ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το μέλλον… στα πόδια τους

το-μέλλον-στα-πόδια-τους-464226

Προβιβάστηκαν… επτά ποδοσφαιριστές στη Νίκη Βόλου – Ανακοινώθηκε και ο Γεωργιάδης

Τόπο στα νιάτα αλλά και στα δικά της παιδιά είναι αποφασισμένη να δώσει η Νίκη Βόλου, όπως είχαν προαναγγείλει οι παράγοντες αλλά και η τεχνική ηγεσία. Για το λόγο αυτό χθες ανακοινώθηκε ο προβιβασμός επτά ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προέρχονται από τα σπλάχνα των κυανόλευκων και τις ομάδες Κ17 και Κ15 που συμμετείχαν τη σεζόν που πέρασε στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Συνολικά ανακοινώθηκαν οκτώ ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του 20χρονου Γιάννη Γεωργιάδη από τη Θεσσαλονίκη. Οι μεταγραφές που ανακοίνωσε χθες η Νίκη Βόλου έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 17 έτη, αποδεικνύοντας περίτρανα τη διάθεση που έχουν οι κυανόλευκοι να πιστέψουν αλλά και να στηρίξουν τη νέα ομάδα στο δικό τους… αίμα.

Ετσι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα φτάνουν τους 16. Μέχρι χθες είχαν ανακοινωθεί οι Αγγελος Σταυράκης, Γιώργος Ναουμίδης, Γιάννης Κανταρτζής, Ατανάς Πασκούλεφ, Ρολάν Κεμάλι, Κλέβι Κόλα, Χρήστος Μπλούχος και Γιώργος Ευθυμίου για να προστεθούν σε αυτούς οι: Δημήτρης Γκλαβίνης, Βαγγέλης Ράπτης, Σταύρος Βουρδάκης, Χρήστος Γκάμπας, Βασίλης Δημουλάς, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Αγγελος Ματθαίου και Γιάννης Γεωργιάδης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Νίκης Βόλου για τα οκτώ νέα αποκτήματα:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΡΑΠΤΗΣ (15χρ. – Τερματοφύλακας): «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Ράπτη. Ο Βαγγέλης Ράπτης γεννήθηκε το 2000 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Μαγνησιακού και πέρυσι μεταπήδησε στην Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, όπου αγωνίστηκε με την Κ-15 στο Πρωτάθλημα της Superrleague. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Βαγγέλης Ράπτης

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ (15χρ. – Αμυντικός): «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Δημουλά. Ο Βασίλης Δημουλάς γεννήθηκε το 2000 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Γέννημα – θρέμμα του Συλλόγου ξεκίνησε από τις Ακαδημίες και πέρυσι αγωνίστηκε με την Κ-15 της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Βασίλης Δημουλάς

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (20χρ. – Μέσος): «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Γεωργιάδη.Ο Γιάννης Γεωργιάδης γεννήθηκε στις 14/2/1995 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τους Ερασιτέχνες του Αρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Κιλκισιακού (Δ΄ Εθνική) σε ηλικία 15 ετών. Κλήθηκε στην Εθνική ομάδα (Κ-15) και σε ηλικία 17 ετών μεταπήδησε στον Αιγινιακό (Football League) έχοντας πολλές συμμετοχές με την Κ-20 της ομάδας της Πιερίας. Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής με την ομάδα του Μακροχωρίου Ημαθίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Γιάννης Γεωργιάδης

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΥΡΔΑΚΗΣ (16χρ. – Μέσος): «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Σταύρο Βουρδάκη. Ο Σταύρος Βουρδάκης γεννήθηκε στις 2/6/1999 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού μέσου, αλλά και του ακραίου επιθετικού. Γέννημα – θρέμμα του Συλλόγου, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές Νίκης και πέρυσι έπαιξε στην Κ-17 της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Σταύρος Βουρδάκης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ (15χρ. – Μέσος): «Ανακοινώνεται η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Τσιανάκα. Ο Αλέξανδρος Τσιανάκας γεννήθηκε το 2000 και αγωνίζεται ως μέσος. Γέννημα – θρέμμα του Συλλόγου ξεκίνησε από τις Ακαδημίες και πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Κ-15 της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Αλέξανδρος Τσιανάκας

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ (16χρ. – Ακρ. Επιθετικός): «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Ματθαίου. Ο Αγγελος Ματθαίου γεννήθηκε στις 2/4/1999 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Γέννημα – θρέμμα του Συλλόγου, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες και πέρυσι έπαιξε στην Κ-17 της Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Αγγελος Ματθαίου

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΜΠΑΣ (20χρ. – Επιθετικός): «Ανακοινώνεται η συνεργασία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Γκάμπα. Γεννήθηκε στις 31/3/1995 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ομάδα του Αίαντα Σούρπης, στη συνέχεια στον Αθλο Αλμυρού, στον Γ.Σ. Αλμυρού και πέρυσι στους Μυρμηδόνες. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Χρήστος Γκάμπας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΛΑΒΙΝΗΣ (17χρ. – Επιθετικός): «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκλαβίνη. Ο Δημήτρης Γκλαβίνης γεννήθηκε στις 11/11/1998 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ. Γέννημα – θρέμμα της ομάδας, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, στη συνέχεια αγωνίστηκε στους Νέους Αθλητές Νίκης και πέρυσι στην Κ-17 της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Δημήτρης Γκλαβίνης

Μέχρι 31/7 τα διαρκείας

Μέχρι τις 31 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις για απόκτηση των νέων καρτών διαρκείας όπως ανακοινώθηκε χθες από τη Νίκη Βόλου. «Ανακοινώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία προμήθειας εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η 31/7/2015. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να σπεύσουν στα σημεία πώλησης, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο της Επιτροπής ποδοσφαίρου του συλλόγου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου