστε να πρωταγωνιστεί η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΝΤΟΥ. Επιβάλλεται την Κυριακή να είμαστε όλοι στον Παλαμά. Κλείνουμε τηλεόραση, ραδιόφωνο και ιντερνέτ και δηλώνουμε συμμέτοχη στην εκδρομή που διοργανώνει ο σύνδεσμος μας. Σηκωνόμαστε από τους καναπέδες και πάμε οπού κι αν παίζει η ομάδα μας. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή βράδυ στα γραφεία του συνδέσμου μας Αναπαύσεως 27».

BLUEANGELS: «Ακόμα μια Κυριακή έρχεται και θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται εκτός έδρας στο γήπεδο του Παλαμά. Η παρουσία μας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για να στηρίξουμε την ομάδα μας, όπως μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε. Για ακόμα μια φορά θα κάνουμε έδρα μας ένα ξένο γήπεδο και θα ωθήσουμε την ομάδα στην κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να συνεχίσει το αήττητο σερί νικών της. Δηλώσεις συμμετοχής με μήνυμα στη σελίδα του συνδέσμου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

Ο ΑΟ Σελλάνων για το παιχνίδι της Κυριακής

Ο ΑΟ Σελλάνων έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος και σε ανακοίνωση για το παιχνίδι της Κυριακής τονίζει:

«Την Κυριακή 14/10 η ομάδα μας δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα με αντίπαλο το ιστορικό σωματείο της Νίκης Βόλου στο γήπεδο του Παλαμά. Έπειτα από τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα με τη Στυλίδα και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, πέραν από την ικανοποίηση είμαστε όλοι μας αποφασισμένοι να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας τον κόσμο ώστε να γίνει ο δωδέκατος και πολυτιμότερός μας παίκτης. Να χειροκροτήσουμε κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και στο τέλος να στήσουμε μια ακόμη κυανόλευκη γιορτή».

Στο Πανθεσσαλικό με Ολυμπιακό Βόλου

Μπορεί το βολιώτικο ντέρμπι να αργεί ακόμη μέχρι και την 6η αγωνιστική, ωστόσο μετά το κλείσιμο του Πανθεσσαλικού Σταδίου από χθες, για εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα, στην Νίκη, που θα είναι και τυπικά γηπεδούχος, πιστεύουν πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό.

Οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Οκτωβρίου αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί συνολικά για δύο εβδομάδες.

Σημειώνεται πως το βολιώτικο ντέρμπι έχει προγραμματιστεί για τις 4 Νοεμβρίου. Από την άλλη στο «Π. Μαγουλάς» θα δοθεί όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και συγκεκριμένα στις 21 Οκτωβρίου.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι κυανόλευκοι επέστρεψαν και πάλι από χθες στις προπονήσεις και στη χθεσινή συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης. Επίσης από σήμερα αναμένεται να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς και ο

Γιάννης Δωματάς, που χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα. Όσον αφορά στον Χρήστο Τζιώρα, ο οποίος είναι 100% έτοιμος, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί απέναντι στη Δήμητρα Ευξεινούπολης την επόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο ΕΠΣΘ.

Ευχαριστεί τον ΑΟ Στυλίδας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νίκη Βόλου, ευχαριστεί τη διοίκηση του ΑΟ Στυλίδα, για την άψογη φιλοξενία που πρόσφερε στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ευχαριστεί την Διοίκηση του Α.Ο. Στυλίδας για την φιλοξενία προς την ομάδα μας στο πλαίσιο της μεταξύ μας αναμέτρησης για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και δεσμευόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του 2ου γύρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τέλος ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας που βρέθηκε στο ΔΑΚ Στυλίδας, για την μαζική και υποδειγματική παρουσία του, δίνοντας όπως πάντα ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου