ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μία νίκη σε δύο αγώνες

μία-νίκη-σε-δύο-αγώνες-69091

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Αύριο πέφτει η αυλαία στην 25η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί την κυπελλούχο ομάδα των Τρικάλων, τον Διγενή Νεοχωρίου, στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν αύριο Τετάρτη, μιας και για την περασμένη Κυριακή υπήρχε προγραμματισμένη αναμέτρηση με τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Τρικάλων, στον οποίο ο Διγενής Νεοχωρίου επιβλήθηκε έστω και δύσκολα με 1-0 του Βράχου Καστρακίου, και μάλιστα στην παράταση (111’) με τέρμα του Τσαλάκου.

Πλέον στο κυανόλευκο στρατόπεδο θέλουν μόλις μία νίκη, και κατά συνέπεια τρεις βαθμούς, έτσι ώστε να κλειδώσουν την 2η θέση από την οποία απομακρύνθηκε ο ΓΣ Αλμυρού (40β.), έπειτα από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Στην 2η θέση παρέμεινε η Νίκη Βόλου έχοντας 42 βαθμούς, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο από τον Αστέρα (41β.), ο οποίος ανέβηκε στην 3η θέση και στο -1 από την ομάδα του Βόλου, φιλοξενώντας τη μάλιστα και στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος στην Ιτέα.

Βέβαια η Νίκη Βόλου, με πιθανή επικράτηση της αύριο επί του υποβιβασμένου Διγενή θα παίξει δίχως να έχει βαθμολογικό κίνητρο στο τελευταίο της παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα εισιτήρια με Διγενή

«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, την Τετάρτη 28/03/2018 στις 15:00, με τον Διγενή Νεοχωρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό-παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο: Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα, αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι της Τετάρτης 28/03/2018.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος».

Αύριο η κλήρωση

Εξάλλου οι υποχρεώσεις των κυανόλευκων δεν σταματούν στο πρωτάθλημα, αφού στις 11 Απριλίου, ξεκινά και η β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, η κλήρωση της οποίας θα γίνει γνωστή αύριο Τετάρτη.

Πριν την αναμέτρηση με τον Διγενή Νεοχωρίου, η Νίκη Βόλου θα γνωρίζει και τον αντίπαλό της για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ.

Οι κάτοχοι των κυπέλλων στις 53 Ενώσεις θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους, σε μια διοργάνωση με φόντο τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική για τον τελικό νικητή, από τον οποίο η Νίκη δεν έχει κέρδη πέραν από το γόητρο και τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ποδοσφαιριστών, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί την επόμενη χρονιά.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 28/3 και ώρα 11π.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ, και η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/4. Συγκεκριμένα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στο Πάρκο Γουδή (αίθουσα Ε.Ε.) θα διενεργηθεί η κλήρωση της 1ης, 2ης και 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων περιόδου 2017-18.

Η Νίκη Βόλου θα συμμετάσχει στον 4ο όμιλο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μαζί με τις Κυπελλούχους των ΕΠΣ Ευρυτανίας (AΠΟΚ Βελούχι), Καρδίτσας (ΑΟ Σελλάνων), Λάρισας (Αχιλλέας Φαρσάλων – Οικονόμος Τσαριτσάνης 27/3), Τρικάλων (Διγενής Νεοχωρίου), Φθιώτιδας (ΑΟ Καλαποδίου), Φωκίδας (Αστέρας Ιτέας).

Κάθε Όμιλος θα αναδείξει τον νικητή του μετά από τις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές.

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν σε πέντε (5) αγωνιστικές ως ακολούθως:

1η αγωνιστική:

Τετάρτη 11 Απριλίου

2η αγωνιστική:

Τετάρτη 25 Απριλίου

3η αγωνιστική:

Τετάρτη 9 Μαΐου

4η αγωνιστική:

Τετάρτη 23 Μαΐου

5η αγωνιστική:

Τετάρτη 30 Μαΐου

Τελικός: Σάββατο 9 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου