ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αισιοδοξία για νέα νίκη

αισιοδοξία-για-νέα-νίκη-125359

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Για πρώτη φορά η Νίκη Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί χωρίς να έχει τον κόσμο στο πλευρό της, με τη… μετακίνηση στο γήπεδο της Νεάπολης να απαγορεύεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου συγκεντρώνει αναμφίβολα τα βλέμματα όλων, με τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλος να φιλοξενεί τη 2η της βαθμολογίας Νίκη Βόλου, η οποία είναι η μόνη ομάδα που έκανε «ζημιά» φέτος στους κυανέρυθρους, υποχρεώνοντάς τους στη μοναδική ήττα μέχρι σήμερα, ενώ η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής ήταν και η μοναδική που η ομάδα του Χουάν Φεράντο δεν βρήκε δίχτυα.

Βάσει αριθμών το ερχόμενο Σάββατο κοντράρονται όχι μόνον ο πρώτος με τον δεύτερο, αλλά και η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (50 τέρματα) του ΝΠΣ Βόλος, με την καλύτερη άμυνα (9 τέρματα) της Νίκης Βόλου.

Οι κυανόλευκοι για πέντε σερί αγώνες δεν έχουν δεχθεί τέρμα και φιλοδοξούν να συνεχίσουν το σερί τους και να φύγουν από τη Νεάπολη με τους τρεις βαθμούς, με τους οποίους μπορούν να αισθάνονται ακόμη πιο άνετα στη 2η θέση αρχικά αλλά και για να μειώσουν από την πρώτη στους 9 βαθμούς.

Από την τελευταία της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού, η Νίκη τρέχει ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων, έχοντας επικρατήσει αρχικά του ΑΠΟΚ Βελούχι για να ακολουθήσουν οι νίκες επί Αστέρα Ιτέας, Ρήγα Φεραίου, ΑΟ Σελλάνων, Αχιλλέα Φαρσάλων, Οπούντιου Μαρτίνου, ενώ έχουν και δύο ισοπαλίες με Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας και με Θήβα στο Πανθεσσαλικό.

Η προετοιμασία

Από χθες μπήκαν επί της ουσίας σε ρυθμούς ντέρμπι οι παίκτες της Νίκης Βόλου, οι οποίοι μετά το ρεπό της Τρίτης επέστρεψαν στις προπονήσεις. Από το μπλοκάκι του κυανόλευκου τεχνικού τιμ των Ξηροφώτου – Μπούις απουσιάζει ο Στέφανος Κραγιόπουλος, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου, αλλά να δέχεται την 4η κίτρινη κάρτα στο τρέχον πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Βέργου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον αρχηγό των κυανόλευκων να έχει ενοχλήσεις, αλλά έχει εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, μένοντας στην κερκίδα στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Ετσι δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα ο Παναγιώτης Κοντοές, ο οποίος μέχρι σήμερα μετρά μία συμμετοχή για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, αγωνιζόμενος στο πλάι του Χρήστου Καρτσαμπά κόντρα στην Ακρόπολη Σέσκλου.

Στο Π. Μαγουλάς οι Blue Angels

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Blue Angels για παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος αναφέροντας αναλυτικά: «Σε μια χρονιά που κάποιοι αποφάσισαν από τον Αύγουστο ποια ομάδα θα ανέβει στη Β’ Εθνική εμείς στεκόμαστε απέναντί τους και σε πείσμα των καιρών θα βρεθούμε μπροστά τους. Απέναντι σε αυτούς που παίζουν με τις τύχες των Νέων Αθλητών Νίκης. Απέναντι σε αυτούς που θέλουν ένα “καθαρό” ποδόσφαιρο. Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου η Νίκη αντιμετωπίζει στο ’’γκέτο’’ της Νεάπολης για τη χάρη κάποιου, την ομάδα του Δημαρχείου. Εμείς θα είμαστε εκεί να βροντοφωνάξουμε για την ομάδα μας, για την καψούρα μας. Καλούμε όλον τον κόσμο της ομάδος μας στην Μαιάνδρου μπροστά στο γήπεδο Π. Μαγουλάς μετά τις 12 το μεσημέρι να υπερασπιστεί τα ιδανικά της Νίκης Βόλου και να υψώσει το ανάστημα του κατά της παρανομίας που συντελείται στην πόλη μας και στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλοι της Νίκης Βόλου, μετά και τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο συλλόγων, δεν θα μπορούν να δώσουν το παρών στο γήπεδο της Νεάπολης.

Διαιτητής του σαββατιάτικου αγώνα θα είναι ο κ. ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Βασίλη Μάνο και Αλέξανδρο Μπαλιάγκα από την ίδια Ένωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου