ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενδιαφέρον και για Ακασού

ενδιαφέρον-και-για-ακασού-181949

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν και πάλι από χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, με τους κυανόλευκους να προετοιμάζονται για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή των εορτών.

Με δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας και απέναντι στον Ρήγα Φεραίο, που πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό, οι κυανόλευκοι επιθυμούν μια νέα αρχή στο νέο έτος, ψάχνοντας παράλληλα και για τις καλύτερες δυνατές λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Για τον λόγο αυτό στο στόχαστρο βρίσκεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΓΣ Αλμυρού αλλά φυσικά και της Νίκης, Ζαν Μπαπτίστ Αριάν Ακασού, με τον 32χρονο Ιβοριανό μέσο να μη λέει όχι στην επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια. Πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ με την ομάδα του ΓΣΑ, αφού πέρα από το Κύπελλο ΕΠΣΘ κατέκτησε και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, για να αποχωρήσει το καλοκαίρι για την Πύλο και τον Τσικλητήρα, ενώ πέρα από ΓΣΑ και Νίκη Βόλου έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η περίπτωση τόσο του Ακασού, όσο φυσικά και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών που κοιτάζουν οι κυανόλευκοι, θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες, με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού να μοιάζει επιτακτική μετά την αποχώρηση του Σεραφείμ Μωυσίδη, ενώ οι Στέφανος Ξηροφώτος και Φάντζιο Μπούις στη χθεσινή προπόνηση δεν είχαν στη διάθεση τους, τους Μένιο Θεολόγη, Αντον Ντόλγκι και Μανώλη Γενιτσαρίδη, οι οποίοι μετά από σχετική άδεια θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Εκδρομή στην Euroleague

Στις 4 Ιανουαρίου τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ της Νίκης Βόλου (Παιδικό και Μίνι) θα πραγματοποιήσουν εκδρομή στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες

ΑΣ Πέρα Π. Φάληρο και Μίλωνα. Μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Νότια προάστια της Αθήνας η αποστολή της Νίκης θα ανηφορίσει στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ στο Μαρούσι για να παρακολουθήσει αγώνα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ και της Εuroleague μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Αναντολού Εφές.

Την αποστολή στην Αθήνα θα συνοδέψουν ο υπεύθυνος Ακαδημιών Χρήστος Αθανασιάδης, ο προπονητής Ανδρέας Τσιριγωτάκης, οι έφοροι των τμημάτων υποδομής Δημήτρης Μανώλης, Μάνθος Μπάντελης, ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής Χαράλαμπος Τουτουτζόγλου και γονείς-συνοδοί. Ετσι, η Νίκη Βόλου μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Τρίκαλα και στη Λάρισα με την παρακολούθηση αγώνων Α1 Εθνικής κατηγορίας, όπως και με τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στην Γ΄ Εθνική, και τέλος με τη διεξαγωγή του τουρνουά μπάσκετ στην Πορταριά, συνεχίζει την προσπάθειά της για διεύρυνση των (μπασκετικών) εικόνων των παιδιών.

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά

Τουρνουά καλαθοσφαίρισης ακαδημιών διοργανώνεται από τις ομάδες της Νίκης Βόλου, του Γ.Σ. Βόλου και του Ολυμπιονίκη με τη συμμετοχή και του Αθλητικού Ομίλου Σουφλάρια. Οι αγώνες για όλα τα ηλικιακά τμήματα των ακαδημιών πραγματοποιούνται στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας και στο Βάκης Παρασκευόπουλος, ξεκινώντας από χθες έως και τις 29 Δεκεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου