ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπροστάρης ο Ιμεράι

μπροστάρης-ο-ιμεράι-22765

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στο… πόστο που ανέλαβε έστω και άτυπα από τον περασμένο Ιανουάριο θα συνεχίσει ο Νίκος Ιμεράι, παραμένοντας σε ηγετικό ρόλο στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, με τον νεόκοπο παράγοντα να προαναγγέλλει αλλαγές στη σύνθεση της επιτροπής ποδοσφαίρου, αλλά και μεταγραφές από το πάνω ράφι.

Την ώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα προετοιμάζεται για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνας με τον Αστέρα στην Ιτέα, για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ο Νίκος Ιμεράι, μέχρι πρότινος Α’ αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και εκ των βασικών χορηγών της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια προανήγγειλε πως αναλαμβάνει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος με τη σύμφωνη γνώμη και των υπολοίπων μελών. Ο κ. Ιμεράι σχολίασε πως στη Δ.Ε. θα υπάρξουν ανακατατάξεις αλλά και προσθήκες νέων μελών, με στόχο η Νίκη να γίνει ακόμη πιο δυνατή διοικητικά μετά τη φετινή… πειραματική χρονιά.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του BlueHeartFM, τόνισε πως η ομάδα θα ενισχυθεί με τουλάχιστον έξι ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ενώ κοντά στα κυανόλευκα βρίσκεται και ένας ποδοσφαιριστής, που είναι πρώτος σκόρερ στη χώρα του με 25 τέρματα, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Αρχικά ο κ. Ιμεράι ανέφερε: «Είχα μία συνάντηση με τον κ. Φάτση, τον κ. Βενέτη και όλη τη Δ.Ε., και αποφασίσαμε την ευθύνη πλέον να την έχει ένας άνθρωπος και όχι δέκα άτομα όπως πριν, και κάποιος να είναι μπροστάρης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Παράλληλα υπάρχουν προτάσεις από κάποιους να γίνουν μέλη της διοίκησης. Άτομα δυνατά οικονομικά, που μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια. Μάλιστα, αν αυτές οι επαφές δεν πήγαιναν λίγο πίσω χρονικά, αυτή τη στιγμή θα είχαμε και ανακοινώσεις. Παρόλα αυτά μέχρι το τέλος της βδομάδας πιστεύω ότι θα έχουμε.

Σχετικά με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών επεσήμανε: «Όσον αφορά τις ανανεώσεις, δεν έχω μιλήσει ακόμη με τους παίκτες, γιατί περιμένω να γίνει ο αγώνας με τον Αστέρα Ιτέας, αλλά μετά τον αγώνα θα τους παρέχουμε δείπνο κι εκεί θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και να τα πούμε όλα. Με τους παίκτες που θέλουμε να κρατήσουμε, μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε μιλήσει και θα μπορούμε να τους ανακοινώσουμε. Έχουμε προχωρήσει και σε κάποιες προφορικές συμφωνίες με παίκτες που θέλουμε και θέλουν να έρθουν στην ομάδα, όμως αν δεν έχουμε τα δελτία στα χέρια μας, δεν μπορούμε να τους ανακοινώσουμε».

Αναφορικά με την έλευση ποδοσφαιριστών: «Υπάρχει και μία καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή, τον οποίο το τεχνικό τιμ θέλει να παρακολουθήσει από κοντά και να αποφασίσει αν μας κάνει. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική της χώρας του και πέτυχε 25 γκολ στο πρωτάθλημα. Έχουμε καταλήξει ότι η ομάδα χρειάζεται 5-6 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, το λιγότερο».

Κλείνοντας, ο κ. Ιμεράι επανέλαβε πως ξεκάθαρος στόχος για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η άνοδος, ζητώντας όμως και τη βοήθεια του κόσμου: «Φέτος ο στόχος είναι ξεκάθαρα η άνοδος. Αυτή η κατάσταση στη Γ’ Εθνική μάς έχει κουράσει όλους. Η άνοδος ήταν και ο στόχος, όταν αναλάβαμε, αλλά οι υποχρεώσεις της ομάδας ήταν πάρα πολλές κι εμείς δώσαμε περισσότερο βάση στην οργάνωση και στο νοικοκυριό της ομάδας. Μόνο με τον σωστό προγραμματισμό μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα. Προχειροδουλειές από εμάς δεν θα γίνουν. Εφόσον έχουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Αν η ομάδα κόβει 1.000 εισιτήρια σε κάθε αγώνα, δεν έχει ανάγκη κανέναν. Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης. Περιμένω τον κόσμο να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις

Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις, ξεκίνησε και πάλι από χθες μετά το ρεπό της περασμένης Κυριακής. Από τον αγώνα της Ιτέας σίγουρα απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Γιάννης Ντινιωτάκης και Παναγιώτης Κοντοές, όπως και ο τραυματίας Χρήστος Τζιώρας. Σημειώνεται πως στις προπονήσεις δεν παίρνει μέρος εδώ και αρκετό καιρό ο Σέναντ Μπάιριτς, με τον Κροάτη μέσο να θεωρείται πιθανότατα παρελθόν για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Όσον αφορά τους Μανώλη Γενιτσαρίδη και Γιώργο Ιορδανίδη, οι δύο παίκτες συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους και η συμμετοχή τους στον αυριανό αγώνα παραμένει αμφίβολη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου