ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παρέμεινε και ο Βουρδάκης στη Νίκη

παρέμεινε-και-ο-βουρδάκης-στη-νίκη-807391

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στην ανανέωση της συνεργασίας και με τον Σταύρο Βουρδάκη προχώρησε η Νίκη Βόλου, με τον 19χρονο Βολιώτη μεσοεπιθετικό να εξαργυρώνει την καλύτερη του χρονιά με τα κυανόλευκα.

Από τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν γέννημα – θρέμμα του συλλόγου ο 19χρονος Βουρδάκης δεν θα μπορούσε να λείψει και από τη φετινή προσπάθεια των κυανόλευκων, περιμένοντας και διεκδικώντας πλέον ακόμη περισσότερες από τη χρονιά που πέρασε.

Την χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός συμμετείχε στα περισσότερα παιχνίδια από ποτέ σε εθνικές κατηγορίες, μιας και σε επίπεδο πρωταθλήματος είχε συνολικά 16 συμμετοχές, εκ των οποίων η μία απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων, ως βασικός αλλά και αρκετές συμμετοχές στα Κύπελλα ΕΠΣΘ και Ερασιτεχνών στη συνέχεια.

Στο σύνολο έπαιξε 353 λεπτά και αξίζει να σημειωθεί πως την αμέσως προηγούμενη περίοδο είχε μόλις 2 συμμετοχές και 1 στο Κύπελλο, ενώ είχε και ακόμη 5 παρουσίες στη Γ’ Εθνική με την φανέλα του Πυράσου, όπου και είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Νίκη το δεύτερο εξάμηνο της αγωνιστικής σεζόν 2015-16.

Σε ανακοίνωση της η Δ.Ε. αναφέρει: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Βουρδάκη για την νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Σταύρος Βουρδάκης είναι γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1999 και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας μας ενώ ήταν και μέλος της ομάδας Κ17 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League την σεζόν 2014-2015. Τη σεζόν 2016-2017 με την φανέλα της Νίκης είχε 2 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ενώ την σεζόν 2017 – 2018 αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Συνέχεια με τα μπακ…

Πλέον η συνέχεια αναμένεται να δοθεί με την απόκτηση του δεξιού μπακ Έρβιστ Μετούσι από τον ΑΟ Σελλάνων και του γνώριμου Θοδωρή Παπαδόπουλου για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, έχει φορέσει ακόμη δύο φορές τα κυανόλευκα τόσο στη Football League, όσο και στην πρώτη χρονιά της Γ’ Εθνικής. Ήταν μάλιστα συμπαίκτης του Λόρι Κέρι στον Αστέρα Αμαλιάδας, κατακτώντας επίσης το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπως πρωταθλητής στην κατηγορία ήταν και με τον Απόλλωνα Λάρισας, μία χρονιά πριν.

Την τελευταία χρονιά με τον Αστέρα ήταν βασικός, μετρώντας συνολικά 26 συμμετοχές, ενώ με την ομάδα της Λάρισας κατέγραψε 28, σκοράροντας και δύο τέρματα την περίοδο 2016-17.

H περίπτωση του Έρβιστ Μετούσι (γεν. 13/05/1991) μοιάζει να είναι «τελειωμένη» για τη Νίκη, με τον Αλβανό δεξιό μπακ να ντεμπουτάρει πέρυσι σε εθνική κατηγορία, παίζοντας και αντίπαλος με τους κυανόλευκους κόντρα στους οποίους πέτυχε το μοναδικό του τέρμα στο πρωτάθλημα, όπου μέτρησε 20 παρουσίες και μάλιστα όλες ως βασικός και αναντικατάστατος!

Από το περσινό ρόστερ στη Νίκη συνεχίζουν πλέον οι: Μένιος Θεολόγης, Νίκος Τζήμας, Χρήστος Καρτσαμπάς, Αλέξανδρος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας, Βασίλης Λάιος Γιάννης Βέργος, Γιώργος Ιορδανίδης, Νέτι Μέτσε, Αλέκος Αναστασίου, Χρήστος Τζιώρας, Σταύρος Βουρδάκης, ενώ οι προσθήκες μέχρι σήμερα είναι αυτές των Λόρι Κέρι, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννη Δωματά και Κρίστοφερ Μακενγκό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου