ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η επιστροφή Μπούις φέρνει ανακοινώσεις

η-επιστροφή-μπούις-φέρνει-ανακοινώσε-802030

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Από το Βέλγιο, που αυτές τις μέρες φορά τα γιορτινά του ελέω και της πρόκρισης της Εθνικής ομάδας στην 4άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιστρέφει σήμερα ο προπονητής της Νίκης Βόλου Φάντζιο Μπούις και έτσι ένα-ένα τα ανοιχτά θέματα των κυανόλευκων μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Στο Βέλγιο βρέθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του Βέλγου τεχνικού, Ανδρέας Γεωργίου, και από σήμερα αναμένονται ανακοινώσεις σε μία σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας περιόδου αλλά και την προετοιμασία.

Στόχος των κυανόλευκων είναι να δώσουν σχεδόν μία ντουζίνα φιλικά παιχνίδια, και με ομάδες από την Super League και κλεισμένο μέχρι στιγμής δείχνει να είναι το φιλικό με τον Παναιτωλικό, τέσσερις μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 29 Ιουλίου, με την ομάδα του Αγρινίου να επιστρέφει από το Πήλιο μετά την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Η Νίκη θα ανηφορίσει για τα Χάνια είτε στις 6 είτε στις 8 Αυγούστου, με την επιστροφή να λογίζεται μετά από δύο εβδομάδες. Από κει και πέρα σχεδιάζουν να δώσουν ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με ομάδα της Super League, πιθανότατα στις αρχές Σεπτεμβρίου και από κει και πέρα σίγουρα θα προστεθούν φιλικά με ομάδες από την ίδια κατηγορία και την Γ’ Εθνική, όπως φυσικά και με ομάδες της Μαγνησίας, που μετέχουν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ.

Από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, έδρα των κυανόλευκων από την περσινή σεζόν, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με την «πρώτη» να ορίζεται για την Τετάρτη 25 Ιουλίου.

Μέχρι σήμερα οι κυανόλευκοι έχουν προχωρήσει στην ενίσχυσή τους σχεδόν σε όλες τις θέσεις, πλην από αυτή του τερματοφύλακα, όπου παρέμειναν οι Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, όπως και ο νεαρός Παύλος Τασιάς.

Στην αμυντική γραμμή, Χρήστος Καρτσαμπάς, Βασίλης Λάιος, Νίκος Παπαδήμας, παραμένουν στα κυανόλευκα,με τον Ερβιστ Μετούσι να αποτελεί νέα μεταγραφή για τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ αναμένεται και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, για τη θέση του αριστερού μπακ.

Στη μεσαία γραμμή παραμένουν από την περσινή περίοδο οι Νέτι Μέτσε, Γιώργος Ιορδανίδης, Γιάννης Βέργος, Αλέξανδρος Καρτσαμπάς και ο νεαρός Γιάννης Κουτσούκης, ενώ έχουν προστεθεί οι Φάμπιο Ταβάρες και Κρίστοφερ Μακενγκό.

Μεσοεπιθετικά οι κυανόλευκοι διατήρησαν στις τάξεις τους τον Σταύρο Βουρδάκη, και τον Αλέξανδρο Σιώμο, ενώ πρόσθεσαν τους Λόρι Κέρι και Γιάννη Δωματά, με το… βαρύ πυροβολικό Χρήστο Τζιώρα και Αλέκο Αναστασίου να παραμένουν επίσης ποδοσφαιριστές της Νίκης.

Τρισάγιο στη μνήμη Παναγιώτη Ντοκούζη

Τρισάγιο στη μνήμη του Παναγιώτη Ντοκούζη θα τελεστεί από το Blue Club σήμερα Δευτέρα 9 Ιουλίου, στο μνημείο που βρίσκεται στο δρόμο για τα Πευκάκια.

Από τον αδόκητοο χαμό του Παναγιώτη πέρασαν πλέον 21 χρόνια, με το νήμα της ζωής να κόβεται για έναν από τους πρωτεργάτες του Blue Club το 1997. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Blue Club-Θύρα 3 θα τελέσει Τρισάγιο στη μνήμη του πιστού οπαδού της Νίκης στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του, στα Πευκάκια. Για τον λόγο αυτό ο σύνδεσμος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Σήμερα και ώρα 7μ.μ. θα τελεστεί Τρισάγιο στη μνήμη του αδερφού μας Παναγιώτη Ντοκούζη. Όποιος θέλει μπορεί να παρευρεθεί στο μνημείο, όπου έχει στηθεί στον δρόμο για τα Πευκάκια. Κι εκεί ψηλά Νικάρα θα φωνάζω…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου