ΜΠΑΣΚΕΤ

Επεσε η αυλαία στο 1o Basketball Camp της Νίκης Βόλου

επεσε-η-αυλαία-στο-1o-basketball-camp-της-νίκης-βόλου-459577

Με μεγαλειώδη τρόπο έπεσε χθες η αυλαία στο 1ο Camp μπάσκετ που διοργάνωσε από την περασμένη Παρασκευή, η νεοσυσταθείσα διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου, με πάνω από 150 παιδιά όλων των ηλικιών να δίνουν το παρών στο Πολιτιστικό Άλσος της Νέας Ιωνίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι θέλησαν να φέρουν κοντά τους όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, για να γνωρίσουν τα μυστικά του μπάσκετ σε ένα επιμορφωτικό τριήμερο, με προπονήσεις από εξειδικευμένους προπονητές, ξεχωριστές ομιλίες, αλλά και υψηλούς προσκεκλημένους, όπως ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ και βετεράνος διαιτητής, Σταύρος Δουβής, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει διατελέσει και Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού. Ο κ. Δουβής μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε τόνισε:

«Για αρχή το καμπ της Νίκης είναι τέλειο. Μου φαίνεται μια χαρά, με ωραία ατμόσφαιρα. Εμείς απλά προσφέρουμε την παρουσία μας και λίγο από τη γνώση μας. Ξεκίνησε μια συνεργασία με τη Νίκη Βόλου και ήρθαμε γι’ αυτόν το μοναδικό σκοπό. Η Νίκη Βόλου είναι ιστορικό σωματείο, που προέρχεται από τις αλησμόνητες πατρίδες, όπως και η ΑΕΚ και μια τέτοια επικοινωνία θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένη. Θυμάμαι πολύ καλά τη Νίκη Βόλου στην Α’ Εθνική, όταν ήμουν διαιτητής. Δεν είναι καταστροφή που βρίσκεται σε μια πτώση τα τελευταία χρόνια. Πάντα υπάρχει το πάνω και το κάτω. Το σημαντικότερο είναι να ξαναρχίζεις, να επιχειρείς πάλι να ανεβείς».

Τελευταία μέρα του τουρνουά χθες Κυριακή, διεξήχθησαν οι τελικοί, αλλά και διαγωνιστικά παιχνίδια, όπως και οι βραβεύσεις. Οι νεαροί συμμετέχοντες προπονήθηκαν και χθες από τους προπονητές του συλλόγου, ενώ στο τέλος τα παιδιά συμμετείχαν σε αγώνες hot shots και 3-on-3, με τους νικητές να βραβεύονται από το γνωστό διεθνή Ελληνα διαιτητή, Ντίνο Καρακατσούνη.

Στο τέλος, πήρε το λόγο ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, που ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους, ανανεώνοντας το μπασκετικό αυτό ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές έλαβαν και αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους στο camp και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί στις κερκίδες του Ελικοδρομίου, επισφραγίζοντας με τα χαμογελαστά τους πρόσωπα την επιτυχία της διοργάνωσης.

Από τη μεριά της, η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συμμετείχαν, προκειμένου να οργανωθεί όλο αυτό το πολύ σημαντικό εγχείρημα και δεσμευόμαστε πως τέτοιου είδους ενέργειες θα αποτελούν το “σημείο κατατεθέν” στη νέα μας προσπάθεια, δίνοντας προτεραιότητα στο μέλλον».

Φινάλε για το 1o Camp της Νίκης Βόλου

Η ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης βραβεύθηκε από τους Μιχάλη Τσιντσίνη (μέλος Δ.Σ.) και Αποστόλη Πανιόπουλο (έφορο)

Από αριστερά προς τα δεξιά οι Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Βασίλης Παναγιωτόπουλος  (Διευθυντής λογιστηρίου ΚΑΕ AEK), Μπάμπης Τουτουνζόγλου (πρόεδρος Δ.Ε. Νίκης), Σταυρός Δουβής (Αντιπρόεδρος καε ΑΕΚ)

Η νικήτρια ομάδα στο 3Χ3 με το μέλος του Δ.Σ. της Νίκης Βόλου, Χρήστο Καζιλάρη

Ο Βολιώτης διεθνής διαιτητής Χάρης Καρακατσούνης, με τον προπονητή Ανδρέα Τσιριγωτάκη

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τούτουτζόγλου, ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν

Οι νικητές στην κατηγορία τζούνιορ για το παιχνίδι hot shot με το μέλος του Δ.Σ., Δημήτρη Μπάλλα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου