ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιτακτική νίκη κόντρα στον ουραγό

επιτακτική-νίκη-κόντρα-στον-ουραγό-211760

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μονόδρομος είναι οι τρεις βαθμοί στο σημερινό παιχνίδι για τη Νίκη Βόλου, η οποία φιλοξενεί τον ΑΠΟΚ Βελούχι στις 3μ.μ. στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, θέλοντας να επανακάμψει μετά την ήττα από τον ΓΣ Αλμυρού.

Μετά την πανηγυρική δικαίωση για την ομάδα της Νίκης Βόλου από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία δικαίωσε σε δεύτερο βαθμό τους κυανόλευκους και ανέβηκαν βαθμολογικά, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς για το παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω έλλειψης γιατρού, στόχος είναι οι τρεις νίκες μέχρι το φινάλε του Α’ Γύρου.

Αρχής γενομένης από σήμερα Κυριακή και απέναντι στον ουραγό αλλά επικίνδυνο ΑΠΟΚ Βελούχι, οι κυανόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς στο πρώτο από τα τρία παιχνίδια που αποτελούν τελικό.

Πέρα από το σημερινό αγώνα, μέχρι το τέλος του 2017 οι Βολιώτες έχουν να αντιμετωπίσουν στη συνέχεια εκτός έδρας τον Διγενή Νεοχωρίου, για να επιστρέψουν και πάλι στο Πανθεσσαλικό για την αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Ιτέας.

Διαιτητής στη σημερινή αναμέτρηση όπως όρισε η ΕΠΟ θα είναι ο κ. Λάμπρος Μπεκιάρης, μαζί με τους βοηθούς κ.κ. Βογιατζή (Καρδίτσα) και Μανασή (Τρίκαλα). Την τελευταία φορά που η Νίκη συνάντησε τον κ. Μπεκιάρη ήταν πέρυσι στην Άρτα, όταν οι Βολιώτες είχαν ηττηθεί με 2-0 στις 7/5/17. Νωρίτερα ήταν διαιτητής στην αναμέτρηση Νίκη Βόλου-Πιερικός (1-0) και Νίκη Βόλου-Εθνικός Φιλιππιάδας (2-1).

Οι τιμές των εισιτηρίων

Η ΔΕ ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, σε ανακοίνωσή της αναφέρει σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό σήμερα Κυριακή:

«Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την αναμέτρηση της Κυριακής 03/12/2017 με τον ΑΠΟΚ Βελούχι.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος: 10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

Γυναικών: 5€

Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο: Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από τη Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από τη Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής 03/12/17.

Ασφάλεια: Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας».

Συνεχίζει τη φιλανθρωπική δράση ο Ομιλος

Φιλανθρωπική δράση αναλαμβάνει για πολλοστή φορά η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης. ενόψει και των εορτών και σε ανακοίνωση σημειώνεται: «Η Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αποφάσισε να ενισχύσει ανήμπορους συνανθρώπους μας, οικογένειες που έχουν ανάγκη όπως και ευαγή ιδρύματα.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία θα αποδοθούν σε ανθρώπους και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Στόχος της Λέσχης Φιλάθλων Νίκης Βόλου είναι να ενισχυθούν με τρόφιμα μακράς διαρκείας, γι’ αυτό και καλούμε τους φορείς, επιχειρήσεις αλλά και κάθε πολίτη που θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο, να υποστηρίξει το έργο μας.

Καλούμε όλους όσοι έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους και με αγάπη, ευαισθησία και αλληλεγγύη, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, μιας και τα προβλήματα επιβίωσης γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Πιστεύουμε πως και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία.

Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης στην οδό Μαιάνδρου29. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6985663177».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου